canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn
kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrıçok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee
kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....
canım ne deyim bilmiyorumki çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin,demekki böyle olması gerekiyodu dediğin gibi zamanı değildi..keşke olsaydı hepimiz bayram yapardık burda ama inşallah birdahaki sefere herşey daha güzel olur... çok üzgünümkızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....
geçmiş olsun cnm...ama neden bırakıcam bu mücadeleyi diyosuncanımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn
kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrıçok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee
çok üzüldüm canım ama umudunu kaybetme ne olur,vakti zamanı gelir inşallah en kısa zamanda benimde hiç umudum yok .bi daha deneriz arkadaşım yılmak yok mücadeleye devam.wannacım karamsar olma lütfen herşey güzel olur inşallah.ahh ahh kafayı sıyırmadan bi bebişlerimizi kucağımıza alsak,unutsak tüm bu acı günleri.rabbim duy sesimizi,kabul et dualarımızı.amin.
geçen sene tam bugün ilk bebeğimi kaybetmiştim... 1 sene geçti üzerinden hala ellerim bomboş...
aklıma geldi o gün şimdi ama ağlamıycam
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmm..
hoşgeldin cnm...kızlar
haberlere cok cok sıkıldım...
Piccassocum kelimeler kifayetsiz. Su an cok yorgun ve üzgün oldugunu biliyorum. Bu tedavi sonrasındaki bir iki ay verilen hormonların etkisi suruyor biliyorsun dimi... Sus artık diyorsundur. Tamam sustum... Ama aklında kalsın emi...
Wannacigim akdenizlim benim. Ben de düşünüyorum arada böyle. Hatta neler yazdım biliyorsun. Yaz yagmuru gibi gecsin gitsin o duygular... Itibar etme... Gidin buradan de onlara... Kış kışlaa...
Millstone degerlerin iyi cikmasina sevindim. Daha da iyi olacak.
Diger arkadaslara selamlar olsun. Hayırlı cumalar olsun.
dumancımm hoşbulduk canım...
yok kız geldi geçti iyim şükür
senin bugün dr görüşmenmi vardı?
işler cok yogun bu aralar. Bugun sadece ogle arası okuyabildim topigi. Simdi de yeni internete girebildim. Ben de durumlar duragan. Rahim duvarım bi gıdım bile kalınlaşmadığından akuyu biraktim. Vitaminleri falan zar zor iciyorum. Ama içiyorum :)
sen dinlenebildin mi? Cok yogundun bi aralar... Gelişmeler var mı??
evet cnm vardı..fsh düşük çıktığından bu fırsatı kaçırmayalım demiş doktorum..bende gittim ama süprrizzzz bu seferde sağda 1,5 cm kistim çıktı nereden çıktıysa işteD.kontrol hapına başlıyorum 10 gün sonra kontrolüm varr..
geçen sene tam bugün ilk bebeğimi kaybetmiştim... 1 sene geçti üzerinden hala ellerim bomboş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?