Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bugün yasin okuyacağım tek tek isminizi dualarıma ekliyeceğim kızlar şuan için gelen giden yok gibi inşallahda olmaz idrar testinde çıkmadı hoş şuan çıkmasıda erken zatende hayırlısı

birde bu yumurta döllenme olayına takılmayın her ayki yumurta birbirinden bağımsız farklı oluyor şansımıza kaliteli olduğu zamana denk gelirsek olay tamamdır inşallah tedavide olan fıstıkların öyledir.....

canım sizkeseyi görmüştünüz kalp atışı içinmi bekliyosunuz şimdi? kanamadan dolayı bi sıkıntı olmamış dimi... hepimizin kandili mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin...

canım keseyi gördüm ama içini göremedim dolumu boşmu demişti doktor.bende anlamadım,boş gebelik değildir inşallah.

canım keseyi gördüm ama içini göremedim dolumu boşmu demişti doktor.bende anlamadım,boş gebelik değildir inşallah.

sen sıkma canını arkadaşımında öyle oldu bir çok insanda geç duyulabiliyormuş rahat ol ve tadını çıkar canım.....

canım çok güzel bi gece bugün hepimiz için dua edip yatıcam,inşallah tek tek hepimizin duası kabul olur... yüksek moralle başla tedaviye herşey yolunda gider inşallah...

kaç haftalık oldu canım bata göre? biraz geç görünebiliyo içini ferah tut bu gittiğinizde kalbini bile duyarsınız bence...

canım idrar testi için erken zaten yarın çarşamba yarın gelmezse perşembe kanda baktırsanmı:)

yani bende öle düşünüyorummm.vitaminlere devam edeyimmm bariii larginine Coq 10 vardı onada devam edeyimmm,sağol dumanımmm

Meraba vannabemum, ya ben pek takip edemedim bu aralar,
Tup bebek için uğraşıyorum, cuma gunü yumurtalar toplanacak,
Bende menapur kullandım ama 300luk
İnsallah hayirlisiyla olur bebekler

Son düzenleme:
aynen hayırlısı 1.5 sene önceydi bakalım bugün 3 . ignemi vurunuyorum yarın kontrol var ne kadar olmuş kaç ymurta var mrak ediyorum benim sol yumurtalık daha iyi

Hadi insallah canim
Güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim iğnelerim son bugun, cuma toplanacak yumurtalar.
Bakalım nolucak:18:

Hadi insallah canim
Güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim iğnelerim son bugun, cuma toplanacak yumurtalar.
Bakalım nolucak:18:

kızlar günaydınnnn
son tedaviniz olsun inşallahhhh bebişler gelsin bir bir.kızlar test sonucum bekliyordum ya fsh 5,99 çıktı.ben buna bile sevindim 11-16 arası geziyordu çünkü.dr ne diyecek bilmiyorum henüz görüşmedim ama tedaviye bu sonuçlara göre başlayacaktı.herkes hakkında hayırlısı olsun giz allah büyük inşallah bu sefer kavusursun bebeğe.herşey gönlünce olsun.hayırlı haber verin nolur...

Evet ben başladım ve cuma bitiyo, hersey ctesi belli olacak.
Peki senin durumun ne?((
Fsh falan kaç???
Ben pek umutlu deilim aslında, hormon yüksek olunca, kaliteli
Olmuyo yumurtalar, olsa bile zor tutunuyo icimizde.
Genede Allah istedikten sonra imkansız die bısi yok.

selam kızlar nasılsınız bakalım? ben sakin bigün geçiriyorum bakayım size dedim.picasso son durumun ne aklımdasın???*

slm has. geldim ikigözü iki çeşme yumurtalarım yavaş ilerliyormuş ve tabik,i raporlu aldıgım için ilaçlar yetmiyor digerleri cepden hangisine yanayım ya

doktor gonal kesti fazla cebden gitmesin diye 6 doz 2 su menegon ve lucrin devam cuma belli olacak

burdan duyarlı ark. sesleniyorum ilaç hakkım bitmek üzere elinde menegon veya gonal kalan varsa lütfen tedvimi tamamlayaım uygun fiyata verirsenizde alırım

picasso son iki gün canım

Canım yaaa offfff keşke elimde olsa yollardım inann sana..Geç olsun olsunndaaa..İnan artık bu durumumuzda büyüsünlerde diyor geç olsun diyor insan..Benim amh 0,2 olan arkadaşım aynen büle uzun zamanda büyüterek toplattı yumilerini ama sonunda hamile kaldı..İnş sonu güzel olur cnm..

Bu arada kızlarrr bugün kan tahlili vermiştimm.Elhamdulillah fsh 17 ye düşmüş..Vicudumun üretemediği östrojende çok iyi çıktı 77..Hemen saraçoğlunu aradım sonuçları bildirdim..Çok sevindi..Doğru yolda ilerliyoruz dedi..3. etap kürlerden sonra şu tıkalı sağ tüpüm için brokoli kürünü de yapıcaz..Kendiliğinden olsun istiyor adam..Dedim hocam valla olsunda ben tüplede başım gözüm üstüne hanii..Ama bu bile şu kısa zamanda mükemmel gelişme dedi.Foliküller yavaştan hareketleniyorlar dedi..Durmak yok yola devammmm..Yanii velhasılı kelamm mutluyum mutluyum bugünn
Wannacığımm ezanlar okunuyorrr Rabbimden senin için önce o yumilerin 1. kalite embriyo olmalarını sonrada güzel annelerinin göbüşlerinde bebiş olmalarını diliyorum Yaradandan...İnşş güzel haberlerimiz hepimiziz yakındır..
Picasso giz sizide merak ediyorum girdikçe hep bakıyorum..Yaradan yardımcınız olsunnnn..

saol canım iyi dileklerin düşüncen için bakalım elinde olan mutlaka vardır

senin adınada sevindim maşallah benim morel bugün yerlerde gelene kadar agladım halimi görseniz

cuma kontrol vr inş. iyi der ogünde kötü derse mahvolurum eşime demedim morali bozulmasın diye

yaradanıma sıgındım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…