merhaba arkadaşlar , öncelikle kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.. umarım tedavilerimizde hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır özlemle beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz..
ben de 2 kez tüp denemden sonra tedaviye ara verenlerdenim. ümidimi kaybetmedim ama yorulduğumu hissettiğimden tekrar aynı süreci yaşamak istemedim.
umarım sizlerin tedavileriniz olumlu şekilde sonuçlanır güzel haberlerinizi alırız.. her şey gönlünüzce olsun ..
saol canım eskilerden sende vardın degilmi vallahi benim bildigim 4 5 kişi hemde aynı soarundan birimiz hamiş kalsak tamam diyecegiz ilki picasso inş. sonrada bizler
evet zor süreç ama deger degilmi sıpalar için
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
picasso neden test yapmıyosun yaaa meraktan öldürecekmisin biiz belliki yerleşme kanaması filan gibi bişey bu hadi aklım burda kalıyo çalışamıyoum vallaaa
mantıcım canımm inşallah daha bol bebişli bi topik bizede nasip olur :)
canım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....
canım benim idrarda bende yaptırmısdım çıkmamısdı onun için erken, haydi bismillah diyelim az kalmis inşş kanda çıksın dua edip bekliyoruzcanım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....
sen yine de moralini bozma canım .. hiç belli olmaz yumoşların durumu.. ilaca geç tepki veren yumurtalarım olmuştu hem de tarnsferime 3 4 gün kala baya bi geç gelişmilerdi . açıkcası hiç ümidim yoktu onların döllenebileneceğine dair..önceden gelişen yumurtarımın kalitesinden çok daha yüksek çıktığını söylemişti doktor. o yüzden dediğim gibi hiç belli olmuyor bu yumişlerin durumu :) sen moralini yüksek tut canım benim...gayem saol canım ya
tedavim şimdilik iyi degil ilaçlara cevap vermiyor edi az cevap veriyormuş dozu yükselttii menegon verdi anlamadım valla,araştırım menegon gonaldan daha etkiliyimiş hem fsh hemde lh içeriyormuş canım içerigi inş. yarın bir olsaydı iyi haber alsaydım
picasso bekle tatlım yaptırma test cumayı bekle derim
sen yine de moralini bozma canım .. hiç belli olmaz yumoşların durumu.. ilaca geç tepki veren yumurtalarım olmuştu hem de tarnsferime 3 4 gün kala baya bi geç gelişmilerdi . açıkcası hiç ümidim yoktu onların döllenebileneceğine dair..önceden gelişen yumurtarımın kalitesinden çok daha yüksek çıktığını söylemişti doktor. o yüzden dediğim gibi hiç belli olmuyor bu yumişlerin durumu :) sen moralini yüksek tut canım benim...
canım yaaa ne bileyim ben sabırsızım belkide dr u dinlemen daha iyi tabiki.... az kaldı zaten c.tesiyede ... ama kırmızılar gelmedi güzel haber vereceğine çok inanıyorum bencanım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....
Bu arada kızlarrr bugün kan tahlili vermiştimm.Elhamdulillah fsh 17 ye düşmüş..Vicudumunüretemediği östrojende çok iyi çıktı 77..Hemen saraçoğlunu aradım sonuçları bildirdim..Çok sevindi..Doğru yolda ilerliyoruz dedi..3. etap kürlerden sonra şu tıkalı sağ tüpüm için brokoli kürünü de yapıcaz..Kendiliğinden olsun istiyor adam..Dedim hocam valla olsunda ben tüplede başım gözüm üstüne hanii..Ama bu bile şu kısa zamanda mükemmel gelişme dedi.Foliküller yavaştan hareketleniyorlar dedi..Durmak yok yola devammmm..Yanii velhasılı kelamm mutluyum mutluyum bugünn
Wannacığımm ezanlar okunuyorrr Rabbimden senin için önce o yumilerin 1. kalite embriyo olmalarını sonrada güzel annelerinin göbüşlerinde bebiş olmalarını diliyorum Yaradandan...İnşş güzel haberlerimiz hepimiziz yakındır..
Picasso giz sizide merak ediyorum girdikçe hep bakıyorum..Yaradan yardımcınız olsunnnn..
mantı allahda seni güldürsün emi vallahi bende öyle oldum bugündü yarındı neyse canım topimiz bol dualı oldu:)
birde kızlar bu ay peygamber efendimizin anne rahmine düştüğü aymış....bu ay bereket ayıymış inşalla bu ayın bereketinden bizde nasipleniriz.... inşallah bu ayda bizim yavrularımızda anne rahmine düşer....
canlarım bendeki son haberde dün öğlen ve gece jel pembe olarak geldi şuan için yine ses seda yok bu gece inanırmısınız tuvalette sabahladım hayır psikolojim bozuldu geleceksen gel gelmiyeceksen gelme.....
yaa şimdi tedavideykenn her zamankinden daha da bir hassaslaştımm....Rabbim boynumuzu bükük bırakmasınnn inşallahhh
merhabalar bende de yumurta rezevri azlığı var malesef bizim gibi hastalarda tutunma sorunu görünmesi daha çok görülebiliyor erken menopozla her an yüzleşebiliriz..
Ben hamile kaldığımda kanamalarım oldu her an düşüreceğim korkusuyla hastanelerde yattım ama mucizem çok inat etti şuanda kollarımda inşallah sizlerde allahın izniyle en yakın zamanda kavuşursunuz..
can ciger kuzu sarmalarım,
sayenizde hergun dua ettim kandil o gundu bu gundu derken. hepmize ettim dualarımı. allah kabul etsin... bu aksamda bir fasıl daha edicem allah nasip etsin. duaların için allah razı olsun bernacım dilerim. kolaylıkla sağlık afiyetle kucagına al bebeğini... hepimiz bir bir hamile kalalim da dumancigim bize yeni bir topik açsın.
allah razı olsun dua eden içinden geçiren herkes için.. allah dualarınızı kabul etsin. allah bin kere razı olsun.
piccassocum canım bugun nasilsin??? buradan okuyup üflüyorum. iyi haberlerini veresin.
wannacigim sana da okudum bak. her iğne şifa olacak. kaliteli yumoşlar bir bir çıkacak...
giz'cim napsak ne etsek yaa ben de hiçbişi yok. sadece bi gıdım puregon var.
hepinizi tek tek öpüyorum...
merhaba arkadaşlar , öncelikle kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.. umarım tedavilerimizde hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır özlemle beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz..
ben de 2 kez tüp denemden sonra tedaviye ara verenlerdenim. ümidimi kaybetmedim ama yorulduğumu hissettiğimden tekrar aynı süreci yaşamak istemedim.
umarım sizlerin tedavileriniz olumlu şekilde sonuçlanır güzel haberlerinizi alırız.. her şey gönlünüzce olsun ..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
picasso neden test yapmıyosun yaaa meraktan öldürecekmisin biiz belliki yerleşme kanaması filan gibi bişey bu hadi aklım burda kalıyo çalışamıyoum vallaaa
mantıcım canımm inşallah daha bol bebişli bi topik bizede nasip olur :)
canım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....
kıyamam sana ben canım bende hep öyle dua ediyorum allahım boynumuzu bükük bırakma diye .olacak kuzum üzülme.
merhabalar bende de yumurta rezevri azlığı var malesef bizim gibi hastalarda tutunma sorunu görünmesi daha çok görülebiliyor erken menopozla her an yüzleşebiliriz..
Ben hamile kaldığımda kanamalarım oldu her an düşüreceğim korkusuyla hastanelerde yattım ama mucizem çok inat etti şuanda kollarımda inşallah sizlerde allahın izniyle en yakın zamanda kavuşursunuz..
kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?