Hamilelik ve yumurtalık rezervi

saol canım eskilerden sende vardın degilmi vallahi benim bildigim 4 5 kişi hemde aynı soarundan birimiz hamiş kalsak tamam diyecegiz ilki picasso inş. sonrada bizler

evet zor süreç ama deger degilmi sıpalar için

saol canım eskilerden sende vardın degilmi vallahi benim bildigim 4 5 kişi hemde aynı soarundan birimiz hamiş kalsak tamam diyecegiz ilki picasso inş. sonrada bizler

evet zor süreç ama deger degilmi sıpalar için

inşallah canım ya hepimizin bir bir hamiş haberlerini almak nasip olur inşallah ..
senin tedavin sürecin nasıl gidiyor ? moralini yüksek tut hep canım .. bazen duymak istediklerimizin dışında duyduklarımızı tedavi sürecinde canımızı sıkıyor ama kulak arkası yapmalıyız. sen hep positive düşün arkadaşım .. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın ..
değmez mi onlar için .. olma olasılığını düşünmek bile bizi yüreklendiriyor ...
elimde inan ilaç kalmış olsa yollardım hiç bir talebim olmadan arkadaşım . ben de yüksek dozda kullandığımdan ilaç kalmadı elimde hiç sadece jel var . tarnsferden sonra ihtiyacın olursa seve seve yollarım ..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
picasso neden test yapmıyosun yaaa meraktan öldürecekmisin biiz belliki yerleşme kanaması filan gibi bişey bu hadi aklım burda kalıyo çalışamıyoum vallaaa

mantıcım canımm inşallah daha bol bebişli bi topik bizede nasip olur :)

canım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....

gayem saol canım ya

tedavim şimdilik iyi degil ilaçlara cevap vermiyor edi az cevap veriyormuş dozu yükselttii menegon verdi anlamadım valla,araştırım menegon gonaldan daha etkiliyimiş hem fsh hemde lh içeriyormuş canım içerigi inş. yarın bir olsaydı iyi haber alsaydım

picasso bekle tatlım yaptırma test cumayı bekle derim

canım idrarda dünde yaptım çıkmıyor doktorumda cumartesiyi bekleyelim kanama yok gibi diyor bende sonuna yaklaştım diye korkuyorum ama akşama cesaretimi toplarsam dua edin toparlyım kanda baktıracağım.....

duamı edelim deli yalvarıyorum resmen yaradana yanındaki meleklerden birinide picassoya ver diye verecek inş. sabırlı olalım

gerçi bende sabır kalmadı valla

canım benim idrarda bende yaptırmısdım çıkmamısdı onun için erken, haydi bismillah diyelim az kalmis inşş kanda çıksın dua edip bekliyoruz

sen yine de moralini bozma canım .. hiç belli olmaz yumoşların durumu.. ilaca geç tepki veren yumurtalarım olmuştu hem de tarnsferime 3 4 gün kala baya bi geç gelişmilerdi . açıkcası hiç ümidim yoktu onların döllenebileneceğine dair..önceden gelişen yumurtarımın kalitesinden çok daha yüksek çıktığını söylemişti doktor. o yüzden dediğim gibi hiç belli olmuyor bu yumişlerin durumu :) sen moralini yüksek tut canım benim...

bilgin varsa cevapla sizlerde kızlar
şimdi benim 5 5 4 3 2 1 gibi söyledi dr bunlar dündü yarın gidecegim merak ettigim hani geç cevap veriyor ya daha ne kadar kullandırır ki ilaçları bugün 5 inci ignem olacak

canım yaaa ne bileyim ben sabırsızım belkide dr u dinlemen daha iyi tabiki.... az kaldı zaten c.tesiyede ... ama kırmızılar gelmedi güzel haber vereceğine çok inanıyorum ben

cnm benim düşeceğini biliyodum sendeki bu azimm inanç olduktan sonraaaa

inşallah güzel haberler verirsin arkadaşımmm

yaa şimdi tedavideykenn her zamankinden daha da bir hassaslaştımm....Rabbim boynumuzu bükük bırakmasınnn inşallahhh

kıyamam sana ben canım bende hep öyle dua ediyorum allahım boynumuzu bükük bırakma diye .olacak kuzum üzülme.

merhabalar bende de yumurta rezevri azlığı var malesef bizim gibi hastalarda tutunma sorunu görünmesi daha çok görülebiliyor erken menopozla her an yüzleşebiliriz..
Ben hamile kaldığımda kanamalarım oldu her an düşüreceğim korkusuyla hastanelerde yattım ama mucizem çok inat etti şuanda kollarımda inşallah sizlerde allahın izniyle en yakın zamanda kavuşursunuz..

öyle bi mucizeye o kadar ihtiyacım varkiii inşallah bizede kısmet olur senin yaşadıgın güzellik...teşekkür ederiz desteğin için...

mantımm duaların kabul olsun inşallahh ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN çifter çifter gelsin bebişlerinnn...inşallahh level atlayıp bi sonraki topic e geçebiliriz
öperim & severimm

AMİNN inşallahhh..ümidini kaybetme hemen toparlan ve sevam et arkadaşım rabbim mükafatını verecek inanıyorum ve içten dua ediyorumm

iş bırakma eylemi mi? yasal işlem yapılır haa hakkındaaa....:))
dumanımm iğnelerin 3.günü, bebekaşkı ile yanmamın 4 . yılındayımm şahsen benn karmançormanımmm...tedavi iptali yaşamamak için dualar ediyorumm

kıyamam sana ben canım bende hep öyle dua ediyorum allahım boynumuzu bükük bırakma diye .olacak kuzum üzülme.

bernaacımmm allah dualarını kabul etsinnn cuma günü büyük gündü değil mİ?
inşallahh bebişin sana ultrasoundan geldimm işte burdayım nasıl beklettim ama diyecek

ne mutlu sana mucizesine kavuşup bize moral verenn geçmişini unutmayan bi anneyeee sadece ( bazılarıı hemenn unutuyor yaşadıklarını vakti zamanı var çok üzme kendini nutukları atıyor)(çok üzülüyorummm)))
rabbim evladına uzuuuuuun saglıklı ömür nasip etsinnn

kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....

kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....

canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan ( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn

kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrı çok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…