erkek infertilitesimi? o konuda bi gelişme varmı peki cnm???
yerim seni yaaa:))
elevit olabilir evet...gnc arginmax tavsiye edebilirim..yada solgar female multiple
tabi + destek olabilir L-argine ve co Q 10 gibi
millstone varya senin durumun sanki streslede bağlantılı gibi fsh 6 bir anda zıplamaz be güzelim
yada zıpladıysa bianda da iner veeeeee hooooooooooop o ay hamile kalırsın :)
sigara çok tehlikeli yaa bana dr un ilk yasakladığı şey sigara olmuştuYok canımm daha beter oldukkkk..Ameliyat olalı 2 sene olduu.Ama üzerinden bir sürü şeyy yaşadıkk stres sıkıntı sigara eşimde kullanıyorr.Ve 2 hafta önce yaptırdık spermiogram ama morfolojii %1 olmuşş..Dr ne dese beğenirsinizz sen önemli değilsin şu anda zaten eşinin durumu vahim demeye getirmiş maaleseff.
Gülüm inan bunlar hidroslapenks içinn laparoskopi olduktan sonra oldu zatenn..Lap tan sonra adet göremedimm gittimm olursunn dediler yolladılarr..Ama olmadımm..sonra bir testt fsh 79 çıktııDoktor aynen böyle olduu..Sonra ilaçla cylo adet gördümm 3. günü 39 çıktı..Asıl değer bu dendii.Ama bir daha düşmezz dediler..Sonra kasımda tüpe başladımm inan o zaman doktorda öyle düşündü düzelicek falan diyee yada ne biliyim amh 0,2 çıkmasını beklemedii.Ama akupunktur doktorumda diyorr biraz sabredicezz ve sonuca ulaşıcaz diyee.Çünkü bu laporskpide yapışıklıklar falan da düzeltildii.Yumurtalıklarımla faal bir şekilde oynanmış maaleseff.Sol tüpüm alındı zatenn daha ne olsunn,birde hsg de normal olan tüplerimm 2 sene sonra biri sıvı birikimi,nden alındı diğeride tıkalıı şu anda..Ondan ben böyle diyorumm..Benim durum birazz zorrr.Ama Yaradana herşey kolay..O yüzden hep dediğim gibi TIPTAN ÜMİDİMİ KESTİMM AMA RABBİMDENN ASLAAAA..
google gibi gadınım :))) ne demek zevkle paylaşırııımm inşallah şifa olur..inşalllah vesile olurr...
duygular şelale öpüyorum kocaman..
vallaaaa maşallahın varr nazar değmesin goggledan daha faydalısı bilgilere tecrübelere sahipsin suan
ben çıkıyorum kızlar yavaş yavaş toparlanayım yarin erken kalkıcam hepimiz için güzel bi hafta olur inşallah...
evet cnm sen demedinmi Allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmez diye, bende de bigün olacak daha yaşın çok genç milstone cum... gerçek hayatta bile ne kadar çok mucizeye tanık oluyoruz, herşey Allahtan inşallah fazla beklemezsin...Millstone bende ifadeler çıkmıyor???
ama çıksaydı bendee
hayretle bakan ifadeyi kullanırdım :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl tüpü aldılar..kim yaptı operasyonu..gerçekten gereklimiydi?
hormon degerlerine asla ASLA takılma...güselim senin durumun biraz farklı ve inan bana fsh ve amh yanlış degerler veriyo...
gönlünü rahat tut..
ve dediğin çok dogru Rabbimden asla ümidimizi kesmedik..OL derse olacak inşallah..
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar mrb herkese... Bişey danışmak istiyorum sizlere, Ben 6 ay önce erken normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, 3 gün yaşadı sadeceŞimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum, doktora gittim ve tahlil yaptırdım, hormon tahlili sonuçlarımı aldım, bi bilgisi olan varsa ne olur yorum yapsın
LH : 14,16
PRL: 10,16
TSH: 4,76
FSH: 5,10
T3: 3,54
T4: 1,20
E2: 37,49
DHEA: 221,7
Bebeğim olmasına engel bişey varmıı ?? :18:
Millstone bende ifadeler çıkmıyor???
ama çıksaydı bendee
hayretle bakan ifadeyi kullanırdım :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl tüpü aldılar..kim yaptı operasyonu..gerçekten gereklimiydi?
hormon degerlerine asla ASLA takılma...güselim senin durumun biraz farklı ve inan bana fsh ve amh yanlış degerler veriyo...
gönlünü rahat tut..
ve dediğin çok dogru Rabbimden asla ümidimizi kesmedik..OL derse olacak inşallah..
Kızlar mrb herkese... Bişey danışmak istiyorum sizlere, Ben 6 ay önce erken normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, 3 gün yaşadı sadeceŞimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum, doktora gittim ve tahlil yaptırdım, hormon tahlili sonuçlarımı aldım, bi bilgisi olan varsa ne olur yorum yapsın
kıyamam canım ya inşallah sızın benden daha fazla yumurtanız olur aslında fazla kafaya takmamak lazım hersey brazda strese baglı yumurtalara fazla takılmayın olucak oldugu zaman bırtaneylede olur benım 2 blastım aa kalıteydı hatta a kalıtenınde ustunde dedı doktorum ama olmadı işte olmayınca olmuyr napalım hayırlısnı versın ben ınanıyrm olucak bı gun ayrıca ıncır kurunude dene bence gunde aklına geldıkce at agzına zararı olmaz ya hep dua edıyrm rabbım kabu etsın ınsallah tum ısteyenlere tez zamanda bebişler versin innnnşşşşaaalllaahhh (inşaallah diyelim hep İNŞALLAH DESE YAKARAN, İNŞA EDER YARADAN ....)
Kızlar mrb herkese... Bişey danışmak istiyorum sizlere, Ben 6 ay önce erken normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, 3 gün yaşadı sadeceŞimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum, doktora gittim ve tahlil yaptırdım, hormon tahlili sonuçlarımı aldım, bi bilgisi olan varsa ne olur yorum yapsın
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
.Allahım sana güç kuvvet versin.
degerler konusunda net yorum yapamayacagım (MUTLAKA DOKTOR DEGERLENDİRSİN)
ama bildigim kadarıyla LH fsh dan yüksek olursa polikistik olarak degerlendiriliyor..
Dur ben sana diyim,kontrol paneline girip seçenekleri düzenle var solda onu tıkla canımcımm.Oradann sayfanın altına doğru 3 adet editörü seçimi göreceksinn.Sende hangisi tikli ise değiştir.Standart editör yap mesela..
Canım kesinlikle doktor yorumlamalı arkadaşıma katılıyorumm.Fakatt tsh çok yüksekk..Mutlaka haşimato baktırmalısınn..Yada 2 ay sonra tekrarlamalısın testlerini..Şifalar diliyorum..
Evet canım tsh yüksek çıkmış. Eşim göstermiş dün doktora sınırda normal olarak değerlendirilebilir zaten doğum yaptıkdan 3-6. aylarda tsh hormonunda yükselme olabilir demiş.. Dediğin gibi 2-3 ay sonra tekrar edelim demiş... Hayırlısı inşALLAH... RABBİM tüm bebek isteyenlere nasip etsin... Çok teşekkürler cvplar için..
Evet gülüm kesinlikle öyleee..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
millstone işlem tamam bebek...
spring canım hadi hayırlı haberlerle gel..tabi illaki muayane şart.gelişmelerii yaz
canım geçmiş olsun bebeğin doğduktan sonra kybetmişsin birdaha yaşatmaz Allah böyle şeyler inşallah.değerlerin konusunda bi fikrim yok burda dr lar bölümü var en canlı bi dr a gösterene kadar onlardan biirnden de yardım isteyebilirsin sanırım.Kızlar mrb herkese... Bişey danışmak istiyorum sizlere, Ben 6 ay önce erken normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, 3 gün yaşadı sadeceŞimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum, doktora gittim ve tahlil yaptırdım, hormon tahlili sonuçlarımı aldım, bi bilgisi olan varsa ne olur yorum yapsın
eee teyzesi tabi herşeye katlanıcakaynen canım bende oyle dıyrm hatta ablam annem herkez cok kotu pataklıycaklar hıcunutmuyrm ablamla rapor cıkartmak ıcın devlet hastanesıne gıttık orda kostururken tepe takla düşmüştü ama ne gulmustuk rezıl olduk ozaman ahhh bı gel bak senın ugruna bi düşmedıgımız kalmıstı gelince bak neler yapıcam sana diyerek söylenmişti:))
merhabalar
ben yumurtalik rezervini gorunce takildim.
millstone akupunktura gittigini anladim bi gonderinden. ben de akupunktur konusunu arastiriyorum. hatta gecen gun bir soru sordum ancak cevaplayan cikmadi daha. siz nerede bu tedaviyi aliyorsunuz?? ben izmirde iki yer buldum biri ile konustum ancak gidip muayene olmadim. benim rahim duvarinda incelme de soz konusu. bu konuda belki yardimi olur diye dusunuyorum.
sizin gordugunuz tedavi nasil birşey?? biraz anlatirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?