KIZLAR MRB AMH SONUCUM CIKTI.DOKTORA YARIN GIDICEM.AMA BILGISI OLAN VARSA BU KONU HAKKINDA YAZARSA HAYECANIM YATISCAK EN AZINDAN KOTUYSEDE IYSEDE SIMDIDEN OGRENIP DOKTORA SORULARIMI HAZIRLAMIS OLURUM...ANTI-MULLERIAN HORMON 1.10 ng/mL
SI 7.85 pmol/L ((BU DEGER NE ?VEYA BILG YAZICIDA KAYMISTA OLABILRI DEGER ARALIGI BUYUK IHTIMAL))
[nasıl ıyımı kotumu sonuccc
gülüm senden bu testi neden istemişlerdii.azmı görülüyordu ultrasonda yumoşlarınn.hiç tüp denedinmii..1,10 neye göre iyi neye göre kötüü diyimki sanaaa.benimki 0,2 yaş 27 umudumu yitirmememye çalışıyorumm.diğer kızların 0,40-0,70 arası değişiyorr.
1.. Li birdeğer çokk normal ve iyi bir değer değil tabiiki ama çok çok ta en azından bize göre çok kötü bir değer de değil bitanemmm..yanii hormonlar falan normal ise çok kafana takmana gerek yokk benceee..amh çok düşük olsada en kötü 2-5 arası yumoş oluşuyorr.ama benim gibi hem amh hem hormonlar kötü isee bekleyip duruyorsunn maaleseff..
canım benım fsh degerım 7 kusurlerdeydı .yenı doktor degsırırdım buda amh ıstedı.sonuc ıyse ıgne veya asılama dedı kotuyse ugrastırmadan tup yaparız dedı.
Doktorun dedıgı bu .yasınm yenı 27 gırdım.4- 5 folıkul gouyorum ıyı dedı doktor bılmıyorum onun dedıkelrını yazdım..
Yanı ıyıde dgl kotude dgl dıyosun dımı
Canım benim fsh 7 ise e2 kaç????? 4-5 folikül görünüyor benimde hep ama fsh 57 lerde olduğundan uyarılma olmuyor maaleseff.Kendiliğimden adet de göremiyorumm..
Aynen öyle diyorummmm nacizaneee.Ama sana tavsiyemmm aşılama ile hiiiç uğraşşma zatenn aynı iğnelerii vuruluyorsunn bence tüp yapp daha iyi anlaşılır hemm yumoşların kalitesi vb şeyler...
cnm valla bize göre iyi bi sonuç olabilir ama en güzeli buranın dr larına bi sor istersen onlar daha iyi yorumlar...KIZLAR MRB AMH SONUCUM CIKTI.DOKTORA YARIN GIDICEM.AMA BILGISI OLAN VARSA BU KONU HAKKINDA YAZARSA HAYECANIM YATISCAK EN AZINDAN KOTUYSEDE IYSEDE SIMDIDEN OGRENIP DOKTORA SORULARIMI HAZIRLAMIS OLURUM...ANTI-MULLERIAN HORMON 1.10 ng/mL
SI 7.85 pmol/L ((BU DEGER NE ?VEYA BILG YAZICIDA KAYMISTA OLABILRI DEGER ARALIGI BUYUK IHTIMAL))
Anladımm canımmmm.Tabiiki olabilir o zamannnn..Ama şöyle birşey oluyor normal yollaa.Onu da doktorun biri şöyle izah etmişşştii.Rahim bir savaş alanı farz edinn..Savaşı kazanmak içinnn askerlerr spermler olsunn..Sizin genç dinamik askerleriniz tabiiki var ama yaşşlı,sakattt ve yerinde duranlarrr o kadar fazlakii gençler onların arasından sıyrılıpp yumoşlara maalesef ulaşamıyorlar diyee..Böyle düşününce çokk mantıklıı gelmiştii.Tabii o zamanlarr bende birşey yoktuu Şimdi tıbben imkansız zatenn..O yüzden sende doğal yolla dene tabii ama fazla vakit kaybetme derim nacizaneee..İyi bir merkez bulupp tüp bebk yaptırmakta fayda var canım..[/QUO şimdi ilkın sokunu atlatmaya calısıyrm cnm 2senede cok yuklendım kendıme gecmedıgım asama kalmadı braz dnleneyım tekrar yaptırıcam cnm umarım senınde rabbım gonlune gore versın tez zamanda bolll boll kalıtelı yumurtalarımız spermlerımız olsn iiiiiinnnşaaaaallllaaaaaaaahhhh
canım seninde sevgililer günün kutlu olsun bebeksiz geçen son sevgililer günümüz olsun inşallllaaahhh...iyi aksamlar arkadaslar. sevgililer gununuz kutlu olsun sevgi dolu saglikli bebeklerimiz kucagimizda olsun allah saglikla mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin. amin. :)
ben izmideyim duman 85. ben de cok kizdim doktoruma. halbuki sevmistim keratayı. simdi baska bir doktora email atmistim (fatih sendag) onunla onumuzdeki ay gorusucegim. bakalim o ne diyecek.
millstone cok tesekkur ederim yardimin icin. ben de onumuzdeki ay gitmeyi dusunuyorum. izmirde gorustugum doktor 100 tl/seans alıyormus. benim stress odagim cok oldugu icin bir turlu rahatlamiyorum. umarim iyi gelir gelismeleri paylasirim zaten. istanbulda "istanbul tüp bebek" ile gorusme yapmistim. ona gidebilirim diye dusunuyorum. embriyolari rahimden alinan hucrelerin kültüründe yaptiklari icin hem gelisme hemde tutunma acisindan daha iyi oldugunu okudum. kimbilir?? bahceci klinigi ile ilgili hep okuyorum ama gorusmedigim icin bir sey diyemicem. yoga ve rahimi canlandirmak icin masajlar falan var youtube da. insan neler ogreniyor...
Ama yaaaaaaaaaaaaa..İkinci sayfaya düşmeyelimmmm..Seda sayan gibi kaçın kaçın gelinnn kızlarr dicemm amaaa..
slmm kızlar amh sonucum 1,10 dıye yazmıstım ya doktor ıyı dedı yanı daha ustu olması bısı farkettırmez bızım ıcın dedı.bellı sayıyı asmış menepozluk falan durumund ayok dedı.cokk sveındım ama asılama yapcakmıs..bılmıyroum burdada herkes asılamann tutmadını soyluyolar....
kafam cok karısık...
ne esımde nede bende sorun varmış sebepsız ınfertılıte dedı..
ıyce canım sıkıldı ne zman olucak bu bebişşşşşşş .....
bak cnm yaa ne güzel işte bak değere iyi dedi dr,bence hiç endişe etme en kısa zamanda hamile kalacaksın biraz geç oluyo demekki ama olacak merak etmeslmm kızlar amh sonucum 1,10 dıye yazmıstım ya doktor ıyı dedı yanı daha ustu olması bısı farkettırmez bızım ıcın dedı.bellı sayıyı asmış menepozluk falan durumund ayok dedı.cokk sveındım ama asılama yapcakmıs..bılmıyroum burdada herkes asılamann tutmadını soyluyolar....
kafam cok karısık...
ne esımde nede bende sorun varmış sebepsız ınfertılıte dedı..
ıyce canım sıkıldı ne zman olucak bu bebişşşşşşş .....
gecenin son mesaji olabilir mi benim ki... ben de bir arkadasimin 3 aylık şimdiden kocaman olmaya baslamis karnını gordum ve daha 2 arkadasinda hamile oldugunu ogrendim bugun... içim buruldu mu hayır kıskandım mııı hayır. garip bi boşluk.. hic bir sey hissetmedim. hala daha hissedemiyorum bişi...
gecenin son mesaji olabilir mi benim ki... ben de bir arkadasimin 3 aylık şimdiden kocaman olmaya baslamis karnını gordum ve daha 2 arkadasinda hamile oldugunu ogrendim bugun... içim buruldu mu hayır kıskandım mııı hayır. garip bi boşluk.. hic bir sey hissetmedim. hala daha hissedemiyorum bişi...
valla kızlar ne yalan söyleyim yeni bir hamile haberi aldıgımda içim burkulmuyor diyemem, neden benim sağlıklı olmuyo diye çok üzülüyorum ama kısmet.... eminim bebeğini kaybeden herkes üzülüyodur,,, bu normal bi duygu bence...valla ben cok aglayıp kıskanmıstım benım nye olmuyr dye tabı zmanlada alısıyrsun tabı benden once ve sonra evlenen herkes hamıle kaldı hatta bır arkadasımda benım gıbıydı oda kaldı bır ben kaldım aksamda topıkten eskı yazıstıgım arkadaslara baktım onlarda hamıleler kımı dogurmus valla ıcım gıttı ne yalan soylım bende tadıcakmıyım dye cokkk ıstyrum asırı cokk hemde hep umutlanıyrm ama olmayınca buyuk bır boslukkk bendede(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?