çok iyi anlıyorum seni biz cidden daha zor günler geçiriyoruz yani eşlerimiz bizim gibi çok fazla hassas düşünmüyolar o kesin... ama destek olmaları şart, ama birbirinize destek olmanız lazım bunu benden daha iyi biliyosun,ablam sayılırsın sen:26: eşimden gördüğüm desteği kimseden görmedim ben eminim senin içinde öyle olur...mantı hoşgeldin.durumun nedir? amh fsh degerlerin kaç?
denemelelrin var mı?
aku konusu millstonun uzmanlık alanı
duman merhaba...
ben iyi hissetmiyorum,düşük olayından sonra eşimle ipler koptu
benimde kafamı en çok karıştıran konu acaba ne yesem:44::44:cok tesekkurler. inşallah allah isteyene sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin. ben bu akupunktura cok takildim. kafamdaki seyleri de yazayim istiyorum. okudugum kitapta yumurta kalitesi yada yumurtlama yani ovulasyon yada olusan embriyonun rahime tutunmasi ile ilgili problemi olan tum kadinlara aynı sey oneriliyor diyor: o da tüp bebek. ben hangi aşama ya da aşamalarda problemim oldugunu merak ediyorum. cörek otu mu yicem yoksa sogan kürü mü yoksa polen arı sütü mü yeşil çay mı ginko biloba mi... her sey karisti ben de.
üzgünüm o zamandumancım haklısın destek olmak lazım ama pratikte işler degişiyor.
bazen öyle bir söz kalbine ok gibi saplanıyor
tabisii ablan sayılırım
mantı degerler kötü durmuyor!!!
folikül sayısımı az?
kızlar kalite için arı sütü bal polen olmazsa olmaz
ona ilaveten destek için vitaminler falan filan...
esas olan şey şu ki herkesin vucudu farklı.hepimiz farklıyız
deneme yanılma yolu ile mutlu sona ulaşacagız.
üzgünüm o zamaninşallah yeniden bi mucize gelir ve toparlanırsınız...
cnm mutlaka amh fsh sanada bakılmıştır, belki isim olarak farketmemişsindir... yani bi nedeni vardır dr un ne diyo bu konuda? daha önce görmüştüm ben seni çok zor günler geçirmişsin Allah yüzüne bakar yüzümüze bakar inşallah hepimizin.Herkese iyi akşamlar.
Kızlar kaç kere tüp bebek denedim hatırlamıyorum(
Ama şu bahsettiğiniz tahliller hakkında bir bilgim yok.
Şu an biraz ara verdim. Doğal yollar deniyoruz.
Hangi tahlilleri yaptırmam lazım yardımcı olur musunuz ?
kk yı açınca bi kadın resmi çıkıyo bilmiyorum okudunuzmu konuyu? izmirli gamze..kan kanseriymiş ve dr 2-3 ay yaşarsın demiş,küçüücük bi oğlu varinşallahh güzelim inşallah
çocuksuz bir kadın olmak boynu bükük bırakıyor insanı...gözlerinde hep bi nem,hep biraz ezik duruyorsun
yıllar geçtikçe acısı daha bir katlanıyor.
canım dr una kızdım ama belkide senin durumunda kendini yetersiz görüyodur belkide başka bi dr la yeni bi başlangıç yapman iyi olur snein için, her dr un farklı bi tedavi şekli vardır, hiç takılma sen haızr bahanen hemen yeni bi dr araştırmaya başla en güzeli... hangi şehirde yaşıyosun?ilk tup bebekte 7 folikul toplandi ama olgun olmayan yumurtalar cogunluktaydi ve transfer olmadi. ikinci de 18 tane toplandi. bu kez olacak dedim. 2u gelisti transfer oldu ama olmadi. ancak benim endometriumum da ince. ancak bunun icin bir tedavi verilmedi. sebebin bu oldugunu düşünüyorum. doktorum yasin 39 artik yumurtalarin kalitesiz bir sonraki denemene sebep olmak istemem dedi. bu beni cok kotu etkiledi haliyle. sonra sonra turkce mealinin sana yardimci olamam artık demek oldugunu dusunmeye basladim. simdi hangi doktora gidecegimi bilmiyorum. ancak dedigin gibi arı sütü polen karşımı iyi gelecegini düşünerek aldım ben de. benim vücüdum su topladı sanki kullanmaya başlayınca. allerjik bi tepkidir diye ara verdim.
dumancım ya esının morfolojı 1 oldugunu yazmıssın benım esımınde 0 cıkmıstı ama sperm sayısı ve hareketlılı cok ıyı cıktı doktrum sıgara bırakması lazım dedı ve bıraktıgı ay morfolojı4e cıktı tabı sımdı tekrar basladı( olmayınca bu morfolojı olayında sperm dolleme yapamıyrmus sanırım ama doktorum dıger degerler ıyı oldugu ıcın onemsemedı pek tedavı olarak sadece sıgarayı bırakması gerektgını soyledı benım anlamadıgım meger dolleme yapamıyrsa nıhayetınde cocukta olmas olsada dusuk olurmus falan fılan morfolojı ne kadar onemlı braz bana bılgı verırmısınız
cnm karıştırdın ben diilim o millstone du ...[/Qayyy pardon cnm ya ben yalnıs okudum sanırım:)) azman mıllstoneeeeee duuyyyy sesımı :))
cnm karıştırdın ben diilim o millstone du ...[/Qayyy pardon cnm ya ben yalnıs okudum sanırım:)) azman mıllstoneeeeee duuyyyy sesımı :))
milstoneeee uyuyo galibaaa
benimde uykum geldievet sanırım uyuyr yada işi var topıkte yok:2::2:
benimde uykum geldiiyi geceler cnm,iyi geceler kızlar görüşürüz...
merhabalar
ben yumurtalik rezervini gorunce takildim.
millstone akupunktura gittigini anladim bi gonderinden. ben de akupunktur konusunu arastiriyorum. hatta gecen gun bir soru sordum ancak cevaplayan cikmadi daha. siz nerede bu tedaviyi aliyorsunuz?? ben izmirde iki yer buldum biri ile konustum ancak gidip muayene olmadim. benim rahim duvarinda incelme de soz konusu. bu konuda belki yardimi olur diye dusunuyorum.
sizin gordugunuz tedavi nasil birşey?? biraz anlatirmisiniz?
Herkese iyi akşamlar.
Kızlar kaç kere tüp bebek denedim hatırlamıyorum(
Ama şu bahsettiğiniz tahliller hakkında bir bilgim yok.
Şu an biraz ara verdim. Doğal yollar deniyoruz.
Hangi tahlilleri yaptırmam lazım yardımcı olur musunuz ?
milstoneeee uyuyo galibaaa
Bak sesini duydumm uykum kaççtıııı...Tühh kaçırıdm sohbettiii.Kociş laptopu bırakmadı bugünn ondannn katılamadımm aranızaa...Gündüz kimse olmuyorr,çalışan bayanlarmısınız kızlarr merak ettimm..Hepinizi ççook seviyorummm amaaaa..
dumancım ya esının morfolojı 1 oldugunu yazmıssın benım esımınde 0 cıkmıstı ama sperm sayısı ve hareketlılı cok ıyı cıktı doktrum sıgara bırakması lazım dedı ve bıraktıgı ay morfolojı4e cıktı tabı sımdı tekrar basladı( olmayınca bu morfolojı olayında sperm dolleme yapamıyrmus sanırım ama doktorum dıger degerler ıyı oldugu ıcın onemsemedı pek tedavı olarak sadece sıgarayı bırakması gerektgını soyledı benım anlamadıgım meger dolleme yapamıyrsa nıhayetınde cocukta olmas olsada dusuk olurmus falan fılan morfolojı ne kadar onemlı braz bana bılgı verırmısınız
Canım morfoloji önemli ama erkeklerde şöyle bir şanns varrr Allah tarafından; eğer azosperm değilse erkek mutlaka IMSI yöntemi kullanılarak yanii bilmemm kaç katt mikroskopta büyütülüyorr spermm mutlaka 20-30 milyon spermden morfolojisi düzgün olan bulunabiliyor...Sonuçta onlarda sayı milyon ile ölçülüyorrr..Morfoloji %1 bile olsaa kaçç yüz tane normal sperm olmuş oluyor yaneeee..O yüzden mesela benim doktorumda eşimin spermiogramını hiç önemsemedii ve bu konuyla ilgili izlediğim tüm videolarda benim doktorum şöyle anlatıyorr;halk arasında düşük olunca hemen kalitesiz sperm yüzünden düştü gibi söylemler olur aslında bu kalitesiz yumurta yüzündendir diyorr..Yanii bu bir takım işi ama yumoşlarr takımınn as oyuncularııı..Onlar ne kadar kaliteli olursa o kadar kolay dölleniyorlar ve 2,3,5. güne gitmeleri böylece sağlanmış oluyorrr..Farkındaysanız 25 yumoş toplanan kadınlarda bile blast oranı çok azz.Blast yani tutunma olasılığı tıbben en yüksek görülen 5. gün embriyosuu.Ama tek başına buda yeterli olmuyorr 25 yaşında arkadaşıma blast transferi oldu ama maalesef sonuç negatif oldu meselaaaa.Yaniii tüm bunlar sebepler dairesindeee geçerlii.Okuduğum bir hikayede de kadın 2. gün embriyosu ile ileri yaşş gebelik yaşamışşş ve çocuğunu eline almak nasib olmuştuu..Yaneeeeee Yaradannn isterse 2. günmüşş 5. günmüşş fark etmiyorr...
Bu şeye benziyorrr,Azrail (a.s.) Cenabı Hakka Ya Rabb beni ölüm meleği olarakk dünyaya gönderiyorsunn,insanlar hep benden kötü bahsedecekler beni hiç sevmiceklerr diyorrr.Yaradanda merak etme onların seni anacak zamanları,akılları olmayacakk,onlara öyle sebepler vericemm kii sen akıllarına bile gelmiceksinn buyuruyorr..Öyle olmazmı ama adam trafik kazasında vefat etti derizz.Sonuçta Rabb yazmasayydıı o kazada olmazdıı.
Ayyy gece geeceee ne yazzdım amaaa.Okurkenn sıkılmazsınız umarımmm..Hakkınızı helal edinn valla..
Canım ben İstanbuldayımm,gelmeyi düşünürsen sana ayrıntılı yazarımm..Akupunktur hakkında kk da açılan bölümde uzman doktorun yazılarını mutlaka okumuşsundur zatenn..Rahim içi kan akışını hızlandırdığından rahim kalınlığı problemi yaşayanlara alternatif bir yöntem tabiiki...Hem stres azaltmada hemde yumurtalıkların iyi uyarılıp çalışması içinn akupunktur yaptırıyorumm.Akupunktur iğnelerii varr vücudun çeşitli noktalarına koyuluyorr bazenn elle uyararak bazende elektrik akımı vererek tedavi sürüyorr.Ayrıca her seanstan sonra kulaklardaki uyarı noktalarına içinde tohum bulunan bantla yerleştiriliyor,sen bir sonraki seansa gidene kadar onlara bastırarak uyarıyorsunn..Bu konuda benimde yaptığım araştırmalarda aku da şifa bulan çokk kişi varr..Hem hormonlara hem yumurtalık ve rahime faydası oluyorr.Seansı İstanbulda çeşitli yerlerde değişmekteee.Çok pahalı olan yerlerde var..Ama yapılan işlem heryerde aynıı..Sende inş başlarsın ve sanada şifa olur canımm.Sormak istediğin başka birşey olursaaa beklerimm.Öpt çokk..
Canım sana tahliller mutlaka yapılmıştır..Fsh,lh,e2,prolaktin,tsh gibi..Amh de arkadaşların dediği gibi rezervi göstren hormon..
Bak sesini duydumm uykum kaççtıııı...Tühh kaçırıdm sohbettiii.Kociş laptopu bırakmadı bugünn ondannn katılamadımm aranızaa...Gündüz kimse olmuyorr,çalışan bayanlarmısınız kızlarr merak ettimm..Hepinizi ççook seviyorummm amaaaa..
Canım morfoloji önemli ama erkeklerde şöyle bir şanns varrr Allah tarafından; eğer azosperm değilse erkek mutlaka IMSI yöntemi kullanılarak yanii bilmemm kaç katt mikroskopta büyütülüyorr spermm mutlaka 20-30 milyon spermden morfolojisi düzgün olan bulunabiliyor...Sonuçta onlarda sayı milyon ile ölçülüyorrr..Morfoloji %1 bile olsaa kaçç yüz tane normal sperm olmuş oluyor yaneeee..O yüzden mesela benim doktorumda eşimin spermiogramını hiç önemsemedii ve bu konuyla ilgili izlediğim tüm videolarda benim doktorum şöyle anlatıyorr;halk arasında düşük olunca hemen kalitesiz sperm yüzünden düştü gibi söylemler olur aslında bu kalitesiz yumurta yüzündendir diyorr..Yanii bu bir takım işi ama yumoşlarr takımınn as oyuncularııı..Onlar ne kadar kaliteli olursa o kadar kolay dölleniyorlar ve 2,3,5. güne gitmeleri böylece sağlanmış oluyorrr..Farkındaysanız 25 yumoş toplanan kadınlarda bile blast oranı çok azz.Blast yani tutunma olasılığı tıbben en yüksek görülen 5. gün embriyosuu.Ama tek başına buda yeterli olmuyorr 25 yaşında arkadaşıma blast transferi oldu ama maalesef sonuç negatif oldu meselaaaa.Yaniii tüm bunlar sebepler dairesindeee geçerlii.Okuduğum bir hikayede de kadın 2. gün embriyosu ile ileri yaşş gebelik yaşamışşş ve çocuğunu eline almak nasib olmuştuu..Yaneeeeee Yaradannn isterse 2. günmüşş 5. günmüşş fark etmiyorr...
Bu şeye benziyorrr,Azrail (a.s.) Cenabı Hakka Ya Rabb beni ölüm meleği olarakk dünyaya gönderiyorsunn,insanlar hep benden kötü bahsedecekler beni hiç sevmiceklerr diyorrr.Yaradanda merak etme onların seni anacak zamanları,akılları olmayacakk,onlara öyle sebepler vericemm kii sen akıllarına bile gelmiceksinn buyuruyorr..Öyle olmazmı ama adam trafik kazasında vefat etti derizz.Sonuçta Rabb yazmasayydıı o kazada olmazdıı.
Ayyy gece geeceee ne yazzdım amaaa.Okurkenn sıkılmazsınız umarımmm..Hakkınızı helal edinn valla..
ay canım benım sıkılırmıyım hıc cok guzel seyler yazmıssın tabıhersey allahtanda benım doktrmda sperm sayısı falan yuksek cıktgından onemsemedı yanı aslında benım yumoslarım kocışimin bir tanede olsa kaliteli spermini birrr bulsa bi secebilse salak yumoslar olcak yanii ama benımkıler yolu sasırıyr yavv tutturamadı gıttı:) benımde 2 blast koyuldu yas 24 cnm ama olmadı ıste bende normal yolla olmazmı dye takıldım ıste cunku suan yumurtluyrm dktorum yumurtalaraımın kalıtesı ortaymıs ne ıyı ne kotu demıstı acaba olurmu işte dyrm oyuzden morfolojıye takıldım yanı şimdi mılyon spermden en az 5 10 tane vardır demi ıyısı azda olsa yeter bıze napalım idare edıcez artıkkk:)) NE ZOR SEYLERMIS YA KÜMESTN YUMURTA TOPLUYRZ VALLA
Canım ben İstanbuldayımm,gelmeyi düşünürsen sana ayrıntılı yazarımm..Akupunktur hakkında kk da açılan bölümde uzman doktorun yazılarını mutlaka okumuşsundur zatenn..Rahim içi kan akışını hızlandırdığından rahim kalınlığı problemi yaşayanlara alternatif bir yöntem tabiiki...Hem stres azaltmada hemde yumurtalıkların iyi uyarılıp çalışması içinn akupunktur yaptırıyorumm.Akupunktur iğnelerii varr vücudun çeşitli noktalarına koyuluyorr bazenn elle uyararak bazende elektrik akımı vererek tedavi sürüyorr.Ayrıca her seanstan sonra kulaklardaki uyarı noktalarına içinde tohum bulunan bantla yerleştiriliyor,sen bir sonraki seansa gidene kadar onlara bastırarak uyarıyorsunn..Bu konuda benimde yaptığım araştırmalarda aku da şifa bulan çokk kişi varr..Hem hormonlara hem yumurtalık ve rahime faydası oluyorr.Seansı İstanbulda çeşitli yerlerde değişmekteee.Çok pahalı olan yerlerde var..Ama yapılan işlem heryerde aynıı..Sende inş başlarsın ve sanada şifa olur canımm.Sormak istediğin başka birşey olursaaa beklerimm.Öpt çokk..
Canım sana tahliller mutlaka yapılmıştır..Fsh,lh,e2,prolaktin,tsh gibi..Amh de arkadaşların dediği gibi rezervi göstren hormon..
ay canım benım sıkılırmıyım hıc cok guzel seyler yazmıssın tabıhersey allahtanda benım doktrmda sperm sayısı falan yuksek cıktgından onemsemedı yanı aslında benım yumoslarım kocışimin bir tanede olsa kaliteli spermini birrr bulsa bi secebilse salak yumoslar olcak yanii ama benımkıler yolu sasırıyr yavv tutturamadı gıttı:) benımde 2 blast koyuldu yas 24 cnm ama olmadı ıste bende normal yolla olmazmı dye takıldım ıste cunku suan yumurtluyrm dktorum yumurtalaraımın kalıtesı ortaymıs ne ıyı ne kotu demıstı acaba olurmu işte dyrm oyuzden morfolojıye takıldım yanı şimdi mılyon spermden en az 5 10 tane vardır demi ıyısı azda olsa yeter bıze napalım idare edıcez artıkkk:)) NE ZOR SEYLERMIS YA KÜMESTN YUMURTA TOPLUYRZ VALLA
Anladımm canımmmm.Tabiiki olabilir o zamannnn..Ama şöyle birşey oluyor normal yollaa.Onu da doktorun biri şöyle izah etmişşştii.Rahim bir savaş alanı farz edinn..Savaşı kazanmak içinnn askerlerr spermler olsunn..Sizin genç dinamik askerleriniz tabiiki var ama yaşşlı,sakattt ve yerinde duranlarrr o kadar fazlakii gençler onların arasından sıyrılıpp yumoşlara maalesef ulaşamıyorlar diyee..Böyle düşününce çokk mantıklıı gelmiştii.Tabii o zamanlarr bende birşey yoktuu Şimdi tıbben imkansız zatenn..O yüzden sende doğal yolla dene tabii ama fazla vakit kaybetme derim nacizaneee..İyi bir merkez bulupp tüp bebk yaptırmakta fayda var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?