Hamilelik ve yumurtalık rezervi

mantı hoşgeldin.durumun nedir? amh fsh degerlerin kaç?
denemelelrin var mı?
aku konusu millstonun uzmanlık alanı

duman merhaba...

ben iyi hissetmiyorum,düşük olayından sonra eşimle ipler koptu
çok iyi anlıyorum seni biz cidden daha zor günler geçiriyoruz yani eşlerimiz bizim gibi çok fazla hassas düşünmüyolar o kesin... ama destek olmaları şart, ama birbirinize destek olmanız lazım bunu benden daha iyi biliyosun,ablam sayılırsın sen:26: eşimden gördüğüm desteği kimseden görmedim ben eminim senin içinde öyle olur...

benimde kafamı en çok karıştıran konu acaba ne yesem:44::44:

dumancım haklısın destek olmak lazım ama pratikte işler degişiyor.
bazen öyle bir söz kalbine ok gibi saplanıyor

tabisii ablan sayılırım

mantı degerler kötü durmuyor!!!
folikül sayısımı az?

kızlar kalite için arı sütü bal polen olmazsa olmaz
ona ilaveten destek için vitaminler falan filan...
esas olan şey şu ki herkesin vucudu farklı.hepimiz farklıyız
deneme yanılma yolu ile mutlu sona ulaşacagız.

üzgünüm o zaman inşallah yeniden bi mucize gelir ve toparlanırsınız...

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar kaç kere tüp bebek denedim hatırlamıyorum (
Ama şu bahsettiğiniz tahliller hakkında bir bilgim yok.
Şu an biraz ara verdim. Doğal yollar deniyoruz.
Hangi tahlilleri yaptırmam lazım yardımcı olur musunuz ?

nisanbir tahliller rutin adetin 2. veya 3. günü yapılan testler..
illaki sanada yapılmıştır.öyle ayrı özel bir test degil cnm...
belki amh testi yaptırmamış olabilirsin o da yumurtalık rezervini gösteriyor..
yumurtalıkta (depoda kalan ) yumurtaları
kalitesini ASLA belirlemiyor

ilk tup bebekte 7 folikul toplandi ama olgun olmayan yumurtalar cogunluktaydi ve transfer olmadi. ikinci de 18 tane toplandi. bu kez olacak dedim. 2u gelisti transfer oldu ama olmadi. ancak benim endometriumum da ince. ancak bunun icin bir tedavi verilmedi. sebebin bu oldugunu düşünüyorum. doktorum yasin 39 artik yumurtalarin kalitesiz bir sonraki denemene sebep olmak istemem dedi. bu beni cok kotu etkiledi haliyle. sonra sonra turkce mealinin sana yardimci olamam artık demek oldugunu dusunmeye basladim. simdi hangi doktora gidecegimi bilmiyorum. ancak dedigin gibi arı sütü polen karşımı iyi gelecegini düşünerek aldım ben de. benim vücüdum su topladı sanki kullanmaya başlayınca. allerjik bi tepkidir diye ara verdim.

dumancım ya esının morfolojı 1 oldugunu yazmıssın benım esımınde 0 cıkmıstı ama sperm sayısı ve hareketlılı cok ıyı cıktı doktrum sıgara bırakması lazım dedı ve bıraktıgı ay morfolojı4e cıktı tabı sımdı tekrar basladı( olmayınca bu morfolojı olayında sperm dolleme yapamıyrmus sanırım ama doktorum dıger degerler ıyı oldugu ıcın onemsemedı pek tedavı olarak sadece sıgarayı bırakması gerektgını soyledı benım anlamadıgım meger dolleme yapamıyrsa nıhayetınde cocukta olmas olsada dusuk olurmus falan fılan morfolojı ne kadar onemlı braz bana bılgı verırmısınız

cnm mutlaka amh fsh sanada bakılmıştır, belki isim olarak farketmemişsindir... yani bi nedeni vardır dr un ne diyo bu konuda? daha önce görmüştüm ben seni çok zor günler geçirmişsin Allah yüzüne bakar yüzümüze bakar inşallah hepimizin.
inşallahh güzelim inşallah

çocuksuz bir kadın olmak boynu bükük bırakıyor insanı...gözlerinde hep bi nem,hep biraz ezik duruyorsun

yıllar geçtikçe acısı daha bir katlanıyor.
kk yı açınca bi kadın resmi çıkıyo bilmiyorum okudunuzmu konuyu? izmirli gamze..kan kanseriymiş ve dr 2-3 ay yaşarsın demiş,küçüücük bi oğlu var onu bırakıp gidecek ve aklı onda..bilmiyorum ama herşeyin hayırlısını verir Allah beklememiz gerekiyosa bekleriz ama kaderimizde anne olmak varsa er yada geç bizimde yüzümüz güler,o hüzün bende de sürekli var hamilelere bakamıyorum mesela içim burkuluyo.... yani diyorumki hani haketmiyomuyum ben son ana kadar o heyecanı yaşamayı ,nasıl bi günah işledim de bu şekilde cezalandırılıyorum diye bile düşünüyorum... offff napcaz biz böyle yaa Allah ım bize sabır versin zaman su gibi akıp gitsin hepimiz kavuşalım dileğimize...
canım dr una kızdım ama belkide senin durumunda kendini yetersiz görüyodur belkide başka bi dr la yeni bi başlangıç yapman iyi olur snein için, her dr un farklı bi tedavi şekli vardır, hiç takılma sen haızr bahanen hemen yeni bi dr araştırmaya başla en güzeli... hangi şehirde yaşıyosun?

cnm karıştırdın ben diilim o millstone du ...

Canım ben İstanbuldayımm,gelmeyi düşünürsen sana ayrıntılı yazarımm..Akupunktur hakkında kk da açılan bölümde uzman doktorun yazılarını mutlaka okumuşsundur zatenn..Rahim içi kan akışını hızlandırdığından rahim kalınlığı problemi yaşayanlara alternatif bir yöntem tabiiki...Hem stres azaltmada hemde yumurtalıkların iyi uyarılıp çalışması içinn akupunktur yaptırıyorumm.Akupunktur iğnelerii varr vücudun çeşitli noktalarına koyuluyorr bazenn elle uyararak bazende elektrik akımı vererek tedavi sürüyorr.Ayrıca her seanstan sonra kulaklardaki uyarı noktalarına içinde tohum bulunan bantla yerleştiriliyor,sen bir sonraki seansa gidene kadar onlara bastırarak uyarıyorsunn..Bu konuda benimde yaptığım araştırmalarda aku da şifa bulan çokk kişi varr..Hem hormonlara hem yumurtalık ve rahime faydası oluyorr.Seansı İstanbulda çeşitli yerlerde değişmekteee.Çok pahalı olan yerlerde var..Ama yapılan işlem heryerde aynıı..Sende inş başlarsın ve sanada şifa olur canımm.Sormak istediğin başka birşey olursaaa beklerimm.Öpt çokk..

Canım sana tahliller mutlaka yapılmıştır..Fsh,lh,e2,prolaktin,tsh gibi..Amh de arkadaşların dediği gibi rezervi göstren hormon..

KIZLAR MRB AMH SONUCUM CIKTI.DOKTORA YARIN GIDICEM.AMA BILGISI OLAN VARSA BU KONU HAKKINDA YAZARSA HAYECANIM YATISCAK EN AZINDAN KOTUYSEDE IYSEDE SIMDIDEN OGRENIP DOKTORA SORULARIMI HAZIRLAMIS OLURUM...ANTI-MULLERIAN HORMON 1.10 ng/mL
SI 7.85 pmol/L ((BU DEGER NE ?VEYA BILG YAZICIDA KAYMISTA OLABILRI DEGER ARALIGI BUYUK IHTIMAL))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…