amin inşallahh dumanımmm cuma vakti el açtımmm yalvardım allah dualarımızı kabul etsin...her geçen yıl daha da uzaklaşıyorummm bu hayalden diye korkular kaplıyor içimi....canım benim çok sağol.hepiniz dalarımdasınız Allah bizide kavuştursun bebeğimize diye... evet cnm tedavi olmamıştım doğal yolla oldu,asıl iş şimdi başlıyo bende,durması için çabalıyoruz artık...
canımm içindeki fırtınaları o kadar iyi anlıyorumki,inşallah o tek yumurtadan nur topu gibi bi bebek olur cuma vakti bol bol dua edelim allah kabul eder inş.
Ah cnm benm opuyuda atlattın..Mübarek cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin..İnş çok güzel haberler verirsin cnm..O altın yumurtan bebiş olur göbüşüne..Seni seviyorum..
millstone bende seni seviyorummm ne tatlı hatunsunnn sennn...işallahh güzel haberler vereblirim şansım düşük ama yaratan zor yok..Ol demişse olur biliyorumm...inşallah ol demiştir..
dualarımız sizlerle wannacım inşallah giz'inde yolunda gitmiştir herşey.kafanı takmamaya çalış rahat bırak kendini inşallah herşey yolunda gidecek.38 yaş üstü topiğinde alkan arkadaşım 44 yaşında bir sürü tüp vs tedavileri sonucu gebelik olmamış.tedavisiz bu ay hamile kalmış.rabbimin mucizeleri bitmez.o yüzden üzülmeyelim allah o kadar büyükki duyuyor hepimizi,bizleride sevindirecek birgün(umarım en kısa zamanda).kendine iyi bak canım dinlen güzelce.
berna çok teşekkür ederimmm rahat bırakmak ne mümkünnn....korku ,endişe.stres ,gözyaşı,heyecan herşey birbirine girmiş durumdaaa...alkanın haberini okudum inanılmaz sevindimmmm çok şükür veren Allahaaa bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah...