Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım inşallah Allahın izniyle tutar.çooookkk sevindim.gitdiğim doktorda bi bayanla konuşmuştuk,oda tüp yapmış ve tek embriyo tutmustu ve kendi içinde bölünmüş ikiz olmuştu.inşallah senin bebişinde tutcak.allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.seninkinide canımmm

evet belkide tek yumurta ikizi olur wanna 1 tane diye düşünürken ikizlerin olsunda gör gününü:34:

merhaba arkadaşlarr, ne kadar güzel bi pazar günü dimi... WANNABEMUMYY canım inşallah herşey yolundadır senin için,şimdi dinlenmedesindir,kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda yaz olurmu canımm...

Ayyy şükürler olsuuuunnn. Sagsalim transferin olsun. Inşallah sukredecek daha cok şeyimiz olsun. Cok cok cok sevindim. Canim benimmm.
:9::nazar::nazar::17::9:
Cnm benimmmm pozitif enerjini burdan aliyorummmmm Allah razı olsunnn:16:

canım inşallah Allahın izniyle tutar.çooookkk sevindim.gitdiğim doktorda bi bayanla konuşmuştuk,oda tüp yapmış ve tek embriyo tutmustu ve kendi içinde bölünmüş ikiz olmuştu.inşallah senin bebişinde tutcak.allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.seninkinide canımmm

Cnm güzel dileklerin icin cok cok teşekkür ederimmmmBenim.....aminnnarkadasim allahh kimsenin kucağını boş bırakmasın ..tabi tek embriyo olunca şans azalıyor gibi oluyo....inşallah burdan hayırlı bı haber verebilirimmm....:54:

evet belkide tek yumurta ikizi olur wanna 1 tane diye düşünürken ikizlerin olsunda gör gününü:34:

merhaba arkadaşlarr, ne kadar güzel bi pazar günü dimi... WANNABEMUMYY canım inşallah herşey yolundadır senin için,şimdi dinlenmedesindir,kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda yaz olurmu canımm...
bölede duayaaa kocaman bı aminnnn diyorummmmm....:54:

Buarada malum sabah transfer oldu...suanda biraz uzaniyorummm...Rabbim can versin,kan versin,evlat etsin bize inşallah :49::49::49:

canım hayırlı olsun transerin.inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana.benımde dün transferim oldu.grade 2,6hücreli bir tanecik:50::50:.Rabbimden ümit kesilmez.Dualarımız kabul olsun Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallah..

Buarada malum sabah transfer oldu...suanda biraz uzaniyorummm...Rabbim can versin,kan versin,evlat etsin bize inşallah :49::49::49:

Wannaaaaaaaaacığımmm canım maşallah subhanallah transferini olup bebişini alıp gelmişsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.
:nazar::nazar::nazar:Hadi geri sayıma dualarla devam edelimm Rabbin izni ile hayırlı haberler alıcaz..
Ne olur wannanın bebişi gelsin Allahım diye yalvarıcam:14::14::14: İnş Yaradan vakti saatini bu vakte yazmıştır..Bu sabrın sonucunu şimdi alırız..Dikkat et kendine canım benim..:16::16::16::16:

kızlar şuan transferde olan vanna ve giz

dmrsda için bol bol dua edelim hatta onlara niyetle yasin veya meryem suresi fetih suresi felan okusak nasıl olur?
kimin duasının kime kabul olacağı belli olmazmış :))

Son düzenleme:

dmrsda için bol bol dua edelim hatta onlara niyetle yasin veya meryem suresi fetih suresi felan okusak nasıl olur?

canım benim Allah razı olsun.bende hatim etmeye calısıyordum her gün okuyorum.Herşey Allahtan.Kısmetse olucak inşallah.Sadece düşünmemeye calısıyorum.Şimdiden okuyan okuyamayan aklından bile olsa geçiren herkesten Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.

yavrular gunaydin,
transferi olan arkadaslarima bol bol şans diliyorum. Rabbim can versin,kan versin inşallah...

picassoo

piccassocum canım harika bir fikir. bayıldım... bu akşam o yazıdğın dualari ben okuyayım allahın izni ile.

hamiş kalanlara da ayrı okuayayım. :nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

öpüyorum kızlar....

bana uyar canım zaten hergün meryem okuyorum hepimizin adını sayarm bundan sonra:)

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın hrekesizlik %62

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın hrekesizlik %62
canım hayıt tuhumu kullananlar var onu biliyorum, burda kızlar çok şeyler biliyo macunlar karışımlar filan..girerlerse cevap yazarlar,benim çok bilgim yok...

kesinlikle keçiboynuzu kaynat Okadar çok hamile kalan arkadaşım var ki ciddi anlamda etkiliyor gerekirse sabah akşam taze yap birde çakşır otu diyorlarda allahım bir kokusu var :45:İçilecek gibi değil ama bu hasret içirir insana..

yumurta büyüme Sorunu Varsa Öncellikle soğan kürüyle başla sabırla Akibinde İncir Kürü yapabilirsin Bence bunlara başlamadan önce Adaçayı kuru yap

kızlar selam:3::3: nasılsınız neden kimse gelmiyor artıkk:43::43: ben gün sayıyorum cuma günü son çalışma günüm sonrasında 2 hafta izinliyim inşallahhhh.... hepinizi beklerim gündüz filan :)

natalie88 uzun zamandır girmiyosun bi sıkıntı yoktur inş.canım

Selamunaleykum kader arkadaslarim

nasil anlatsam bilmiyorum yazdigim cevaplara bakar okursaniz neler yasadigimi anlarsiniz.
Neyse kisa ve öz anlatayim yaradanami hamdolsun herdaim.

Gecen sene daha 1 yil olmadi belkide amh hormonum 0,08 gelmisti 9 yildir cocugum olmadi
tup bebek klinigine gittik bu degerle olmaz anca yumurta doneriyle yani almanyada yasak Kibrisa yunanistana git orda tedavi gor baska bayandan yumurta transfer edilsin oyle belki anne olursun dediler garanti veremeyiz ondada dediler.

Neyse iki göz iki cesme esimin boynuna sarilip aglayarak tup bebek merkezinden ciktik.
Unutmak zor olsada vaz gectik.

Kadin doktorum ozel hormon hastahanesinde bakilsin bir dedi.
Orda endroklinikumda bakildi butun hormonlarima

0,08 olan amh 2,0
27 olan fsh 6
24 olan prolaktin 10 küsür olmustu

sadece troid hormonum az calisiyor dediler yumurtaligi etkileyebilir dediler guatr hapi verdiler 75 lik onu iciyorum

bu habere okadar cok sevinmistim ki amh min 2,0 gelmesine dunyalar benim olmus icim yine kipir kipir olmustu git yilma tedavi gör diyordu kalbim sürekli

2-3 ay once baska tup bebek klinigine gittik
doktor sadece guatr hormonu az calisiyor en az 1-2 olmasiini bekliyecez hapi bir iki ay kullan dedi
genetik akdeniz atesi hastasiyim colcihum aliyorum yillardir genetik test fln yapildi
sonra hpv 16 ile 6 yildir mucadele ediyorum ne acilar ne ameliyatlar cektim bir allah bir ben bilirim.
Vulvada 1 milimin altinda maalesef habis tumor saptanmisti ameliyat ve lazer ile yaktilar 3 ayda bir evlerden uzak surekli rahim agzi kanseri kontrolu oluyorum allaha hamdolsun 2 yildir habis birsey saptanmadi suphe duyduklari yerlerden parca alip yolluyorlar ama alinanan parcanin testlerin sonuclariini alana kadar ne stres ne korku yasiyorum sormayin rabbim kimselere bilinmedik caresiz hastalik vermesin halimize sukredelim beterin beteri muhakkak vardir

sizlerinde cocugu olmuyordur belki ama benim yasadiklariiimi yasamamissinizdir.
Yada ben sizin yasadiklarinizi yasamamisimdir.
Rabbimin vardir bir bildigi herseyden once rabbimden sifa sonrada hayirli saglikli evlat istiyorum.
Gonul ister ama olmuyorsada olmuyor cocugu olmayanlar Allahin kulu degil mi?

Bu dunyada her yasadigimiz sikintinin mukafatiini yuce rabbimin izniyle kat kat aliriz insaallah.

Pap smear testlerim 3D riskli geliyor surekli 4-5 kanser oncesi 6 olursa maalesef kanserden soz edilebilirmis.
Allah korusun bebek yapacagim diyede insaallah bu adini telafuz ederken urperdigim hastaliga yakalanmam,rabbim tekrarindan korusun kimseye gostermesin olanlarada sifa versin diye hep dua ediyorum.

Amh 0,08 ken endroklinikumda 2,0 olmusken 4 ay sonra 0,16 cikmis
nasil olur dedim nasil bukadar kisa zamanda 2,0 dan 0,16 olur diye cok uzuldum
fsh 5 imis
troid kötu cikmis 6 gelmis az calisiyormus
amh ,0,16 mis

4 ay icinde amh nasil duser anlamiyorum kime inanayim sasirdim
tekrar icimi korku sardi rezerven cok az dedi eliyle minnacik isaereti yapti doktor korktum üzüldüm nasil olur deidim ama diger endroklinikum hormon doktoru hamile kalabilirsin rezerven yumurtan var demisti
4 ayda nereye gitti bu rezerve dedim kendi kendime

gonal f igne yazdi 2 tane bir igne daha yazdi adi aklimda degil birde 3 ay 90 tane allttan progestron icin fitil yazmis
buarada 3-4 cm lik kist mevcut
adet oldugun gun ara dediler bakalim hayirlisi
normalde adetten sonra patlamasi gerek patlamazsa hap veririz dedi doktor.
Igneyide adetten sonra nezaman yapacam anlatacaklarmis

insaallah hepimiz icin hakkimizda herseyin hayirlisi olur.
Cok yazdim basinizi agrittim hakkinizi helaledin rabbim dilediginizi en kisa zamanda versin insaallah.

Kucaklarimizi en kisa zamanda hayirli salih evlat ile doldursun insaallah.

Selametle....

Selamunaleykum kader arkadaslarim

nasil anlatsam bilmiyorum yazdigim cevaplara bakar okursaniz neler yasadigimi anlarsiniz.
Neyse kisa ve öz anlatayim yaradanami hamdolsun herdaim.

Gecen sene daha 1 yil olmadi belkide amh hormonum 0,08 gelmisti 9 yildir cocugum olmadi
tup bebek klinigine gittik bu degerle olmaz anca yumurta doneriyle yani almanyada yasak Kibrisa yunanistana git orda tedavi gor baska bayandan yumurta transfer edilsin oyle belki anne olursun dediler garanti veremeyiz ondada dediler.

Neyse iki göz iki cesme esimin boynuna sarilip aglayarak tup bebek merkezinden ciktik.
Unutmak zor olsada vaz gectik.

Kadin doktorum ozel hormon hastahanesinde bakilsin bir dedi.
Orda endroklinikumda bakildi butun hormonlarima

0,08 olan amh 2,0
27 olan fsh 6
24 olan prolaktin 10 küsür olmustu

sadece troid hormonum az calisiyor dediler yumurtaligi etkileyebilir dediler guatr hapi verdiler 75 lik onu iciyorum

bu habere okadar cok sevinmistim ki amh min 2,0 gelmesine dunyalar benim olmus icim yine kipir kipir olmustu git yilma tedavi gör diyordu kalbim sürekli

2-3 ay once baska tup bebek klinigine gittik
doktor sadece guatr hormonu az calisiyor en az 1-2 olmasiini bekliyecez hapi bir iki ay kullan dedi
genetik akdeniz atesi hastasiyim colcihum aliyorum yillardir genetik test fln yapildi
sonra hpv 16 ile 6 yildir mucadele ediyorum ne acilar ne ameliyatlar cektim bir allah bir ben bilirim.
Vulvada 1 milimin altinda maalesef habis tumor saptanmisti ameliyat ve lazer ile yaktilar 3 ayda bir evlerden uzak surekli rahim agzi kanseri kontrolu oluyorum allaha hamdolsun 2 yildir habis birsey saptanmadi suphe duyduklari yerlerden parca alip yolluyorlar ama alinanan parcanin testlerin sonuclariini alana kadar ne stres ne korku yasiyorum sormayin rabbim kimselere bilinmedik caresiz hastalik vermesin halimize sukredelim beterin beteri muhakkak vardir

sizlerinde cocugu olmuyordur belki ama benim yasadiklariiimi yasamamissinizdir.
Yada ben sizin yasadiklarinizi yasamamisimdir.
Rabbimin vardir bir bildigi herseyden once rabbimden sifa sonrada hayirli saglikli evlat istiyorum.
Gonul ister ama olmuyorsada olmuyor cocugu olmayanlar Allahin kulu degil mi?

Bu dunyada her yasadigimiz sikintinin mukafatiini yuce rabbimin izniyle kat kat aliriz insaallah.

Pap smear testlerim 3D riskli geliyor surekli 4-5 kanser oncesi 6 olursa maalesef kanserden soz edilebilirmis.
Allah korusun bebek yapacagim diyede insaallah bu adini telafuz ederken urperdigim hastaliga yakalanmam,rabbim tekrarindan korusun kimseye gostermesin olanlarada sifa versin diye hep dua ediyorum.

Amh 0,08 ken endroklinikumda 2,0 olmusken 4 ay sonra 0,16 cikmis
nasil olur dedim nasil bukadar kisa zamanda 2,0 dan 0,16 olur diye cok uzuldum
fsh 5 imis
troid kötu cikmis 6 gelmis az calisiyormus
amh ,0,16 mis

4 ay icinde amh nasil duser anlamiyorum kime inanayim sasirdim
tekrar icimi korku sardi rezerven cok az dedi eliyle minnacik isaereti yapti doktor korktum üzüldüm nasil olur deidim ama diger endroklinikum hormon doktoru hamile kalabilirsin rezerven yumurtan var demisti
4 ayda nereye gitti bu rezerve dedim kendi kendime

gonal f igne yazdi 2 tane bir igne daha yazdi adi aklimda degil birde 3 ay 90 tane allttan progestron icin fitil yazmis
buarada 3-4 cm lik kist mevcut
adet oldugun gun ara dediler bakalim hayirlisi
normalde adetten sonra patlamasi gerek patlamazsa hap veririz dedi doktor.
Igneyide adetten sonra nezaman yapacam anlatacaklarmis

insaallah hepimiz icin hakkimizda herseyin hayirlisi olur.
Cok yazdim basinizi agrittim hakkinizi helaledin rabbim dilediginizi en kisa zamanda versin insaallah.

Kucaklarimizi en kisa zamanda hayirli salih evlat ile doldursun insaallah.

Selametle....

canım hoşgeldin..dünde okumuştum senin konunu ama yazma imkanım olmamıştı..amhının bu kadar inişli çıkışlı olması çok ilginç ve saçma geldi cnm... testlerin biri hatalı o kesin, dr ultrasonla bakınca hiç yumurta filan göremiyormu peki?
çok zor gerçekten bizler evlenip ilerde belli yaşa gelip artık çoluga çocuga kavuşruuz diye planlar yaparken aslında bizi neler beklediğinden habersizce hayal kuruyomuşuz... Allahım hayırlısını versin hakkımızda...bi yerden sonra artık amh fsh filan yalan,iş O'nda biter...umudunu hiç kaybetme ltfn.

gurbet67 herşeyin hayırlısı kısmet diyorum ben artık allah bize sağlık versin,huzurumuz kaybolmasın en önemlisi......

cnm arısütü bal polen karışım olarak satılıyor,dhea kullanıyor kızlar ilaç olarak.başka macunlar filan var ama o konuyla başka arkadaşlar ilgileniyo benim pek bilgim yok:)

cnm bende de homozigot var ve dr en tehlikelisi bu dedi:( hatta testi tekrar ettirdi c.tesi yeni bi dr a gitmiştim... hamile kalınca 0.6 clexanla başlıcam...iğne olayı sıkıntı sen nerenden yapıyosun? bana en kolay göbek geliyo ama bacaktan da denemek istiyorum aslında..
off valla çok zor bir sınavdan geçiyoruz ama bakalım hayırlısı olsun inş.
SLM CANIM BENİMDE İLKİNDE DÖLLENME OLMADI son gün biri oda 4 hücreli hemen pes etme derim

yumurta rezervi üzerine tolga ecemişede görün derim bu konuda uzman akayda kendisi hem devletle antlaşmasıda var ilk muayene 12 lira git bir ön görüşme yap derim

ben zekai tahire gidiyorum burayıda dene derim bence cuma ilk ignelrim var gelişmeleri yazarım ilaçlara aynen devam et dhea yı bırakma
tolga hocaya bende gidiyorum muane 50 tl
güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım.adelena ve giz1978,benimde sağda yok sol yumurta tek yumoş du bu.mucize yumoş.heyecandan kan testi sonuçlarım dr.odasında bıraktım geldim ama ultrasonda gördü keseyi,asıl pzt kesinleşcek dedi kese var ama yeni olduğu için daha görünmüyor dedi,ağır iş yapma,ilşki yok dedi.wanna cım ilaç peşinde koşturuyordum biliyorsun,geçen ay başka bir topikten arkadaşım topraksu adanadan bana gonalf bağışladı karşılıksız yavrum kargo ücretini bile ödetmedi bana 4 yumoş olmuştu o ay ama tutmadı,dr ister dinlen istersen klomen kullan dedi,bende klomen kullandım sabah akşam 1 tane.ve pregnly çatlatma iğnesi işte solda 1tane olmuştu 20.45 mm.tek olunca hiç bel bağlamadım nasılsa olmaz diyerek kafam çok rahattı o yüzden bitki kürlerini bile yapmadım .yanlızca folikasit ve omega3 hiç bırakmadım.geçen ay çok yüklendim bitkilere o da etken olabilir vucüt stokluyor biliyorsunuz.bal çörekotu ve polen sabah akşam yedim,aslan pençesi,hayıt tohumu bide oğulotu çaylarını içtim.hepsinin dışında stres yapmadım nasılsa olmaz diye en büyük katkı bu oldu sanırım.2010 da doğal olarak hamile kalmıştım ama amniyosentez sonucu bebeğimi kaybettim.tüm testlerim normal çıkmasına rağmen yaştan dolayı istemişti dr.eşim hiç istememişti.özürlü olursada kabulum 5 aylık bebeği aldıracakmısın baba deyip kızmıştı ama dr ikna etti yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye gittim eve git yat ağır iş yapma dedi,eve geldikbir hafta sonra yine gittik artmıştı kanama ve su kaybı hemen yatırdılar.15.gün kalbi durdu artık,iyice susuz kalmıştı.beni tek kişilik bir odaya aldılar doğumhanede arasıra dr ve ebe yokladı.ama kimse yokken tek başıma yatağa doğurdum yavrumu.bir kaç bağırmamdan sonra geldi ebe ve dr.meleğimide gördüm dünya güzeli bir oğlandı.işte böyle kayıplar yaşayıp bide sonradan olmayınca yumurta rezervi azlığından dolayı yıkıldık.yaşda geçti,parada bitti derken rabbim mucize yarattı .hep rabbim sana inanıyorum,sana güveniyorum kendimi sana teslim ettim yanlızca senden istiyorum,(eşim doğulu)eşimin ailesine karşı boynumu eğdirme beni utandırma diye(çünkü kaynanam hep laf sokuyordu)dualar ediyordum.sizleride hiç unutmadım dualarımda.sizlerde dua edin pzt hayırlı haber versin dr.pzt nasıl gelecek bilmem artık.ben hepinize duacıyım rabbimhepinizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:54:
çok güzel yazmısınn bitanem maşallah rabbim kucağınada almak nasip etsin inş.

Back
X