canım ben seni başka bi topikte okudum.bu arada sayfa sayfa gezinirken kaybetdim,burd a bulduguma sevindim.sayfa sayfa seni arıyodum inan.fsh ın çok yüksek tamamda kendini menepoza girdim çocugum olmaz diye şartlamışsın sanki.ben 2 yıllık evliyim evlenmeden öncede fshım 119 çıkmıştı,zekai tahirde menepozsun çocuğun olmaz dediler.hacettepeye gitdim kadın doğum hapı verdi ve fsh 1 ay sonra 4.5 oldu.bu fsh streslede çok yükseliyo.şuan fshım 45 ve ben 4 ay öncesine kadar 175 lerdeydim.sadece dhea kullandım.ve amh değerimde 0.1 den düşükmüş.ve benim şöyle bi kötü yönüm daha var eşim yurt dışında.anca ben yumurta bulcamda eşim gelcekte tüp deniycez.gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama yaşın daha çok genç ve stres etdikçe dahada kötü olur.ve zekai tahirde esma hanım diye bi doktor vardı kendi bana şunu dedi.stresten uzak dur.benim fshı 70 olup hamile kalan hastam var dedi.bide herşey allahın izniyle olur.biz çabalıyoruz.rabbimde nasip edecekse zaten olacaktır.çok aglarsan dahada değerlerin yükselir.şuan bal çörek otu keten tohumu karışımı yiyorum bide günde 3 incir yemeye başladım.bu ay tekrar doktora gitcem.Allah büyük çokta stres etme
Ablacim çok sağol önemseyip yorum yaptığın için

Oysa 2 ay önce spora başlamıştım doğum kolay olsun gebelik kolay geçsin diye.. folik asit bile almıştım gebelikten 3 ay önce başlıyorlar diye

kızım dedi yağmur yağarken edilen dualar kabul olur direk... Hepinize dua ettim tüm topikte ki ablalarima dua ettim elif ablaya dua ettim