Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar güzel haberlerle gelmeyi isterdim..az önce bi sayfa dolusu şey yazdım ağlaya ağlaya....net gitdi...demekki Allah razı olmadı bu cümlelerimee.....ağlamayı bıraktımm.. bende kısa yazayımmm....göğşen beyle görüşecektim.. bi aksilik oldu hulisi hocayla görüştüm...gerçi bu değerlerle kimle konuşursam konuşayım sonuç aynı...menepoz değerleri bunlar..bende fsh 125 lerden 20 gün içinde 52lere düştü dedim...biesteronla yalancı düşüşler bunlar.....anne olmayı aklından çıkartıp kendine başka uğraşlar bul...daha bi sürü şeyy....Allahtan ümidimi kesmedim kızlar...daktırında dediği mucize bekleyceksinn...mucizemde olacaksa canım sağ olduğu sürece bu topiği bırakmayıp sizlere yazacagımmm........BAKALIM MEVLAM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER......

kızlar güzel haberlerle gelmeyi isterdim..az önce bi sayfa dolusu şey yazdım ağlaya ağlaya....net gitdi...demekki allah razı olmadı bu cümlelerimee.....ağlamayı bıraktımm.. Bende kısa yazayımmm....göğşen beyle görüşecektim.. Bi aksilik oldu hulisi hocayla görüştüm...gerçi bu değerlerle kimle konuşursam konuşayım sonuç aynı...menepoz değerleri bunlar..bende fsh 125 lerden 20 gün içinde 52lere düştü dedim...biesteronla yalancı düşüşler bunlar.....anne olmayı aklından çıkartıp kendine başka uğraşlar bul...daha bi sürü şeyy....allahtan ümidimi kesmedim kızlar...daktırında dediği mucize bekleyceksinn...mucizemde olacaksa canım sağ olduğu sürece bu topiği bırakmayıp sizlere yazacagımmm........bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler......

canım üzülme rabbim ol derse olcak dr vasıta sadece dua et allahtan iste verir inşallah bana da umutsuz yakşalıyor drlar ama benim umudum allahtan hiç bırakmayacağım bu umudumun arkasını rabbim tüm isteyenlere içinde bizlerede hayırlı evlatlar versinn

kızlar sizlerden bişey istesem.bana fsh değerlerinizi ve amh değerleirnizi yazabilirmisiniz.benimkiler anormal bi şekildeler biliyorum.ve doktorlarda artık menepoz diyor ...... ne yapcagımı şaşaırdım...zamannnn...

canım üzülme rabbim ol derse olcak dr vasıta sadece dua et allahtan iste verir inşallah bana da umutsuz yakşalıyor drlar ama benim umudum allahtan hiç bırakmayacağım bu umudumun arkasını rabbim tüm isteyenlere içinde bizlerede hayırlı evlatlar versinn

haklısın canım.zamanı gelince rabbim vercekse zaten olacaktır....Allahtan ümidimi hiç kesmedimm...amin inşallah rabbim bizlerede isteyen herkesede hayırlı evlatlar versinn...

zerrinim canım tamam bugün ağla yıkıl..ama sonra kalk ayağa.. silkelen.. yeniden başla mücadeleye..
benim fsh 30lardaydı max şimdi 46 larda.. AMH: 2.00
sadece amh umut verdiği için allah izin verirse bu ayın sonunda yumilerim oradalarsa tüp denicezzz....

kızlar güzel haberlerle gelmeyi isterdim..az önce bi sayfa dolusu şey yazdım ağlaya ağlaya....net gitdi...demekki Allah razı olmadı bu cümlelerimee.....ağlamayı bıraktımm.. bende kısa yazayımmm....göğşen beyle görüşecektim.. bi aksilik oldu hulisi hocayla görüştüm...gerçi bu değerlerle kimle konuşursam konuşayım sonuç aynı...menepoz değerleri bunlar..bende fsh 125 lerden 20 gün içinde 52lere düştü dedim...biesteronla yalancı düşüşler bunlar.....anne olmayı aklından çıkartıp kendine başka uğraşlar bul...daha bi sürü şeyy....Allahtan ümidimi kesmedim kızlar...daktırında dediği mucize bekleyceksinn...mucizemde olacaksa canım sağ olduğu sürece bu topiği bırakmayıp sizlere yazacagımmm........BAKALIM MEVLAM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER......

üzülme dicem ama çok da zor biliyorum.bana da benzer şeyler söylediyip duruyolar doktorlar.ama ben sana bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım.eşimin kuzeni 42 yaşında vede 5 yıldır menepoz tedavisi ile uğraşıyordu.sürekli kist di ameliyattı yani çocuk düşüncesi akıllarında 5 yıl önce zaten çıkmıştı.3 ay önce dr.gidiyo ağrıları yüzünden (bu arada 1 oğlu var sonra olmamış )7,5 aylık hamile .şok geçirmişler.dün baktım faCE resmini koymuşlar."mucize kızımız dünyaya geldi" gerçekten mucizeyi gördüm ben.her nekadar bukadar şanslı olacağıma inanmasamda can çıkmadıkça umutta çıkmıyor işte.

zerrinim canım tamam bugün ağla yıkıl..ama sonra kalk ayağa.. silkelen.. yeniden başla mücadeleye..
benim fsh 30lardaydı max şimdi 46 larda.. AMH: 2.00
sadece amh umut verdiği için allah izin verirse bu ayın sonunda yumilerim oradalarsa tüp denicezzz....

inşallah canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun....

üzülme dicem ama çok da zor biliyorum.bana da benzer şeyler söylediyip duruyolar doktorlar.ama ben sana bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım.eşimin kuzeni 42 yaşında vede 5 yıldır menepoz tedavisi ile uğraşıyordu.sürekli kist di ameliyattı yani çocuk düşüncesi akıllarında 5 yıl önce zaten çıkmıştı.3 ay önce dr.gidiyo ağrıları yüzünden (bu arada 1 oğlu var sonra olmamış )7,5 aylık hamile .şok geçirmişler.dün baktım faCE resmini koymuşlar."mucize kızımız dünyaya geldi" gerçekten mucizeyi gördüm ben.her nekadar bukadar şanslı olacağıma inanmasamda can çıkmadıkça umutta çıkmıyor işte.

ne güzel şeyler bunlarrr...rabbim istedikten sonra o mucizeyi bizede yaşatacaktır...bende sanslı olduğuma pek inanmam ama umudum varr..önemli olan isyan etmemek...semramus canım sen ankaradamısın...

inşallah canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun....

canım aksarayda gittiğim doktor bana sen doğurursan tvlere çıkarsın dedi. İsatanbulda bir kaç doktorla görüştüm.. mucize olur dediler. biliyorsun bizi tüpe bile kabul etmiyorlar..
dik durmak zorundayız evliliğimiz sağlığımız için bak benim kemik erimem o kadar ilerlediki 28 yaşında kemik tarama sonucumda OSTEOPOROZ yazdılar.. yüksek kırık riski dediler 70 yaşındaydım sanki.. tükendiğimi hissettim ama bak bu kemiklerle bebek için uğraşıyorum... sabır canım arkadaşım.. dün gece krize girdim ağladım zırladım ama bugün yeniden hayal kurmaya başladım.. sende uutacaksın bugünü ve başlayacaksın hayallerinin peşinden koşmaya...

canım aksarayda gittiğim doktor bana sen doğurursan tvlere çıkarsın dedi. İsatanbulda bir kaç doktorla görüştüm.. mucize olur dediler. biliyorsun bizi tüpe bile kabul etmiyorlar..
dik durmak zorundayız evliliğimiz sağlığımız için bak benim kemik erimem o kadar ilerlediki 28 yaşında kemik tarama sonucumda OSTEOPOROZ yazdılar.. yüksek kırık riski dediler 70 yaşındaydım sanki.. tükendiğimi hissettim ama bak bu kemiklerle bebek için uğraşıyorum... sabır canım arkadaşım.. dün gece krize girdim ağladım zırladım ama bugün yeniden hayal kurmaya başladım.. sende uutacaksın bugünü ve başlayacaksın hayallerinin peşinden koşmaya...

canımsın...yaşadıklarımız aynı..banada mucize olurr...niye bize geldinki diyolarr..canım yaa bu osteoporoz için ilaçmı veriyolar.üzüldüm canım yaa.. öncelikle kendimiz için evliliğimiz için dediğin gibi dik durmalıyız...az önce başka bi topikte okudum ve çok begendim..bebeğiniz olmuyosa kendinize acımayı bırakın ve şunu söyleyin diyodu..bende içimden demeye başladım.BENİMDE BEBEĞİM OLUR.BENİM NİYE OLMASIN.BENİMDE 2 KOLUM 2 BACAGIM VAR..BENİMDE OLUR..:).....

canım Alah'tan umut kesilmez. ben de yazayım sana duyduğum mucizeleri. bir arkadaşın eşinde çok çok az sperm varmış. doktoru gelme dedikçe kızcağız bir umut gidiyormuş en sonunda doktoru odadan kovmuş sizin çocuğunuzun olması imkansız diye :47: veee normal yolla hamile kalmış. ve benim teyzemin gelini 45 yaşında anne oldu. rahimde sıkıntısı vardı birçok ameliyat geçirmişti. doktoru "bu bebek bu süzgeç gibi rahime nasıl tutundu. bu bir mucize" demiş. Allah'ım özellikle bu sayfadaki arkadaşlarıma ve bana da mucizeler nasip et inşallah.

hanımlaar hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin... Her zaman umutlu olun. V e bu doktorların söylediklerineee aslaaaaa amaaa aslaaaa takılmayınnnnn. Daha dün gazetede okudum.. hemde bunnu arastırma hastanesi yapıyor 20 yasındakı gencin organları kanserlı dıye tüm organlarını almıslar organları tertemız cıkmısss.. doktorların ınsanların yarısını kurtarıyorlarsaa yarısnıda öldürüyorlar . Bedensel yada ruhsal hiç farketmez öldürüryorlar.. İnsan bedenini en cok etkıleyen sınır ve stres ve ümitsizliktir. biz beynimize ne komut veriyor isek o onu yapıyor. O yuzden doktorların dedıklerıne takılmayın. moralınızı yuksek tutun.. yaaa Rabbım ısterse dilerse kün der ve olurrr. BU Rabbımızı ııcın cok zor bır seymi???? HZMeryem eşi olmadan hamıle kalmadımı???? bıze göree bu ımkansızzz degılmı?? cunku bızım düşüncemiz sınırlı bı bu kadar dusunebılıyoruz ıdrak edebılıyoruz her seyi beşer gözüyle izah etmeye anlamaya calısıyoruz.. Rabbim için zor dıye bir sey yoktur...

Kuranı kerimde Allah dermansız dert yaratmadım ben diyor... Lokman hekım ölümün bile çaresini bulmuşşş... Bence bu cumle bıle benm ıcın yeterlıdır.. Demekki bızım bu derdımızın bır dermanı var.. cok dua edelımkııı Rabbım o derdın sıfasını karsımıza cıkarsın... Sihirli oklar beklemeyelim.. DUA edelim.. sadece tıptakı doktorların sözüne bakmayalım onlara bakrsak biz imkansız cocugumuzun olmasıı.. bakın bana doktor dedıkıı sen ıgne bıle vurulsan artık adet gormezsın dedı amh 0.01 fsh 108 ılac verdı dedıgı gıbı olmadım.. ama cok dua ettım doktorların sözüne artık ititmad etmicem dedim. cunku doktorların konusma tarzı benım ınancımla cok ters Rabbım her zaman ümit et diyor.. DUA ET.. BENDE COK DUA ETTIM COK DUA ALDIM.. SADECE TIPA BASVURMADIM. MADDI MANEVI ARASTIRDIM BU DURUMUMU VE SONUC KENDILIGIMDEN ADET GORDUM SUAN 4. GUNUMDEYIM. ELHAMDULILLah. :nazar: DEMEKKI NEYMİŞ DOKTORLARIN HER DEDIGINEDE INANMAMAK GEREKIYORMUS. BIRAZDA İŞİN MANEVI BOYUTUNA ODAKLANALIM. INS. BEN YAVAS YAVAS DUZELECEGIME INANIYORUM.. INS. TAMAMEN DÜZELİR COCUGUMU KUCAGIMA ALDIGIM VAKİT BUNU NASIL BASARDIGIMI ANLATACAGIM HERKESE... INSANLARA ORNEK VE UMUT OLMAK ICIN

canım Alah'tan umut kesilmez. ben de yazayım sana duyduğum mucizeleri. bir arkadaşın eşinde çok çok az sperm varmış. doktoru gelme dedikçe kızcağız bir umut gidiyormuş en sonunda doktoru odadan kovmuş sizin çocuğunuzun olması imkansız diye :47: veee normal yolla hamile kalmış. ve benim teyzemin gelini 45 yaşında anne oldu. rahimde sıkıntısı vardı birçok ameliyat geçirmişti. doktoru "bu bebek bu süzgeç gibi rahime nasıl tutundu. bu bir mucize" demiş. Allah'ım özellikle bu sayfadaki arkadaşlarıma ve bana da mucizeler nasip et inşallah.

aminnnn inşallahhhh... dediğin gibi canım bizlerde mucizelerimize kavuşalımm..bizlerde bebişlerimize kavuşunca bugünlerdeki yazdıklarımızı okuyup...Allahım sana şükürler olsunnn ..diyelimmm...

canımsın...yaşadıklarımız aynı..banada mucize olurr...niye bize geldinki diyolarr..canım yaa bu osteoporoz için ilaçmı veriyolar.üzüldüm canım yaa.. öncelikle kendimiz için evliliğimiz için dediğin gibi dik durmalıyız...az önce başka bi topikte okudum ve çok begendim..bebeğiniz olmuyosa kendinize acımayı bırakın ve şunu söyleyin diyodu..bende içimden demeye başladım.BENİMDE BEBEĞİM OLUR.BENİM NİYE OLMASIN.BENİMDE 2 KOLUM 2 BACAGIM VAR..BENİMDE OLUR..:).....

olucak canım benim Rabbim ol diycek ve bizde anne olucaz... yeterki Rabbim istesin... dualarımdasın...

Zerrin arkadaslar yazmış bende tamamen aynı fikirdeyim...
Allah a zor yoktur...başaracağız ...
Başarana kadar mucadele edeceğiz...

Eveeet inşaallahhh :))))) vazgeçmek yokkkk :)) Kızlar bugunden itibaren doktora gıtmeme kararı aldım en azından bir süreliğine... Doktor bana demıstıkı verdıgım ılacları kullandıktan sonra adet gormezsen gel demişti ben gitmemiştimmm iykide gitmemişim 1 ay sonra adet gördüm çünkü =)) eger gıtseydım bır suru arastırma falan delıp takıcaklardı kolumu pskolejım alt ust olcaktı adet olacagım varsa bıle olmayacaktım kımbılır ... o yuzden bır sure gıtmıcem DUA edın bu onumuzdekı adetımde gelsın adetlerım duzene gırsın ınsaallah :)) Artık hamıle kalınca yavrularımızın KALP atışlarını duymak için doktora gıtmek nasip olsun :))) :16::9::9:

kızlar sizlerden bişey istesem.bana fsh değerlerinizi ve amh değerleirnizi yazabilirmisiniz.benimkiler anormal bi şekildeler biliyorum.ve doktorlarda artık menepoz diyor ...... ne yapcagımı şaşaırdım...zamannnn...

benim fsh 7,8 amh 0,7 erken menepoz diyorlar yumurta takibindede yumurta sayım 1-2 arası ilaçlarla 3-5 arası oluyor :((((
bende şaşırıyorum normal heray düzenli adet görüyorum fsh m normal ama amh düşük ve yumurta takibinde yumurtam çıkmıyor fazladan bu ne biçim iş :(

semramus hangi dr iyi konuşuyorki kader kısmet diyorum artk ben şaşırdım kaldım azalıyor rezer benimde of ki of

dumanım hemen suyunu degiştir kuzum o da malesef içerisnde bakteri bulunan damacanalardan dedigim suları ya
istersen internetten bak tatlım

hayat su en igrenç su bu arada erikli nestle bunlardada bakteri çıktı ona göre
off yaa bizde markasına güvenip alıyoruz ama eriklide bile çıkmış sözde en iyi sulardan... hayat suyun her bayisimi öyleymiş cnm? ben netten listeyi bulamadım..

Uzunca bir süredir yoktum gecmisi hizlica bı okudum gözden kaçan bir seyler olmaz umarım....
Beni merak eden can dostlarım Millstone ( topigin çıtir cadısı ) duman ( pitircigin anası) ilknurleventim (meslektaşım ) ........ve tum dostlarım hepinizi cok seviyorum...
Bende verilecek haber yok :( hersey aynı ayarda gidiyor.agustos icin bı tedavi planlıyordum ki dr izine ayrılmış bende kasmamaya karar verdim ee zaten Ramazan ....beklemek ,dua etmek,isyan etmemek icin elimden geleni fazlasıyla yapıyorum...
Duman 17 haftalik olmuş pitircik:nazar: uzuuuuun sağlıklı ömrü olsun
Millstone nasil gidiyor dershane ? Sınav ne zamandı ? Su senin acu Ayten hanım mı ? Sanırım bende başlayacağım Eylül sonu...
Berna canım bildigimiz 33 mm lik kıstın olmuş ...başka bir doktora gitmeni öneririm...ha bir de bu test adetin 2 3 .gunumu yapıldı ? Önemli bı ayrıntı !
İlknurleventim seneki o yalnızlık duygusunu dibine kadar yasıyorum İnan...belki de o yüzden kendime cok yakın hissediyorum..bı kızkardeşim olsaydı bari diye ağladığım cok olmuştur.belkide Rabbim bize birer kız evlat verirde...dert ortağımız olurlar ne dersin :34:
Giz nasilsin ? Su konusunda saka nin üstüne su tanımam ...ph degeri yüksek...bizim ıcin ph degerinin yuksekligi önemli kızlar...
Semramus evening prime rose bende kullanıyorum...fakat 1. 14. Günler arasında günde3000 mg ovulasyondan sonra içmiyorum..ya sana doktor nasil önerdi ?Ovulasyondan sonra içilmemizi gerektiğini bir cok sitede okudum...eminim !
Picasso nerelerde ?
Mantı zor bir donem yaşıyor...umarım simdi daha iyidir...Dualarimdasin Mantı ...
wannaaaaa hoşgeldin canımm bu kez daha çok özlettin kendini:16::16:bu kadar uzun tutma arayı olmazmı???ama böyle ara veriyosun ya sen bigün böyle bi dönemin ardından hamileyim diye geleceksin diye bekliyorum ;) inşallah o günleride görücez..
MANTI nın nesi varki:26: inşallah atlatılamayacak büyük bişey diildir:(
dumancım canım buralarda görünüyorsun.. öptüm seni.. yavyu nasıl????
cnm iş arasında girip okuyorum ama yazamadım yogunlaşınca... bende seni öptüm..yavyuda iyidir inşallahhhh:26::26:
canım benim yaaa:( o hulusi hakkında birisi olumsuz bişeyler yazmıştı,keşke hiç gitmeseydin..adam kendi başarısızlığını sana maletmeye çalışmış, hiçbişey imkansız diildir...sen elinden geleni yap,boşver o adamı inanan bi dr mutlaka vardır,tedavini yap,sonra oturup duanı et bekle..Allah görecektir eminim..kimdi hatırlamıyorum demiştiki Allah kullarına vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş... biz sabah akşam bu fikirle yatıp kalkıyoruz olacak yaa kabul etmiyorum diğer türlüsünü olmalı:(

benim amh ım 0.42 cnm..fsh da hamile kalmadan 2 ay önce filan 5.8 civarında çıkmıştı...

iyi akşamlar bu kadar azimli topik kendine inanan topik sadece biz varız galiba
biz inanalım en azından umudumuz hep canlı kalsın dimi;)

Eveeet inşaallahhh :))))) vazgeçmek yokkkk :)) Kızlar bugunden itibaren doktora gıtmeme kararı aldım en azından bir süreliğine... Doktor bana demıstıkı verdıgım ılacları kullandıktan sonra adet gormezsen gel demişti ben gitmemiştimmm iykide gitmemişim 1 ay sonra adet gördüm çünkü =)) eger gıtseydım bır suru arastırma falan delıp takıcaklardı kolumu pskolejım alt ust olcaktı adet olacagım varsa bıle olmayacaktım kımbılır ... o yuzden bır sure gıtmıcem DUA edın bu onumuzdekı adetımde gelsın adetlerım duzene gırsın ınsaallah :)) Artık hamıle kalınca yavrularımızın KALP atışlarını duymak için doktora gıtmek nasip olsun :))) :16::9::9:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....... Allah hepinize yaşatsın o mucizeyi... sonra da tabi hepimize doğurup kucağımıza almayı yaşatsın..

Back
X