Uzunca bir süredir yoktum gecmisi hizlica bı okudum gözden kaçan bir seyler olmaz umarım....
Beni merak eden can dostlarım Millstone ( topigin çıtir cadısı ) duman ( pitircigin anası) ilknurleventim (meslektaşım ) ........ve tum dostlarım hepinizi cok seviyorum...
Bende verilecek haber yok

hersey aynı ayarda gidiyor.agustos icin bı tedavi planlıyordum ki dr izine ayrılmış bende kasmamaya karar verdim ee zaten Ramazan ....beklemek ,dua etmek,isyan etmemek icin elimden geleni fazlasıyla yapıyorum...
Duman 17 haftalik olmuş pitircik

uzuuuuun sağlıklı ömrü olsun
Millstone nasil gidiyor dershane ? Sınav ne zamandı ? Su senin acu Ayten hanım mı ? Sanırım bende başlayacağım Eylül sonu...
Berna canım bildigimiz 33 mm lik kıstın olmuş ...başka bir doktora gitmeni öneririm...ha bir de bu test adetin 2 3 .gunumu yapıldı ? Önemli bı ayrıntı !
İlknurleventim seneki o yalnızlık duygusunu dibine kadar yasıyorum İnan...belki de o yüzden kendime cok yakın hissediyorum..bı kızkardeşim olsaydı bari diye ağladığım cok olmuştur.belkide Rabbim bize birer kız evlat verirde...dert ortağımız olurlar ne dersin

Giz nasilsin ? Su konusunda saka nin üstüne su tanımam ...ph degeri yüksek...bizim ıcin ph degerinin yuksekligi önemli kızlar...
Semramus evening prime rose bende kullanıyorum...fakat 1. 14. Günler arasında günde3000 mg ovulasyondan sonra içmiyorum..ya sana doktor nasil önerdi ?Ovulasyondan sonra içilmemizi gerektiğini bir cok sitede okudum...eminim !
Picasso nerelerde ?
Mantı zor bir donem yaşıyor...umarım simdi daha iyidir...Dualarimdasin Mantı ...