Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bi de sonuç kağıdını yalnız başıma almaya cesaret edemiyorum kan veriyim eşim de işten gelsin beraber açalım zarfı istiyorumm....:(

evet ama o da çok güzel olur,beraber o haberi almanız en doğrusu ben onu unuttum... canım işte sen ver kararını, sonuç pozitif olsunda bekleyelim önemli değil...

ececim sağol canım Rabbim hepimize hayırlısını versinn....

lulu sakin tatlım içinden ne geliyorsa onu yap....

duman kuzu özeline bi baksana

evet ama o da çok güzel olur,beraber o haberi almanız en doğrusu ben onu unuttum... canım işte sen ver kararını, sonuç pozitif olsunda bekleyelim önemli değil...

evet cnm kaldıramam negeatifi tek başıma sokaklarda... beraber alalım sonuc kağıdını beraber açalım, yani sveinceksek de ilk anı beraber yaşayalım istiyorumm....

cnm sonucu aldığım gibi olumlu ya da olumsuz ilk işim sizlere haber vermek olucak zaten... ama dediğim gibi okul dönüşünü bekliycemm eşim de gelsin diyeee....

kız bana saat ver:) işyerinde nete girmem sıkıntı ona göre o satte geleyim, 4 de kanı versen 5 gibi çıkar sonuç dime?

evet cnm kaldıramam negeatifi tek başıma sokaklarda... beraber alalım sonuc kağıdını beraber açalım, yani sveinceksek de ilk anı beraber yaşayalım istiyorumm....

ok o zaman doğru diyosun bu kadar zaman beklediniz o da hakediyo o anı görmeyi,hastenede sevinirken fazla hoplayıp zıplama ama olurmu:9:

kız bana saat ver:) işyerinde nete girmem sıkıntı ona göre o satte geleyim, 4 de kanı versen 5 gibi çıkar sonuç dime?

5 gibi çıkar amaaa eşim 7 de geliyooo:) ekşına devamm dumancımmmm, izin al diyorum olmaz bu ara şirket sıkıntılı diyo, mecbur beklicem onuuu sanki o kurtaracak şirketi 2 saat önce çıksa ne olcakkii

ok o zaman doğru diyosun bu kadar zaman beklediniz o da hakediyo o anı görmeyi,hastenede sevinirken fazla hoplayıp zıplama ama olurmu:9:

:)) zıplamam kızzz yeter ki olsunnn, heme eev gelip nasipse şükür namazımı kılıcam... bu akşam da hacet namazı kıldım hacet duasını okudum 3 kere. yasin ve meryem suresini okudum sonra test yaptım... yarın da sonucu almaya gitmeden önce duaLAR etmeyi düşünüyorum kısmet olursaaa

5 gibi çıkar amaaa eşim 7 de geliyooo:) ekşına devamm dumancımmmm, izin al diyorum olmaz bu ara şirket sıkıntılı diyo, mecbur beklicem onuuu sanki o kurtaracak şirketi 2 saat önce çıksa ne olcakkii
yaaaaaaaaaaaa:84::84: tam serviste olduğum saat haberi geç alıcam ben yaaaaaaaaaaaaa:(((((
:)) zıplamam kızzz yeter ki olsunnn, heme eev gelip nasipse şükür namazımı kılıcam... bu akşam da hacet namazı kıldım hacet duasını okudum 3 kere. yasin ve meryem suresini okudum sonra test yaptım... yarın da sonucu almaya gitmeden önce duaLAR etmeyi düşünüyorum kısmet olursaaa

allah kabul etsin kuşum, kanı verirken dua et,sonucu açarken dua et... yarın çook önemli bigün hayatının dönüm noktası olur inşallah...

herkes biyere kayboldu:19: bende çıkıyım yavaş yavaş....görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...:54::54:

canım inşallah güzel haberlerle gel. o kadar çok istiyorum ki. Rabbim inşallah dilemiştir sana evlat vermeyi.
bizim gibilerin durumu zor bende yaşadım biliyorum

lulu canım test sonucun bugün demi.ayy inşallah hayırlısıyla sonucun güzel olur..canım dua ediyorum.bu mubarek günde inşallah güzel olcak...

DUMAN... RUVEYDA... Allahım sizlerede evlatlarınızı bağışlasın.kızlarr bu mubarek günde benim içinde dua edin ne olur...hamişlerin duası kabul olurmuşş...Allahım zamanı gelince banada ve isteyen herkese saglıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesinn...

gelmedinmi hala canım naptın çok merak ediyorum.

Bende merak ediyorum ne yaptı acaba..:18::18:

bu arada benim değeri 1.24 e düşmüş yani bu macerada şimdilik burda bitti..
nasip değilmişşşşşşş...bahardaaaaaa yeni umutlarlaaaaaa tekrardan başlıycam inş..:26:

Bende merak ediyorum ne yaptı acaba..:18::18:

bu arada benim değeri 1.24 e düşmüş yani bu macerada şimdilik burda bitti..
nasip değilmişşşşşşş...bahardaaaaaa yeni umutlarlaaaaaa tekrardan başlıycam inş..:26:

canım hayırlısı olsun:( bahara kadar doğal yoldan gelir meleğin inşallah...

Back
X