Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım hayırlısı olsun:( bahara kadar doğal yoldan gelir meleğin inşallah...

Evt cnmmm.ama doğal yoldannnnnnn bi mucize olması lazım eşim azospermi ve 3 defadır ameliyatla sperm bulunuyo bu seferde öyle oldu
ve şuan eşimin son ameliyatından testis dokusu var dondurulmuşş onlarla deniyeceğimmm belkide son kezzzz..
ama allah büyük mucizeleri yok değillllllll...

Evt cnmmm.ama doğal yoldannnnnnn bi mucize olması lazım eşim azospermi ve 3 defadır ameliyatla sperm bulunuyo bu seferde öyle oldu
ve şuan eşimin son ameliyatından testis dokusu var dondurulmuşş onlarla deniyeceğimmm belkide son kezzzz..
ama allah büyük mucizeleri yok değillllllll...

kesinlikle bizlerin hamile kalmasını zaten ben direk mucize olarak görüyorum... yeterki Allah istesin, doğal tüp bebek hiç farketmez bebişin olur inşallah canım

çok değişken olmayan bi deger oldugunu biliyorum...
adetin 3.günü fsh,ıh,e2 degerlerine bakıldımı?
benim fsh degerim yüksek doktorum amh ya bakmaya gerek bile görmedi biliyoruz ki rezerv azalmış dedi..
bende 1 kez hamile kaldım ve malesef ki düşükle sonuçlandı.. belkide yumurta kalitesinden kayıp yaşadım...çok acil doktorunla görüş..ultrasounda gözüken folikül sayısı çok önemli.düşük rezervde az yumurta oluşuyo tabi bu durumda da başarı şansı azalıyor...
umarım hiç bu heyecan ve ÇOOOOOOOOK stres dolu döngünün içine girmezsin...
yaşadım çok zor biliyorumm

arkadaslar merhaba wannabemumm ben yeni sayılırım 1 bucuk yıldır evlıyım kızlar adet duzensızlıgı yuzunden bır ay once doktora gıttım hem prolaktınım hemde fsh yuksek cıktı ve doktorum bana bır an önce hamıle kalmalısın dedı sımdı tedavı goruyorum klomene baslıycam sımdı bu ay allahın izniyle hamile kalmaya calısıcam yanlız dusukten cok korkuyorum dusuk olduktan sonra pekı bırdaha hamıle kalamıycakmıyım cunku bız cocuk dusunmuyoduk ve doktora bı sene sonra yapsam olmazmı dedıgımde malasef dedı gec kalamayız bır an once yapmak gerekıyo dedı ama doktora dusuk olursa ne olcagını sormadım kızlar sızden cevap istiyorum düşük olursa olmazmı allah hepımıze bebeıslerımızı nasıp etsın allaha hepımıze şifa versin

arkadaslar merhaba wannabemumm ben yeni sayılırım 1 bucuk yıldır evlıyım kızlar adet duzensızlıgı yuzunden bır ay once doktora gıttım hem prolaktınım hemde fsh yuksek cıktı ve doktorum bana bır an önce hamıle kalmalısın dedı sımdı tedavı goruyorum klomene baslıycam sımdı bu ay allahın izniyle hamile kalmaya calısıcam yanlız dusukten cok korkuyorum dusuk olduktan sonra pekı bırdaha hamıle kalamıycakmıyım cunku bız cocuk dusunmuyoduk ve doktora bı sene sonra yapsam olmazmı dedıgımde malasef dedı gec kalamayız bır an once yapmak gerekıyo dedı ama doktora dusuk olursa ne olcagını sormadım kızlar sızden cevap istiyorum düşük olursa olmazmı allah hepımıze bebeıslerımızı nasıp etsın allaha hepımıze şifa versin

canım onu da nerden çıkardın? ben 3 kere düşük yaptım kürtaj oldum hepsinden sonra da rahatlıkla hamile kaldım çok şükür, yok öyle bişey...Allah korusun düşük olursa süreç biraz daha uzamış olacak o kadar...inşallah olmaz.

canım onu da nerden çıkardın? ben 3 kere düşük yaptım kürtaj oldum hepsinden sonra da rahatlıkla hamile kaldım çok şükür, yok öyle bişey...Allah korusun düşük olursa süreç biraz daha uzamış olacak o kadar...inşallah olmaz.

ya hani yumurtalık rezervım azalmıs ya cok bekleyemeyecegım ya allah korusun oyle bısı oldugunda ya olmassa diye dıye dusundum ya oyle bişivarsa dıye yok yanı sagol soyledıgın için allah sifa versin cok sagol

DUMAN... RUVEYDA... Allahım sizlerede evlatlarınızı bağışlasın.kızlarr bu mubarek günde benim içinde dua edin ne olur...hamişlerin duası kabul olurmuşş...Allahım zamanı gelince banada ve isteyen herkese saglıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesinn...

amin canım..aklıma her geldiğinde hepiniz için dua ediyorum...

Kizlar275.7 çifti inanamıyorum eşimin telefonda yazıyorumeve gidince yazacağım Allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum

Kizlar275.7 çifti inanamıyorum eşimin telefonda yazıyorumeve gidince yazacağım Allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52::52::52:
çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm cnm yaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46:
çok güzellllllllll allahımmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar275.7 çifti inanamıyorum eşimin telefonda yazıyorumeve gidince yazacağım allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum

:46::46::46::46: Oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:52::52::52::32::32::32::32::64::64::64::64::118::118::118: çoooookk mutlu oldum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Allah tamamına erdirsin,darısı büyün kızlara vee ikiz olabilir biliyosun demiiiii

Valla sabahtan beri aklımdaydın, gözün aydın canım benim..İLKNURRR canım inşallah sende bize güzel haberler vericeksin.... Hamişlerimiz artıyo yaa ne güzelll:46::46:

Son düzenleme:
ben bi yürüyüşe çıkıp geliyorum yarım saate haberini bekliyodum ayrılamadım pc başından... akşam nette olucam ayrıntıları çok merak ediyorum..görüşürüz canım...

merhaba luludya,
cok sevindim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. su gibi akıp gitsin hamilelik günleri. inşallah hamiş sayısı katlanarak artar. dumanı yanlız bırakmamak lazım. :16:

Back
X