Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmmm nasıl mutlu oldum:))) sonucunu bekliyoken heyecandan yatamadım kalktım tekrar bakayım dedim dualar etdim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın diye çok şükür:))))) canım dinlen kendine bebişlere iyi bakk....Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn...topik hamişlerimiz dahada artcak inşallahh..luludya kızkardeşlerimde çooook sevindilerr...darısıda ilknura inşallah onunda güzel haberleriyle dahada mutlu oluruzzz.....
luludya canım su an gözlerim yaşlı okuyorum.o kdr duygulandım ki anlatamam...rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah....
inşallah ilknurda alır bu mutlu haberi...
çok tşk ederim cnmm ALLAH sana da bebeğinin hayırlısıyla bağıslasın sağlıkla kucağına alırsınn ınsssssRabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin...çooookk sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...Rabbim sana ,eşine ve bebeğine hayırlı ömürler nasib etsin inşallah..aminn..hepimize inşallah....amiinnn
Rabbim tüm evlat hasreti çekenlerede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlarlar nasib etsin..aminnn![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin. MAŞALLHA
kızlarrrr bi de bişi sorcammm size, dr benı 10 gun sonraya cağırdı yaaa, neden 2 gun sonra değer 2 ye katladı mı katlamadı mı dıye bakmak ıcın cağırmadı kııııı
kızlarrrr bi de bişi sorcammm size, dr benı 10 gun sonraya cağırdı yaaa, neden 2 gun sonra değer 2 ye katladı mı katlamadı mı dıye bakmak ıcın cağırmadı kııııı
Kızlar ben bu arada puragon mudur adını çıkaramadım ona başladım dün itibariyle.pazartesi kontrole gideceğim.inşaalha bizlerde buradan sevinç çığlıkları atarız birgün.
tşkler kızlarrr içime su serptiniz... ilknurdan hbr yok muuu
tşkler kızlarrr içime su serptiniz... ilknurdan hbr yok muuu
canım merhaba bulantıların geçtimi maşallah 13. haftadasın geçmiştir diye umut ediyorum
bende de var ama senin ki kadar değil