Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Kızlar ben bu arada puragon mudur adını çıkaramadım ona başladım dün itibariyle.pazartesi kontrole gideceğim.inşaalha bizlerde buradan sevinç çığlıkları atarız birgün.

canımmmmmm nasıl mutlu oldum:))) sonucunu bekliyoken heyecandan yatamadım kalktım tekrar bakayım dedim dualar etdim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın diye çok şükür:))))) canım dinlen kendine bebişlere iyi bakk....Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn...topik hamişlerimiz dahada artcak inşallahh..luludya kızkardeşlerimde çooook sevindilerr...darısıda ilknura inşallah onunda güzel haberleriyle dahada mutlu oluruzzz.....

cnmm çokkk tişk ederimmm inşallah sağlıkla devam ederrrrrr ALLAHım ısteyen herkese nasipp etsiiinnn

luludya canım su an gözlerim yaşlı okuyorum.o kdr duygulandım ki anlatamam...rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah....

inşallah ilknurda alır bu mutlu haberi...

amiin cnm inşallahhh şimdiki sınavımız 1 ekim:) ilk kontrolumuz var inş hersey yolundadırrrrrrrr

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin...çooookk sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...Rabbim sana ,eşine ve bebeğine hayırlı ömürler nasib etsin inşallah..aminn..hepimize inşallah....amiinnn:71:

Rabbim tüm evlat hasreti çekenlerede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlarlar nasib etsin..aminnn:16:
çok tşk ederim cnmm ALLAH sana da bebeğinin hayırlısıyla bağıslasın sağlıkla kucağına alırsınn ınsssss

kızlarrrr bi de bişi sorcammm size, dr benı 10 gun sonraya cağırdı yaaa, neden 2 gun sonra değer 2 ye katladı mı katlamadı mı dıye bakmak ıcın cağırmadı kııııı

kızlarrrr bi de bişi sorcammm size, dr benı 10 gun sonraya cağırdı yaaa, neden 2 gun sonra değer 2 ye katladı mı katlamadı mı dıye bakmak ıcın cağırmadı kııııı

çıkan sonuç doktor için yeterli olduğundan 2. sini istemedi.
benim doktorumda ilk sonuçtan sonra kan testi yapmana gerek yok demişti

canım değerin iyi oldugu için istememiştir... düşük olsaydı kimyasal gebelik riskine karşılık isterdi...

canım merhaba bulantıların geçtimi maşallah 13. haftadasın geçmiştir diye umut ediyorum
bende de var ama senin ki kadar değil

canım merhaba bulantıların geçtimi maşallah 13. haftadasın geçmiştir diye umut ediyorum
bende de var ama senin ki kadar değil

ahhh canım keşke öyle olsaydı ama geçmedi malesef...bulantı ve çıkarmalar aynen dewam ediyor...Bebeğim sağlıklı olsunda razıyım ,yapacak bişey yok..bu günüme şükürler olsun....

Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...aminnn
Dilerim sende bebişlerde çok sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz 9 ayı...öptümmmm üçünüzü:38:
:16:

nasıl bir mutlulukla okudumm haberini..Maşallah subhanallah..9 ayın sonunda Rabbim eline almayı nasib etsin...Çok tebriklerimi ileriyorum..Darısı tüm bekleyenlerin başına..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşım tebrik ederim ... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...:nazar:

slm kızlr nette sorun vardı

lulu canım tb ederim haberin beni mutlu çok etti demekki er yada geç oluyormuş karamsar olunmıyacakmış

ilknurum kafanı dinle biraz ama bak ben hep dedim geçmişte yazdım o bizze gelmiyorsa biz getirmesini biliriz sıpanın diye

azim sadece azim ve allaha sıgınmak ve hiçbir şeyi sorgulama neden diye isyan etme yaradan uygun görmemiş şimdilik demekki özelden yazmak istersen yaz dinlerim canım iki defa negatif alan ama umutları hiç sönmeyen biri olarak

semramus ne durumdasın canım

zerrin yeni nikin hayırlı olsun arada hatırlatda unutmayalım

Back
X