papatya nerelerdesin sen kıs izne cıktın ya hiç gelmez oldun buralara.
essue sende gelmiyosun artıkın:44::44:
A.slm mellisam hoşgeldin canım benim aliş iyi o gün ilacı bir kullanmada geçti dahada kullanmdım ş,imdi ayakalrımda anacım benim yakamı bırakmıyo bıraksam gözü bende babası önüne geçiyoki bana bak ne avr annede yok ona rağmen kafayı çeviriyo başka tarfa nasıl iş yapıyorunm ne hale geliyorum bilemezsin bu sıpa yüzündenhee tamam kurusun bitir hepsinide çek minnoşumun kıyafetlerini cicişlerini orasını bilmiyorum ben miniçoyuda bilmiyodumda birisi söyledi eşlime gittik hamileyken ne renk aldın bari pempişmi
papatyam girmiyo bayadır inş sorun yoktur biraz sıkıntılı yaa çok merak ediyorum elisimde gelmyiğo çotandır herkes terk etti biizi melisam yaaa:26::26::26:
hangi arkidişler onlasr bakimbu sıpalarla mümkün olmuyor burda kalşmak oflum anlıyıyorum benimde şuan ayağımda masaüstün pc bende hiç gelemiyodum ama şimdi oturuyorum alıyorum ayağıma oğluşu yanımda pc bu şekilde geliyorum yoksa mümkün değil oflucan
rica ederim melisam sevindim bulmana bende çok seviyorum orayı hem kalitelisi var normalide var pahalısıda isteğe göre hemde çok çeşit varoğluşun kıyafeti kamadı nasip olursa arabasının gelmesini bekliyrouz gelsin gidicem oraya yeni,liycem kıyafetleri yalzıklar ohh mis gibi demek yıkadın ütüsü çok zevkli, ya biran önce olsun gidiriyim diyosun biz gider gelir bakardık eşimle ciddiyetini anlardık resimleti bekliyorum bak kıyafetlerin beşiğin ona göre
beyaz pembe desenlı 50lıkler indirime girmıs 35 e aldım kıs cok iyi oldu ya. bide yedek battanıye aldım. 4 battani,ye penye olanlarından yeter demı kuzu.
ya elifim hastaneye neler gitcek canım bana bi yazsana kuzum ya eksigim varsa tamamlayımda artık. bitsin gitsin.
inş doğurmamıştır zamnında gelsin mink yavrum :26:elisimde geliyodur belkide kimse olmayınca gşdiyodur ne yapsın :26:he ya papatyadan bende korkuyorum dogurdumu acep diye.
elisde baska topklere takılıyo sanırsam
burdan değil kız akrabalar falan ışte :)
ohh ohh çok iyi olmuş melisam güle gülle can sağlığıkyla giyinsin minnoşum inş bendede 4 penye birde pazen var kuzum yeityo fazlasıylaa hastaneye ben koyduklarımı sayayım hemen melisam emzik biberon sütün hemen gelmezse mama verebilirler (biberonda aslımın dediğinden al bence bend eonu aldım geçen gün )emziğide hemen ver o zaman alan daha bırakmıyo diyolar ama bimem yinede bez koydum 15 tane koy sen ben 10 koydum 1 gece kaldım sen 15 koy gerekirse eşin alır ki yeterli bence ben kış oluğu için bir 10lu birde 5 li hast çıkışı koydum ama giydirmemişler seninki yaz bir hastane çıkışı yeter 2. yi eve gidince temiz giydirirsin hastne sonuçta çıtlıtlı atlet koy ne olur ne olmaz çorap koy ne kadar yaz olsada anne kar ından çıktıkları için ayakları buz oluyo benimkardeşim mayıs 31 de doğdu ona rağmen ayakalrı soğuktan morarmıştı eldiven koy ama 5-6 tane koy çünkü çok emiyolar ıslatıyolar ekstra bir battaneyie koy yün olmasın çünkü haziran neticede normal olsun gerekirse saararsın melisam çıkarken hani ama kendi hastane çıkışı yeterli olur ıslak mendil ağız mendili ayrıca eğerki biberonu almazsa kaşıkla olabilir bir çay kaşığı birde çay tabağı koy fotoğraf makinası tel şarjı kendinede pijama birde yedek al alt olsada olur neticede yaz artık ama mutlaka ayakalrını sıcak tut çorap giy üşütmeki gaz olmasın sen sezeryan diyosun gaz sorunun oucak sıcak tut emzirme atleti varsa onu koy daha rahat çünkü kolanyağı al her elleirni yıkadığında sür hastane orartamı ne bileyim yinede birde havlu kağıt al çokişe yarıyo temiz havlu al ben yatağıma kendim çarşaf aldım bebeğimede aldım hastane çarşaflarına koymadım yastık kılıfı aldım üste gerekmiyo çünkü sıcak örtmüyosun ama gece örteblirsin bu kadar geldi ama gelirse ben öm atarım sana melisam olurmu:26:
offffffff evi hastaneye tasıcaz he. kıs kac gün ac bırakacaklar acep benı. caysız yapamam ben ya iki gün olum gibi olcek sanırsam. yatmak cok zor ben gelemem ole seylere sigarada vurur kafama iki gün nasıl dayanacaksam hastanede.
gunde kac tane tuketiyo bezi elifim hiç bez almadım ben ya.
melisam alt çamaşır üst çamaşır terlik üstten terleyeblirisn değişmek isteyebilirsin işte koyabliceğin yedek pijama eşofman tarzı birşeyler hee birde portbebesini al bebşin sen 2. hastane çıkışınıda al yanına olur ya gerkli olur ortada kalma yanıonda olsun öantandan hiççıakrma gerekmezse eve götürdüğünde değişirsin melisam:44::44::44:düşünüyorum hala başka başka hımmmm:44::26:
oırkıdde koymak lazım demı hasta bezine gerek olmaz demı normal uzun orkıd alayım. bole iyiydi len adetsız gecen 9 ay oh mıs gibiymıs vallahı.
bebek besini ozel hastane vermezmı acep.:26::26:
ikinci hastane cıkısını almadımki ben bi tane yeter dedi herkes. onun yerine aldıgım takımlarda sapkalı takımlar var onlardan birini alsam ayaklı tulumuyla.emzirme atleti yerinede sutyen alsam ben cıkardım atleti giymem yazın heç.
terligide yazdım listeye koca valızle gidecem anlasılan. tutustum len ben sankı yarın doguracak gibiyim ya.:18::18:
Eki Görüntüle 700634 Eki Görüntüle 700633 Eki Görüntüle 700635 melisam ben önce yeni doğan almıştım sonra o beyaz prima care aldım şimdide prima aktif kullanıyorum ama genedle migrosatan eşim ikli alıyo 45 tlye prima care ve aktif bebek ıslakmendilde huggies yeni doğanını al pişik yapmaz bana ferda önerdi çok mennunum diğerleri çok fena pişik yapmıştı :26:
tamam canım saolasın. cıktın herhalde hadi optum bende cıkayım barı sandalyede yoruldum yav
tamam canım bende dün mıgrosa baktım primanın o beyaz olanına ya 1 numarası yoktu bende ekonomık olanını alırım olmadı senın gibi.
primanın ıslak mendilidemı pişik yaptı kuzum.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?