Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

6ay cnm aslında bu ay biraz belirti var psikolojik mi acaba bilmiyorum 11 regl olucam

hııım ben vee melisamda çok bekledik ama sonunda kavuştuk canım sana en iyi tavsiyem kesinlikle bebi fikriyle ilişki olmasın bilinç altından sil at yoksa hayatın kabusa döner biz neler çetik her ay belirti aramaktan öyleki benim testlerim bile pozitif öçıktı sevindik hamleiym diye aileler ehab er ettik ama kanda negatifti ve bekemeidğim zamanda greldi rahimde yaram vardı ve taşındım çok iş yaptık sağır kaldırdım buna rağmen geldi miinnoşum darısı inş başına

6ay cnm aslında bu ay biraz belirti var psikolojik mi acaba bilmiyorum 11 regl olucam

insallah vardır canım aMA OLMASADA UZULLME KOLAY HAMOLE KALMAK COK ZO ARTIK BEN 17 AY UGRASTIM Bİ SENEYE KADAR YOLU VAR ONDAN SONRADA YAVASTAN TEDAVİ YOLUNA GİDERSİN. TABİ İNSALLAH O DURUMLARA KADAR GELMEZDE BİDE KENDİNİ SARTLAMA AKISINA BIRAK PSİKOLOJİK OLARAK LKENDİNİ RAHATLAT STRESE GIRMEKİ BEBİŞİN CABUK GELSİN.:16::16:

yalancı memmı bogulmaya neden oluyo dıyo. Ya bende kıtap okuyorum orda diyo doktorlar kesinlikle onermıyo ama anneye kalmıs bi kara cocuk uyumakta zorlanıyosa cok meme iştiyosa falan uyuyamna kadar verilebilir falan yazıyo ya. Geri vazgecirmek içinde ıfgneyle delin bayagı bi meme ucunuı dıyo zamanla bırakır diyo. Ama alısanında ole cabuk bırakytıgını duymsadım ben hec.:44::44:

yani aslında anneler için rahatlık ama almamasınıda iyi bilyolar benim babaannemde almasın daha iyi der ama işte mesela kardeşim 1.sınıfa gidiyo vee hala akşam tarken keisnlike memesi var anne ipim memem der alır ipide bttaneyeisnin ucuna bağlı ip parçası onu yüzüne sürerek uyur emzik ağzında zor bırakması malesef :26:

biberonlamı verdinde biraz once olsun yavas içsin alısır canım ya ügnde bi sefer versek dısarda rahat ederiz bak

yok melisam ne mümkün biberon tatlı kaşığıylaa ben veriyorum o diliyle atıyo dışarı bücür en sonundada damaklarını sıktı kaşıoğı içeri koyamıyorum burnunu sıkınca açıyo :35:

$bebekuNBY-68043b.webpbundan melisam

hadi bakalım insallah bunu tutar:9::9:
Sebek ettiler kucucuk sıpalar anaları babaları yaaaaaaaaaaaaaa:9::9:

AHH AHH SORMA MELİSAM HEMDE NE ŞEBEK AMA ÇOK GÜZEL BİRŞEY DOYAMIYORUM OĞLUŞUMAA VALLAHA BAZEN CANIM YANIO AMA BAŞKA BİRŞEY BUU SABAH YANIMA LADIM UYANDI DURMAID BENDE SOYUNDURDUM AMA NASIL HOŞUNA GİDİYO BIRAKIYORUM BAZEN ÖYLEE UYUDUK KAKDIK KOYUN KOYUNAA AYAKLATINI KARNIMA VURUYO HOŞUNA GİİDİYO SIPANINN AMA BİRAZ ÖNE NE OLDU MELİSAM ALTINI TAMAMEN AÇTIM ALT AÇMA MİNDERİNİ SERDİM aLLAHTAN BİR PART SESLEİRGELDİ DEDİM GAZ SANORIM MEĞERSEM KAKOŞUUNU YAPMIŞ AMA NE YAPMA BATTIK RESMEN SENMİSİN AÇAN AMA NASIL GÜLÜYO RAHATLADI YAA KEYFİ YER,NE GELDİ NE YAPTIN SEN ANNEM DEDİKÇE KAHKAHA ATIYO EŞŞEK:16::16::16:

AHH AHH SORMA MELİSAM HEMDE NE ŞEBEK AMA ÇOK GÜZEL BİRŞEY DOYAMIYORUM OĞLUŞUMAA VALLAHA BAZEN CANIM YANIO AMA BAŞKA BİRŞEY BUU SABAH YANIMA LADIM UYANDI DURMAID BENDE SOYUNDURDUM AMA NASIL HOŞUNA GİDİYO BIRAKIYORUM BAZEN ÖYLEE UYUDUK KAKDIK KOYUN KOYUNAA AYAKLATINI KARNIMA VURUYO HOŞUNA GİİDİYO SIPANINN AMA BİRAZ ÖNE NE OLDU MELİSAM ALTINI TAMAMEN AÇTIM ALT AÇMA MİNDERİNİ SERDİM aLLAHTAN BİR PART SESLEİRGELDİ DEDİM GAZ SANORIM MEĞERSEM KAKOŞUUNU YAPMIŞ AMA NE YAPMA BATTIK RESMEN SENMİSİN AÇAN AMA NASIL GÜLÜYO RAHATLADI YAA KEYFİ YER,NE GELDİ NE YAPTIN SEN ANNEM DEDİKÇE KAHKAHA ATIYO EŞŞEK:16::16::16:

VAY SIPA VAY ONLA UGRASTIN HE KAKASINIDA YAPTI ETRAFA BOKLU SEY :9::9::9::9::9:
İŞESEYDİ BARI KIS hay allah bi suru iş cıkardı sana. essek kafalım benım yerim ben onun gulusunu :16::16:

kuzum saat 5 olmus ben balık yapcam ancak yıkar hazırlarım mutfaga geçi,yim ben cano hadi optum yarın evde olursam gelirim opuldunuz anası ve kuzusu:38::38::38::38:

vay sıpa vay onla ugrastın he kakasınıda yaptı etrafa boklu sey :9::9::9::9::9:
Işeseydi barı kıs hay allah bi suru iş cıkardı sana. Essek kafalım benım yerim ben onun gulusunu :16::16:

kuzum saat 5 olmus ben balık yapcam ancak yıkar hazırlarım mutfaga geçi,yim ben cano hadi optum yarın evde olursam gelirim opuldunuz anası ve kuzusu:38::38::38::38:

tamam kuzum kolay gelsin sana yorulma ayakta kalma fazla bizde sizi öptük melisam miinooşum göürşrüzzzzzzzzzz:54::54:

Bende çıkayım kızlar görüşmek üzerre

elifim yazdıklarınızı okudum iyisiniz çok şükür.neti açamadım kaçgündür.kotası bitmiş internetin günü doldu bugün açıldı.oğluşunun iyi olmasınada sevndm.ben aynıyım.hayat çok zorlaştı benim için.haftaya sezaryen günüm belli olcak inşallah.öpüyorum çok.

canım iyisindir inşallah.okuduğum kadarıyla keyfn yerinde maşallah.ben chicconunkini aldım emzikte biberonda.dr browns çok iyi ben bulamadım .nettende almk istemedim.240 ml mi ne o çok büyük yenidoğana kullnması zor olur ama sen bilirsn.emzik vermeyi düşünüyorum ben.bebek hemşiresi olmama rağmen malesef.ama ilk günden değil.bi tanıyım huyunu suyunu öyle vercem.bıtakmasıda şansıma kalmış artık.ama emzik almayan bebk her yerde meem arıyo ağzıyla onla baş edemem ben.öpüyorum çok.karşılaşıırz inşa tez vakitte

canım iyisindir inşallah.okuduğum kadarıyla keyfn yerinde maşallah.ben chicconunkini aldım emzikte biberonda.dr browns çok iyi ben bulamadım .nettende almk istemedim.240 ml mi ne o çok büyük yenidoğana kullnması zor olur ama sen bilirsn.emzik vermeyi düşünüyorum ben.bebek hemşiresi olmama rağmen malesef.ama ilk günden değil.bi tanıyım huyunu suyunu öyle vercem.bıtakmasıda şansıma kalmış artık.ama emzik almayan bebk her yerde meem arıyo ağzıyla onla baş edemem ben.öpüyorum çok.karşılaşıırz inşa tez vakitte

Iyi olmana sevindim cnm
Bayadir gelmeyince korktum doğurdu mu bu kis yoksam dedim iyi sukur yisin
Ya oresmi ben biraz bilgi ronu bundqnmi aldin diye elim göstermek iç n kydum o markabiberonlardq icnde Hortomolmayanlardq varya. 240 ibuyukse kucugu alinir
Demek sezerywn gununu konusaxakdinizhe hadi bakalim cnm hakkindq hayirlifi artik nasil sezeryan olcen epuduralmi oburkindenmi

Ey ahalii nerdesiniz bea:3::3:
bugun temizlik yaptım cnm ciktı
birazdanda kocacıkla yazlik kışlik olayini halletcez off poff:10::27::37::10::31::54:

Back
X