melisam ite kabız değil bende derdim akbız değil su gibi ama zorlanyo diye her bebekde görülüyo kaka yapmayı ıkınmayı becemiyoarmış zorlanıyolarmış alışıncaya kadar bizimkide 2 saat ıkıonırdı böyle uykusunda bizimkide bitkisel kuzum karın ağrısına iyi gleiyo gazını patır patır çıakrıyo sneinki 1 aylığı geçti kullanabilirsin günde 3 kere bir çay kaşığı kullan ama duruma göre sitersen 2 kullan ben 3 vermeden işe yaramıyo ve tatklı kağığıyla veriyorum büyüdük yaa teyzesi o yğzden alişim memeyi alıyo eskisi gibi sağmıyorum günde birkere oda sol tarafı sağıyorum ki sütüm tamamne gitmesin diye canı istersde uaynıkken alıyo isteezse kesinlikle uykutya geöçerken oda mememde uyumak istediği için melisam şimdi öyküm emiyomu yerim onun ağzını nasıl tatlıdır şimdi nasıl bir duygu melisam iyiki olmuş dimi başaka birşey resimi bekliyorum melisam
bak sımdı altını zor actım kıcını yırta yırta bi oldu iki dakka emmeden sızdı kaldı ya adam gibi bi yarım saqat emip uyumuyo sonrada hjem kısa uyuyo hem de iş yaptırmamıs oluyo bana kuzu.bı aylık oldu teyzesı tabı cok guzel iyiki olmus hele 20 gunluge kadar paso uyuyodu cok ıyıydı su gazsorunu olmuyaydı eyiydi .o zaman daha iyşydı sıkıldıkca uyansın dıye kucaklıyodumö
Sımdıude uyuysunda cayımı ıcıyım doye gozune bakıyom