Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

amın tum ısteyenlere ınsallah

Bugün 4 den sonra disati çıktık oyku bixi rezil etti ya gaz sancidi bi geldi agliya agliya bi oldu ne zaman geccek bu durum ya sinirleri m iyice yiprandi vallahi kuximda mahvoluyo habire esime patlıyor um cok gerginiz aile cek
melisam sain ol sen ne kadar sinir yapsan o kaar zindan olur vallaha benden iyi kimse bilemez o günleri vallaha eşinede patlama boşver sabır dedim yaa o sürecek biraz ıkınması geçecek sadece gazı kalıcak balım hepsi hemen geçmiyo malesef
melisamm sende anneliğin türlü türlü halleriyle karşılaşmaya başlamışsın hayırlı olsun
ben benimkiyle kavgalıyı ve ceza olsun die herhalde bir kaç gün konuşmıcam
eminem kuzum hoşgeldin nerelerdesin sen balım özledim vallaha
anne olmak istiyoruuuum((((((((((((((((((((((((((((((((((
inş rabbim nasip etsin herkese isteyenlere
melisam bende aynı hazırlıklar içindeyim bende salı gecesi uçuyorum düşünüyorum alim ne yapıcak durucakmı diye off sıkıntı hazırlıklar bavuldu bilemm nee kolay gelsin bacım sana iyi tatiller diliorum balıısı benim yeirmede denize gir emi ohhh
anladım canım benim Allahım hayırlı haberlerle dönmenizi nasip etsin inş kuzumun hiçbirşeyi yoktur sen rahat ol anesi habersiz bırakma emi ben burda olmasamda cepten giricem okuycam yazamsada :26::26::26:

cümleten merhaba kızlar, hayırlı ramazanlarınız olsun inşallah.1 haftadır bilgisayarım servise gitmişti.virüs kapmış meret,ondan giremedim benim teldende girilmiyo.geçmişe pek bakamadım ama yolculukları olanlara hayırlı yolculuklar diliyorum.melisacık güzel dinlen inşallah.darısı başımıza. ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.aşıları oldu huzursuzlukları var bebişimin ama buna şükür.şimdilik bu kadar... hepinize sevgiler

Saol canim insallah iyi bi tatl olur bize
Verem aşısınimi yaptirdin bizde yazlikta yaptiracagiz uc asimi yapıyo lar o gun ateslenme yaptimo bikacgun banyo yasakmis herhalde

bende merak etmiştim papatyam çok şükür iyisiniz sıkıntı çok paşam nasıl gazı devammı sen nasılsın düzene girdinizmi nasılsınız

kılzar 6tan beri ayaktayımm gecede 2 yattım 3de sahura kalkğ haırladım derken uykusuzluktan geberiyorum dün gece eşime yine çattım gitmek istemedikçe sarıyorum adama sonrada üzülüyorum annesi sonuçta diye tmm gitmeyelim dedi bende sinirlendim saydım sayıştırdım sonra geldi gönlümü almaya derken yine çenemi açtım sarıldı lütfen gel yatalım bak uykusuzsun çocuk uyanır şimdi dedi gittim yatar yatmaz kensdi horlamma uyandım eyimi of kızlar hiç içimden gelmiyo ama eşimde haklı geçen sene kardeşinin düünüw de gitmedik hamleyim diye ama babam bizi memlejkete istedi diye götürdü mesela ailesinden gizleyerek şimdi fedakarlık sırası bende ama bende çocuğuma kıyamıyorum rahatını bozmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım haklımıyım haksızmı :26::26::26::26::26:

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bilgisayarm gene bozuldu. Üstüne modem bozuldu. Giremiyorum anlayacağınız umarım sizler iyisinizdir veletlerinizle :)

elifim oğlun kocaman oldu maşallah bence fedakarlık sırası sende gitmelisin kocanla senin içinde değişiklik olur düşünbeni neler yaptığı halde k.ana tıpış tıpış gidiyorum kocam için gidiyorum mecburen bizde 17 ağustosta tatile çıkıcaz bakalım oğluşla nasıl olcak ilk tatil otelden bizi atmazlarsa iyi

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bilgisayarm gene bozuldu. Üstüne modem bozuldu. Giremiyorum anlayacağınız umarım sizler iyisinizdir veletlerinizle :)
mrb oflum kuzum benim meraK ETMİŞTİM GİRMEDİĞİN İÇİN iyisiniz ama çok şükür veledlerimiz aynı kökn söktürüyolar teyzesi nasıl olalım yolculuk var bugün gidicez bende yokum baya olmıycam kuzum artık geldiğimde tekrar görüşrü< inş pcde yapılırt o zamana balım öpüyorum paşamıda senide

haklısın aslında gülüm ama ne bileyim korkularım var o kadar eve alıştıkı oğlum dışarıyı sevmiyo rahatı bozuluyo korkuyorum hastaedermiyim diye evde bile her sabah acaba hastasmı diye uyanıyorum biraz burnu tıkanık 2 gündğür acaba gripomi diyorum eşimde haklı 4 kardeş bşir araya geliyo ilk defa bayramda tüm aişle olucak geçenlerde faceden yaşıyolar abisiyle biz şimdi bir artadamı olucaz diyip sevşiniyo baktım yüzündeki işfade nasıl mutlu ben laf edincede kırılıyo ama yinede sağolsun beni kırmadı 200 tl altı üstü bilet gitsin boşa diyo benide dellendiryo neysem zati gidoyruz bu gece öyle böylşe bari burnundan getirmiyim haklısın canım benim sağolsın bnu arada ben girip uzun uzun kalamam ama okurum fırsat buşdukça fatihimin durumu yaz mutlaka olurmu merak etmiyim canım benim öpüyorum geldiğimde görüüşrğüz sizede iyi tatiller bol bol eğlen,n inş paşam da durırda kovulmak zorunda kalmazsınız eheeee

günaydın kızlar nasılsınız giremedim malum hazxırlıklar beni bitirdi vallaha dahada tam bitmedi artuık bugün birara kuaföre gidicem kaşlarımı toparlatmaya ordam markete gidicem oğluşa birkaç şey alıcam artıkın eşim bakıvericek oğluşumu kızlar canlar ben 1 aya yakın giremiycem hepiniziş çok özliycem takip edicem inş yazamasamda kendinize çok iyi bakın olurmu yavrularınızada hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin öpüyorum

Elfimmmm ya vall cok ozlucem seni ya sensiz olmazki bu topik sende alisimde kendine de com iyi bak allaha emant ol cok ozkuez seni helal olsun tabi bacim sende helal et ama benn hic sevmedim bu konusmayi sen vedalisiyormusuz gibi tive tobee elifim seni gervekten sebiyoruz kendinize dikkat edin allaha emanet ol

Eeebacilar niye kimsecikler gelmeyi nerdesinizzzzz bakem topigi heo bos birakiyoruzzz
Bizim yemek cok guzel gecti masallah emzirme odasibda kizjm 10 dk boyunca emzirdi uyudu biz yemegimizi y edik oyle uyandi esim hep kizima bakti bn alisveris yapti cok guzel gecti bu aksamda en son hamileyken gttigimiz esimin arkadasina iftara gidicez ilk defa 3 muz gidicez iraya bakaljm nasil gecicek

elifim hayırlı yolculuklar tatlım kazasız belasız gidin gelin inşallah

allaha emanet ol bizde seni özleriz

kevsercim iyi iftarlar sizede

herkese merhabalar.topik çok eksik kalmış sanki ya.Elifcik 1 ay çok uzun naparız sensiz.Allah sağlıcakla gidip dönmeyi nasip etsin.gerilme sıkılma zehir olmasın günlerin.tadını çıkarmaya çalış canım.cok canını sıkarlarsa papatyaya kaynanası neler etmişdi de teselli bul :))...
kızlar ben kaç gündür gelemedim fakat meme iltihabı geçiriyordum.bu yaşıma kadara ilk kez 39.5 olan bi ateş gördüm.ölüyorum sandım.meme ucumda bi çatlak vardı doğumdan beri,iyileşir die ihmal ettim.acımıyodu bi zararı yoktu.o mikrop kapmış süt kanallarıma yayılmış.bir kaç saat içinde beni yataklara düşeren bi olay oldu.şok oldum.çok şükür bugün ağrılarım azaldı girebildim nete.aman herkes dikkat etsin.özellikle melisacık sen.çatlağın vs varsa hemen dr görün.çelikcek acı değilmiş bu meme iltihabı.sezaryen oldum böyle acı görmedim.

kevser çok sevindim mutlu olmana maşallah süphanlah Allah bozmasın.
moon tatilin tadını çıkar arkadaşım.oğluşunu bolca suya sok inşallah.ben gidebilsem kuzumu sokardım.çok heves ediyorum onu havuza vs sokmaya :)

oğlumun gaz sancıları biraz azaldı Elif teyzesi,tabi neo baby saati şaşmıycak o ayrı.ne biliyim bebek işte günü gününü tutmuyo.hepinizi seviyorum Allaha emanet olun.görüşeriiiiiik

melisacım arkadaşın bu gaz illeti için çok şey denedi kuzu.bi halt çıkmadı. benim bi arkadaş vardı brbrk yoğun bakımda çalışıyo.o dediki yeni ağlamaları başladığında BİOGAİA die bi ilaç var onu ver.ben itibar etmemiştim.en son dr a gittik benim gözler mosmor,belim kopmuş ağlamaklı konuşuyodum.oğlanın gazı beni yedi bitirdi.2 şişe neobaby bitirdim 3. yü aldım dün.derken dr bana hemşire hanım siz biogaia kullanmıyomuydunuz dedi.bende hayır dedim.hemen başlayalım dedi.bu ilaç prebiyotikmiş.netten araştırabilrisin.yani bağırsaklarımızda bulunan yararlı bakterilerden.elhamdülillah kullanmaya başladığım günden beri gözüm uyku gördü melisa.benim oğlum 1,5 saat uyuyrdu en fazla ondada mıkır mıkır.şimdi 3 saat uyuyo.1 yaaşına kadar kullanabilriz belki dedi dr.dene hatta dr una sor.inan mucize die ben buna derim.ama neo baby ide bıraktırmadı onuda günde 3 kez devam canım. bol gazsız günler dilerim. sevgiler muck ikinizede

Saol canim insallah iyi bi tatl olur bize
Verem aşısınimi yaptirdin bizde yazlikta yaptiracagiz uc asimi yapıyo lar o gun ateslenme yaptimo bikacgun banyo yasakmis herhalde

evet canım 3 lü aşı.ateş yaptı tabi 37.5 olunca ben calpol verdim günde 3 kez dahada yükselmedi.ama huzursuzdu uyutmadı bütün gece canım.3 gün banyo yasak o yüzden banyo yaptırıp götür canım rahat olur çocuğa.

slm izlar moralim cok bozuk off cildrixczm alim hasta olsu emiyor korktukarim basia geld ama neye yarr artik nefret ediyoru heresten esimdende hepsindebn kaybnaaya cattim kavhavettim

slm izlar moralim cok bozuk off cildrixczm alim hasta olsu emiyor korktukarim basia geld ama neye yarr artik nefret ediyoru heresten esimdende hepsindebn kaybnaaya cattim kavhavettim

canım benim ne oldu? bak şimdi çok merak ettim keşke açık olsan.yazdıklarında eksik gibi elifim anlayamadım ki,emmiyormu? sakin ol canım yıpratma hemen kendini.yolda üşüttün falan mı acaba? sen açana kadar ölürüm ben meraktan

teyzeleri cümleten günaydın...ben oğluşuma belim koptuğu için kanguru alayım diyorum.tekken puset taşımam mümkün değil.ağır pusetimiz.kucağıma takar giderim diyorum.kullanan varmı? ne marka öneririsiniz. iyi olanları çok paha bacılar.bu oğlanın pişik önleyicileri,gaz ilaçları,burun açıcı damlaları,emziği,yok küçülen kıyafetleri derken cebimizi kuruttu:) pahalıda alamıyom. bi akıl verin kardeşinize.

c papatam cepten girdigim icin sinirlede yazdim karisik olmus canim alisim hasta oldu kulagi ve bogazi iltihapliymis hafifde grip var doktora gotuduk ilac verdi emmedide tabi cildordim esime cattim geldim geleli agliyorum anasida ogluna dayanamadi elif burnundan getrme cocugun dedi onada cattim kariti ortalik ayrintili geldigimde anlatirim 9na ilet aldik nasipe kalmycaz fazla balisi opuyorum simdilik vepten ya yavaski tel snirimi bozuyo uzun yazinva yazdigim gitmiyo isn bu yazdigim gelmistir:////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…