Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Eki Görüntüle 759446 kızlar sıze kızımın resmını koydum ama 1 ay oncesınındır şimdikiler var ama telefonumda ordan yapamadım akşam babamız yapar yarın gosterırım size
maaşallah swdam çok tatlısnız kızın nasıl güzel dadlu maaşalllah rabbim nzarlardan korusun
Evet canım o çizgı yüzünden hep hata verıyo
hee olmuş tmmdır
ELİFİM başka dr götürcez ışıkla tenine bakılması gerkirmiş hemen vitiligo teşhisi konmazmış
anladım moonum Allahıma emanet sonuç alırsan haber et olurmu arada yaza aklım kalmasın iyiyiz diye canım benim paşamı öp
vallaha benimki 6 aya girdi hala devam 9 aya 1 yaşına kadar olanalr varmış uuu wuuu Allah korusun
Elif'imizde oldu tatlım saol
:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26:

sevdam kıszın cok tatlı maassallah kuzuma ya
ben bi caması r asayım gelcem.

maaşallah melisam ama çok zor işte eli dursa ayak durmaz ayapu dursa eli vallaha yaa bu arada komşu daha doğrusu eşimin iş yerinden arkadaşını eşi geldi bebek görmesine o geldi diye yazamadım kızlar kusura bakmayın yarım saat durdu gitti oğlum bir ağladı bir ağladı böyle yırtındı resmen dudağı büke büke kadını görtüyo ya ağlıyoki nasıl bir bana bakıyo bi ona ağlıyo kadınında zoruna gitti vallaha bee sonra alıştı ama çok ağladı içim gitti kuzuma

Selam kizlar gelemedim dun misafirlerim vardi bu gun de esimin tail disara yemek yicez siz ne yaoiyonuz bakalim moonum ne oldupaamiza nesi var ya tuh anlamadim bn

Kiz sukran abla buldun benni h.geldinnn...
Bu arada kizlar sukran abla bnm eltim oluyo suan ust katim da oturuyor:) onu da uye yaptim

Selam kizlar gelemedim dun misafirlerim vardi bu gun de esimin tail disara yemek yicez siz ne yaoiyonuz bakalim moonum ne oldupaamiza nesi var ya tuh anlamadim bn
A.slm kevserim hoşgeldin ohh çıkın vallaha afiyet bal şeker olsunbende gelemmi
Kiz sukran abla buldun benni h.geldinnn...
Bu arada kizlar sukran abla bnm eltim oluyo suan ust katim da oturuyor:) onu da uye yaptim

hoşgelmiş sefa getirmiş iyi ettin kevserim bekleriz artıkın ikinizide

Hoşbulduk Mervecim nerelerdesin sen yaa.Özlettin kendini. Annenlerdeydin herhalde.
sonunda foruma girmeyi başardım. bütün arkadaşlara slm.

Bugün 4 den sonra disati çıktık oyku bixi rezil etti ya gaz sancidi bi geldi agliya agliya bi oldu ne zaman geccek bu durum ya sinirleri m iyice yiprandi vallahi kuximda mahvoluyo habire esime patlıyor um cok gerginiz aile cek

Bugün 4 den sonra disati çıktık oyku bixi rezil etti ya gaz sancidi bi geldi agliya agliya bi oldu ne zaman geccek bu durum ya sinirleri m iyice yiprandi vallahi kuximda mahvoluyo habire esime patlıyor um cok gerginiz aile cek

melisamm sende anneliğin türlü türlü halleriyle karşılaşmaya başlamışsın hayırlı olsun
ben benimkiyle kavgalıyı ve ceza olsun die herhalde bir kaç gün konuşmıcam

Cnm esinlemi kizinami kavgalisin anlatmak istersen canim arkadadim dinlerim seni

kızımla melisam ne anlatıyımki hırçınlaştı huyu suyu değişti bende çok sabırsızım sabır gösteremiyorum babannesiyle gitmek için cıngar çıkardı evin içinde nasıl bağırark aplıyo anlatamam yedii dayağı gitti

Vallahi oyku dogali ilk uirmi gun süperdi hersey sadece yorgundum ana mutkuydum gaz sancisi cokali cok gerginim bi başlıyor ağlamaya cok sinirletim bozuluyo
Bildihin bidi varmi kuzu gaza iyi gelen

gaz sorunları zordur anason çayı felan verirler yada rezene bunları bir dene istersen melisam:26:

Vay sipa vay drmekki buyukte olsa bebekte olsa ole uzuyor lat sipaciklar babaanne sine kalmayami gitti
Konusma kuzu anladin hatasını tutturma huyundan vqzgezsin koca dana)
Ese kusnek dahs kolsy demi evlada nadil kusulur cok xor olur hethal bide ben z bohslar kusemeyoxki Heme n affederix

yok melisabebkken daha kolay büyüynce işler değişiyo evet evlada küsmek nasıl olur onuda yaşayarak öğreniyorum işte ama hak etti bir süre yüz vermek yok az önce aratmış babnnesine ama konuşmadım kapattım anlasın hatasını

gunaydın kıslar
sabah 8.30 da kalktık cok is var buguncokkkkkkkkkkkkkkk camasır valiz evi toparlamak aksama mısafir of offf yarın yolcuyum kıslar bayrama kadar ordayım annemlerin yanında esimde gelcek son 5 gun kalcak birlikte doncez. insallah yarın oyku hanım ucakta serviste cosmazda rahat rahat gideriz.korkuyom bi baslarsa gaz sancısı canıma okkur benım yollarda.

anne olmak istiyoruuuum((((((((((((((((((((((((((((((((((
inşallah rabbim sizede nasipetsin
hayırlıyolculuklar kuzum inşallah rahat bir yolculuk geçiririsiniz kolay gelsin
sanırım ramazanı beklemicem cnm hafta içi randevu alırsam gidicem merak içindeyim
cnm aylık kontrolüne götürdüm kolunda beyaz leke farkettim dr götürdümhemen vitiligo dedi ışıkla bakılması gerekiyormuş öyle işte cnm drgötücem
melisamm sende anneliğin türlü türlü halleriyle karşılaşmaya başlamışsın hayırlı olsun
ben benimkiyle kavgalıyı ve ceza olsun die herhalde bir kaç gün konuşmıcam
eminem büyüdükçe dertler artıyor şimdi ergenlik dönemi gelsin ozaman gör ayvayı yicez anacım çocuk eğitimi ile ilgili kitap okuyorum mesala 2-2.5 yaşında bile inat dönemi olurmuş:)rabbim kolaylık ve sabır versin kp nasıl oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…