bende seni görmedim leisam ilk girdiğimde vardın 5 dk kadar sonra sayfayı yeniledim yoktun bende çıktım belki ben çıktım sen gledin öyle olmuşturCanim dun bi saat cepten brkledim seni c.didimiydi acep ama bende sadece kendi ismimi gordum allsh allah12 de uyanmisyi benim cado ya taaa 23 de uyidu dipa ya bebek gibi değil ystmsmizi bekliyo oyle)
benim eşimdee birkere altını değiştirmiş ama öyle işte kalktım snirle attım bezi adam iyilik yapıyo kötülk buluyo hoş bazen hiç yaranamıyo yaa neyse 2 gün önce tartıştık daha doğrusu ben saydım o dinledi 2 gündürde geliyo yanıma benim tepkime göre hareket ediyo sinriliysem sakince gülyosam gülerek korkuyo garibim fena patladım çünküGunqydinlar efenim oyku sabah 6 da gaz dancidiyla uyandı bsbadi onla ilgilendi ben uyuyum diye 7.30 da uyanditdi altini degitir diue buna bi kizdim bixim duzrnimiz belli Karışma diye hem ona godtrrdim bwn o degistirsin allah allah sinir r oldum
Neyse degistirdim altini kiximi yanima aldim yalanci memeyi veddim ikins sikina 9.30 a kadar annedine musade etti tabi ara sra uyandik emzik dusmedi ikinmaga bacwk kaldırarak yardim olsun ama yorgun kslkmadim
Papatyam asdbm moonum nerelerdesiniz kislar yaa
ah melisam ah aliş bir hareketli ki sorma saniye durmuyo yerde yatıyo güya tee birbaştan bir başa sürünmeyi öğrendi 2 gündür kucağa geliyo anam deliriyo saniye durmuyo tutamıyprum artık eşim diyoki sen ne yapıyosun bütün gün bununla sırtımda fena kahvalıyı bile 2 postada yaptım zorla bıraktım en son yeiğimde poğaça yani şimdi uyuyoda gledim balım da sen gttin bu seferde:26::26::26::26:Elifim gelmedin wlismi rahat durmadi temizlikmi yine
Benimki srkerlemesini bitirmek uzere kalkip emince bi yarim tas catkasin bi saat kestiriyo
sewdam nasılsın bacım
İyim bacım sen nasılsın kızı yenıuyutabıldımya
çok şükür kzucum yorgunluktan başka birşey yok benimkide ayaklarımda tuş seslerini duydukça kımıldamaya başlılıyo pc sapığı oldu başıma pc görmeye dursun atılıyo ağlıyo tuşalara basıyo basıyo kaldırıyo kafayı ekrana bakıyo sonra bir daha çıkan sesler hoşuna gidiyo demekki
sewdam o tarih aralarındaki çizgiye dikkat et balım - olucak onu yapmadığından olablir bendede olmuştu kuzum dene bakım birdahaCanım ben evlılık tarıhımı nasıl yapabılırım ya ne zaman yapsam hata oluşuyor ölmüyorsa bı türlü
O bu dahaneki hele bıraz daha büyüsün klavyede tuş kalmazbız mecbur tablet aldık klavyede tuş kalmadı kaldırmadıgı
elifim merak etme tatlım iyiyim ben giremiyorum bu aralar
sevdamsenigördüğüme sevindim kızınnasıl
melisam kızının 40 çıkmış HAYIRLI OLSUN
elifim merak etme tatlım iyiyim ben giremiyorum bu aralar
sewdam o tarih aralarındaki çizgiye dikkat et balım - olucak onu yapmadığından olablir bendede olmuştu kuzum dene bakım birdaha
vallahamı vayy minnoşum vay artıkın bizde eski klavye var onu diğer p takarız vursun kırsın ehee
bacım oruç tutumayınca ne olur vakitten haber işte oysaki eşimede kalkıp hazırlıyorum eheee
ahanda bidene daha oyuncu kz benşmkide öyle yaa oyun istiyo içtiğim cayı bile şebeklikle off poff
melisam geldim gülüm yinemi gazdan uyandı bu bir süre gidcek melisam 2 ayına kadar sürer görde bak inş sürmez ama genelde çekenlerin süresi o kadar balısı :26::26::26::26:
ELİFİM başka dr götürcez ışıkla tenine bakılması gerkirmiş hemen vitiligo teşhisi konmazmış
benımkide cok hareketli kıs el ayak hiç durmuyo hele emzigi agızından dusunce tum vucudu cevirerek bi almaya calısıyokı cok komık ya ben korkuyom zati hiper aktifmi olcek bu bebe diye allah korusunnnnnnnnnnnnnnnn tabibende seni görmedim leisam ilk girdiğimde vardın 5 dk kadar sonra sayfayı yeniledim yoktun bende çıktım belki ben çıktım sen gledin öyle olmuştur
hımmmm teget gectik desene bacım birbirimğize neyse.
benim eşimdee birkere altını değiştirmiş ama öyle işte kalktım snirle attım bezi adam iyilik yapıyo kötülk buluyo hoş bazen hiç yaranamıyo yaa neyse 2 gün önce tartıştık daha doğrusu ben saydım o dinledi 2 gündürde geliyo yanıma benim tepkime göre hareket ediyo sinriliysem sakince gülyosam gülerek korkuyo garibim fena patladım çünkü
ay herseyi batıyo bana ya es deyince doktor cınsel ilşki yasagını kaldırdı bızde korunmak için bi d. kontrol emzirken içilenden yada prezervatifi sundu ama ben ghap alıyım diyorum ne düşünüyonuz zararı yokmus bebeklere ya bilmiyom iki arada kaldım. sal gitsin korunma diyo bi tarafım kac aay istedim zor oldu simdi isttemeden pat diye yine hamıle kalırsam bide mıctıgımın kanıtıdır bu
ah melisam ah aliş bir hareketli ki sorma saniye durmuyo yerde yatıyo güya tee birbaştan bir başa sürünmeyi öğrendi 2 gündür kucağa geliyo anam deliriyo saniye durmuyo tutamıyprum artık eşim diyoki sen ne yapıyosun bütün gün bununla sırtımda fena kahvalıyı bile 2 postada yaptım zorla bıraktım en son yeiğimde poğaça yani şimdi uyuyoda gledim balım da sen gttin bu seferde:26::26::26::26:
saol ayısıgım kuzum sizede gecmıs olsun yazmıstım ya görmedin sanırım nasılsın cano neler yapıyosun bebikle ilgilenmek diısındaelifim merak etme tatlım iyiyim ben giremiyorum bu aralar
ay cok sevindim insallah deyildir kuxzu ya o doktoruda dovmek lazım bosuna emin olmadan senı korkuttu eşşek sey. ala hastalıgı demı canım o dedigin hastalık. yoktur be ayısıgım üzülme sen enım kısdada yanagında kucucuk cıkmıs alerjik durum gibi bısıdır yaELİFİM başka dr götürcez ışıkla tenine bakılması gerkirmiş hemen vitiligo teşhisi konmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?