Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canim dun bi saat cepten brkledim seni c.didimiydi acep ama bende sadece kendi ismimi gordum allsh allah12 de uyanmisyi benim cado ya taaa 23 de uyidu dipa ya bebek gibi değil ystmsmizi bekliyo oyle)
bende seni görmedim leisam ilk girdiğimde vardın 5 dk kadar sonra sayfayı yeniledim yoktun bende çıktım belki ben çıktım sen gledin öyle olmuştur
benim eşimdee birkere altını değiştirmiş ama öyle işte kalktım snirle attım bezi adam iyilik yapıyo kötülk buluyo hoş bazen hiç yaranamıyo yaa neyse 2 gün önce tartıştık daha doğrusu ben saydım o dinledi 2 gündürde geliyo yanıma benim tepkime göre hareket ediyo sinriliysem sakince gülyosam gülerek korkuyo garibim fena patladım çünkü
Elifim gelmedin wlismi rahat durmadi temizlikmi yine
Benimki srkerlemesini bitirmek uzere kalkip emince bi yarim tas catkasin bi saat kestiriyo
ah melisam ah aliş bir hareketli ki sorma saniye durmuyo yerde yatıyo güya tee birbaştan bir başa sürünmeyi öğrendi 2 gündür kucağa geliyo anam deliriyo saniye durmuyo tutamıyprum artık eşim diyoki sen ne yapıyosun bütün gün bununla sırtımda fena kahvalıyı bile 2 postada yaptım zorla bıraktım en son yeiğimde poğaça yani şimdi uyuyoda gledim balım da sen gttin bu seferde:26::26::26::26:

İyim bacım sen nasılsın kızı yenıuyutabıldımya

çok şükür kzucum yorgunluktan başka birşey yok benimkide ayaklarımda tuş seslerini duydukça kımıldamaya başlılıyo pc sapığı oldu başıma pc görmeye dursun atılıyo ağlıyo tuşalara basıyo basıyo kaldırıyo kafayı ekrana bakıyo sonra bir daha çıkan sesler hoşuna gidiyo demekki

Canım ben evlılık tarıhımı nasıl yapabılırım ya ne zaman yapsam hata oluşuyor ölmüyorsa bı türlü

O bu dahaneki hele bıraz daha büyüsün klavyede tuş kalmaz bız mecbur tablet aldık klavyede tuş kalmadı kaldırmadıgı

elifim merak etme tatlım iyiyim ben giremiyorum bu aralar

sevdamsenigördüğüme sevindim kızınnasıl

melisam kızının 40 çıkmış HAYIRLI OLSUN

Canım ben evlılık tarıhımı nasıl yapabılırım ya ne zaman yapsam hata oluşuyor ölmüyorsa bı türlü
sewdam o tarih aralarındaki çizgiye dikkat et balım - olucak onu yapmadığından olablir bendede olmuştu kuzum dene bakım birdaha
O bu dahaneki hele bıraz daha büyüsün klavyede tuş kalmaz bız mecbur tablet aldık klavyede tuş kalmadı kaldırmadıgı

vallahamı vayy minnoşum vay artıkın bizde eski klavye var onu diğer p takarız vursun kırsın ehee

aslım hoşgeldin canım paşam nasıl kontrolu varmı nasıl yapıcaksınız nasıl birşey bu merak içindeyim kuzum:26::26::26::26:

kızlar sıze kızımın resmını koydum ama 1 ay oncesınındır şimdikiler var ama telefonumda ordan yapamadım akşam babamız yapar yarın gosterırım size

Hoşgeldin canım biz iyiz asıl siz nasılasınız goruşmeyelı özledım vala

Son düzenleme:

Evet canım o çizgı yüzünden hep hata verıyo

ELİFİM başka dr götürcez ışıkla tenine bakılması gerkirmiş hemen vitiligo teşhisi konmazmış

sevdam ana kız pek tatlısınız maşallah bende seni özledim balım

insallah iki ayla bıterde 3 yada 6 ay olmasından korkuyorum zati 20 günden az günü kaldı iki aylık olmasına atarım anneme o ugrassın dursun orda bi yırmı gün duracam zati.
ay camasır yıka as valiz hazırla bisürü iş var ya

benımkide cok hareketli kıs el ayak hiç durmuyo hele emzigi agızından dusunce tum vucudu cevirerek bi almaya calısıyokı cok komık ya ben korkuyom zati hiper aktifmi olcek bu bebe diye allah korusunnnnnnnnnnnnnnnn tabi

saol ayısıgım kuzum sizede gecmıs olsun yazmıstım ya görmedin sanırım nasılsın cano neler yapıyosun bebikle ilgilenmek diısında
ELİFİM başka dr götürcez ışıkla tenine bakılması gerkirmiş hemen vitiligo teşhisi konmazmış
ay cok sevindim insallah deyildir kuxzu ya o doktoruda dovmek lazım bosuna emin olmadan senı korkuttu eşşek sey. ala hastalıgı demı canım o dedigin hastalık. yoktur be ayısıgım üzülme sen enım kısdada yanagında kucucuk cıkmıs alerjik durum gibi bısıdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…