Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

geçmiş olsun kuzum.çok üzüldüm.hava değişimine falan geldi belkide Alişim annesi üzülme çabucak geçsin inşallah.Allahım ona sabır versin.kaynanatör lafı sokmasa olmaz tabi.güya iyilik yapıyolar.sen canını sıkma tatlım,oğluşunada kendinede dikkat et.çabucak gelin madem öslerim ben siziiiii.öptüm canım.daralırsan yaz gene.ben buralardayım:)

sorma aatyam simdilik biraz duzeldi gibi hastaligi ama emme yine sikinti eskisi gibi uyuadan almiyo bazen uyurnnde almiyo gecen gun 15 saat emmedi mesela cildirdim kalktimki gogsum tas olmus vallaha ortam hem keyifli hemde sikici biran once evime gitmek istiyrun ins alimde gidince yine emer yolks Esimin cekecegi var benden sagilsin canim benim sikildikca yazaeim opuyorum pasamida senide

Selam kızlar nasıl siniz uzun zamandir giremedim ve sizi cok özledim
Öykü iki gundur gündüzleri burnundan getiriyor hic uyumuyokuczkta uyuyi yerine koyunca aninda uyanıyor çok yoruyo sipammmm:))
Iki gun sonra uclu aşı si var bakalim netcek
Elifim gitmisdjn tatile alisime uzuldum canooook cok geçmiş olsun
Papatyam simdi rezene kimyn humana ve neobayb kullaniyorum
Ise yaramazsa dedigun şeyden alirim
Bdnde 9 unda donuyirum
Kislar görüşürüz 10unda damlRim yaniniza optummmmmmm

hem iyi hem sıkıcı. Bizimkinin iş arkadaşı 50 yaşlarında biri bir de karısı . kociş annesi gili de çağırmamı istedi. Onlar da vardı. servis yap dur işte hiç oturmadım. şükran şunu getir bunu getir. bilirsin işte

hmm üzldüm ya amann onlar olmadan olmaz zatennnnnher zaman ki gibiydiler desene

bilmiyorum canım babam2 nin izin durumuna bağlıymış. herhalde arife günü yola çıkarız siz?

anladım şükran aba bizim de belli degil bayamda eğer calışırsa gıdemzsek bayrmadan sonr a1 hafta izin kullanacak öyle gitcez allahın izniyle anamlarla her türlü gitcez bakalım zaman gostercek

ben aslında hiç köye gitmek istemiyorum. benim için çok zor olucak 2 çocukla hem yolculuk hem köy. sadece selin varken öbür çocuklarla dışarda oynuyodu. hiç bana bağlı değildi. şimdi ikisiyle birden uğraş. bi de dilek yenge bütün işleri bana bırakıp dışarı kaçıyo zor yaaa.

evet ya ama inşallah guzel gecer o dilek yenge de ayıp ediyo ya yuh sen misafirsin sana işmi yaptırılrır sende yapma melih ilgilen hep bu yüzden sana iş yaptırmaya zaman bulamaz inşallah neyse murat abi geldi heralde size iyi geceler görüşürüz

Kslar nasilsiniz bu cocigun bi uyku fuxeni otirnadi yaa
Bi iyi bi cok kötü son iki gundu 10 fs yatiyodu nr guzrl bu gece 12.30 u buldu of cok yordu brni yine
Yarin aşıları var canimin cani cok aciak sabahtan beri stres teyim umarim aglama krizi cabuk gecer
Dizler nasılsınız bebekler nasıl lsr canlar
Alis nadil oldu acep merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…