ben de bulaşık yıkadım da bi ara vereyim dedim. biz de yarın sabah sizinle beraber çıkıyomuşuz
hmm anladım bi ara konustugumdA bu gece cıkmışsınız neyse cnm hayırlısı
aslında bu gece çıkacaktık ama seninki dedi ki yarın sabah hep beraber çıkalım. sabahı bekleyin dedi.
hm hayırlısı bakalım nasıl gecıcek cok merak edıyorum
siz yine annenlertin köyünde kalırsınız canım. bizimle gitmek istemezsen kocişine söyle murat ı arasın siz yalnız çıkın. biz gece çıkalım
yok be cnm olurmu beaber cıkak işte sorun o değil bizim analar anlaşamıyor ya o canımı sıkıyor
canım dua et kv ile aynı arabada olmıycaksın. ayrıca sen demiştin ya annemlerin köyünde kalıcaz bi ara bizim yanımıza da gelecektiniz. hem biliyo musun benim annem de geliyo. murat onu da bizim köye çağırdı
aaa ne guzel ya sevndm valal evet cnm orası oylede ama insanın canı sıkılıyor
ben de annemle kv nin arasında tatsızlık çıkmasından korkuyorum. annemin geleceğinden onun haberi yok galiba murat söyleyememiş herhalde. ya da mahsus sesini çıkarmıyo. ben de ya istemezse diye söyleyemedim. yarın sabah belli olcak herşey. inş hiçbirimizinkiyle sorun çıkarmaz
4-5 gün kalacakmışız. en geç pazar gününe kadar. Duruma göre.
hımm babam gelebiliyomu?
Yok babam gelemiyo. bayramın 1. günü bile servisi varmış akşam.[/Q
hmmm tamam
benimki de kahveye gitti. sahurda geliyo hergün. melihi de şimdi uyuttum. takılıyom. bir aşk hikayesi var tv de. ona bakıyorum.
anladım şükran abla bende bavulları falan hazıladım bzm caıda uuyor bende oturuyorum canım sıkılıyor ya
dün akşamdan beri kaç kere fikir değitirdi ya murat. önce dün akşam çıkacaktık. sonra bu sabah dedi. sonra iftardan sonra dedi. en son da sabah gidelim dedi ya kaç defa kendimi hazırladım. bütün şevkim heyecanım kırıldı ya. bu kadar da yalan olmaz ki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?