Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok be cnm olurmu beaber cıkak işte sorun o değil bizim analar anlaşamıyor ya o canımı sıkıyor

canım dua et kv ile aynı arabada olmıycaksın. ayrıca sen demiştin ya annemlerin köyünde kalıcaz bi ara bizim yanımıza da gelecektiniz. hem biliyo musun benim annem de geliyo. murat onu da bizim köye çağırdı

aaa ne guzel ya sevndm valal evet cnm orası oylede ama insanın canı sıkılıyor

aaa ne guzel ya sevndm valal evet cnm orası oylede ama insanın canı sıkılıyor

ben de annemle kv nin arasında tatsızlık çıkmasından korkuyorum. annemin geleceğinden onun haberi yok galiba murat söyleyememiş herhalde. ya da mahsus sesini çıkarmıyo. ben de ya istemezse diye söyleyemedim. yarın sabah belli olcak herşey. inş hiçbirimizinkiyle sorun çıkarmaz

anladım şükran abla inşallah cıkmaz valla korkuyorum

benimki de kahveye gitti. sahurda geliyo hergün. melihi de şimdi uyuttum. takılıyom. bir aşk hikayesi var tv de. ona bakıyorum.

benimki de kahveye gitti. sahurda geliyo hergün. melihi de şimdi uyuttum. takılıyom. bir aşk hikayesi var tv de. ona bakıyorum.
Aklıma gelmişken haber vereyim benim özel mesaj hakkım dolmuş. ordan bile haberleşiriz.

anladım şükran abla bende bavulları falan hazıladım bzm caıda uuyor bende oturuyorum canım sıkılıyor ya

dün akşamdan beri kaç kere fikir değitirdi ya murat. önce dün akşam çıkacaktık. sonra bu sabah dedi. sonra iftardan sonra dedi. en son da sabah gidelim dedi ya kaç defa kendimi hazırladım. bütün şevkim heyecanım kırıldı ya. bu kadar da yalan olmaz ki canım.

ah murat abi ya valla ömür törpüsü ha kazasız belasız hepimiz varabilsek

slm nasilsiniz kizlar oglus ayaklarimda bi bakayim dedim ogretmn eltimle kaynim gelecek beklemedeyiz 4 elti 4 kardes kaynana kayinpeder cocuklar dusunun artik cumbusu aliimin sag kulagi iltihapli surekli oynuyor yavrum aa keyfi yerinde cuma donuuoruz kevserim sana ve eltine iyi yolvuluklar kuzum rabbim kazasiz belasiz gidip gelmenizi nasip etsin balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…