hoşbulduk canım. 9 ay boyunca mide bulantısı olanları duymustum öyle olmaz insallah. ben böyle bişi yemeyince oda beslenemiyo sanıyorum
hosbulduk canım yazdıkların içimi rahatlattı inanki:) senin durum benden betermiş bende evde poşetle geziyorum :) tuvalete girince daha kötü oluyorum cünkü anne olmak kolay degilmiş onu anladım. Allah bebişine ve sana saglık,mutluluk versin tatlımmerhaba arkadaşım hoş geldin.karşında bayan mide bulantısı var:) tam 5 ay tuvalette yaşadım.inan klozetin yanına eşim sandalye koymuştu ve benim kusmaktan ayakta durcak halim kalmıyodu oturuyodum onda.şükürler olsun oğlum 3600 doğdu.çünkü bebeğin şuan çok küçük senin onu büyütmek için ekstra yemene gerek yok.6. aydan sonra günlük 300 400 kalori fazla lazım.oda 1 çikolatda bile ziyadesiyle var.hiçççççççç kafana takma bu bebeğin kilo alma işini.bebekler anne vücudunda ihtiyacı olan herşeyi acımasızca alırlar. tekrar aramıza hoş geldin:)
sanada moonum iyi bayramlar canım benimiyi bayramlar canlar
iyi abyarmlar papatyam geldim sonunda insanın evi gibisi yok vallaha resmen cehennem azabı yaşadım oğlumla vallaha kabus resmen anlatsam bştiremem sanırım alişim toparlandıda huyusuyu değişti hastalıktanmıır kalabalıktanmıdır nedir özellikle gece uykusunda ağlayarak uyanıyo ama ne ağlama gözzler kapalaı uyandıramıoruz çocuğu sikleliyoruzda kendine geliyo bir sıkıntısımı var ruyamı görüyo anlmadım gündüz öyle değil aqma:26::26::26::26::26:Herkese hayırlı bayramlar dilerim.rabbim nicelerini sağlık ve huzurla karşılamayı nasip etsin cümlemize inşşalh.sizi ve minnaklarınızı öpüyorum.
elifim hadi hoş gel artık :) sabret çok az kaldı.gelince anlatırsın uzun uzun.ali nin toparlamasına sevindim bitanem.Allah yardımcın olsun. benim erkeğiminde ilk bayramı teyzesi oyyyy yerim ben onları.
canım mrhb bulantıyı dert etme bende 3 ay çektim ama geçti beslenir annesi benim oğlumda 3300 doğdu bulantın geçsin bol bol süt yoğurt yumurta semizotu ceviz yee pekmez yee bal yeee annesihosbulduk canım yazdıkların içimi rahatlattı inanki:) senin durum benden betermiş bende evde poşetle geziyorum :) tuvalete girince daha kötü oluyorum cünkü anne olmak kolay degilmiş onu anladım. Allah bebişine ve sana saglık,mutluluk versin tatlım)
sende hoşgeldin melisam geldim vallaha sonunda inanamıyorum rezillik çektim geldim ne olucak zeerre kadar saygıları olmayan birşey bilmeyen insanlarla 17 gün kaldımda geldim nasıl yaşadım analtamam hergün günde 3 posta eşime çattım çok kırdım eşimi çokkk düşünki stresten eşimin sakalları dökülüyo elimde değil ne yapayım ne çektiğimi ben bilrim anlatırım uzun uzun okyunca hak vericeksiniz eşimde pişman gittiğimize az kalmıştıki dalıcaktı anasına yengesine öyle sinrileniyodu yaa bildiğiniz gibi değil vallaha sen ne güzel annenin yanındaydın gezdin en azından kafan rahattı vallahaSelam canlar hepinizin ve sipaciklar inizin bayramini kutlar nanaklarinizdan operim
Ben dondum ist a evime
Tatil ne yazikki bitti 20 gunde sadec 7 gun denize gidebildim odq kostur kostur oyku zehir etti vallahi
Ya bu cocuk hsla gunduz uyumuyo canimiza okuyo yaa napcam bilmiyorum 2 de evdeydij igken uykusunu 19 da yapti sipa canimiza okudu elifim geldnm i
Alis nasıl oldu
Papatyam o gaz ilacını nasil killsniyodun neo yu kestinmi yetmiyo benim bidiga neo
Hmsbnann rezene kimyonunuda ve tiyorum ilk jikac gun super di uykuda yapti bolca ya sonrw eski düzensizliği ne dondu
Selam hanımlar nasılsınız. Bılgısayarm bozuldu hala gelmedi tamirden. Biz ıyıyız herkesin bayramını kutlarım.. Telden yazmak zor oluyor gırmeye calısırm
Slm kizlar nasılsınız
Sagol cnmm operm tabi kocaman oldu artık dolanıyo evde vallaA.slm oflum artık gelmediğinde kesin pc bozulmuştur diyorum bendeseninde bayramın mübarek olsun emir paşamı ööp yerime
Slm kizlar nasılsınız
Sagol cnmm operm tabi kocaman oldu artık dolanıyo evde valla
Selam melisam nasılsın canım kızcen nasıll
ohh yerim ben onu maaşallah oflum yaa büyüdüler vallaha bizimkide durmuyo hiç ama şunu anladımki benim oğlum uslu ağlamıyo vallaha gittik yaa Alahım o çocuklar nasıldı daha 1 yaşını yeni geçti küçük olan nasıl yaramaz öğretmen olan elti,m diyoki elif maaşallah hiçazgın değil ağlamıyo çok uysal hakikaten öyle uçakda bile 1 saat ağlamadı nasıl seviyolar bunu buda gülüyo onlara hostesle nasıl gülüştüler görsen dedimki ben oğlumu yaramaz bilirdim demekki değilmiş yani onları gördükten sonraaa
Ona işte beterin beteri vardır denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?