Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Iyi gunler bir sey sorabilirmiyim.gebeliginizin 5.haftasinda bel agrisi cektiniz mi

mrb canım hoşgeldin ben çok hatırlayamıyorum ilk haftalarımı ama çekenler var normal birşey kanaman olmadığüı sürece bel kasık ağrıların ve diğerleri normal canım

Kimse kalmamış sanırım:))) emir durmuyor her gün biyerlerini vuruyor biyerlere nasıl büyüyecek bilmiyorum :)

Kimse kalmamış sanırım:))) emir durmuyor her gün biyerlerini vuruyor biyerlere nasıl büyüyecek bilmiyorum :)
oflum kahvaltıya çıktım sonra sil süpür çamaşır ali derken şimdi uyutmaya pturdum vallaha çok yoruldum sorma bizimkide öyle herşeye merak saldı gördüğünü istiyo başedemiyorum birde ya pturucak yada gezicek toktatta yürüteç getirdiler bakalım becerebilecekmi dediler bizimki biner binmez koşmaya başladı sipariş verdik geç bile kalmışız onu anladım rahatlıkki özellikle buzdolabnı görünce çok mutlu oluyo içini yani
merhabalar! ben de 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendimmm:) çoook mutluyum!

mrb canım tebrikler rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tabii geç kaldın kısa ben 5.5. Aylıkken koydum şimdi emekliyo :)))güzel hatıra kalacak bize geçmiş..

Tabii geç kaldın kısa ben 5.5. Aylıkken koydum şimdi emekliyo :)))güzel hatıra kalacak bize geçmiş..

ne bilem bacım 6 aydan önce iyi değil dediler genelinde yürüteç iyi değil ded,ler korktum biraz ama orda görünce pişman oldum nasıl mutlu oluyodu fıstığım sürdükçe neyse artık gelir yarına inş da biner tekrardan evet haklısın oflum geçmiş bize en güzel hatıra olucak o yüzden günde belkide 100 resim çekiyorum video çekiyorum vallaha

saol cnm inş! sana da kolay gelsin bebişinle:)

Emirin cokk resmi varda bakıorm da ıkımızın çekilmiş cokkk azzzz fotosu var sayıyla on tane yoktr. Sezeryn derken ameliyat derken e bide durmayan çocuk olunca çok foto cekilemedikk ama bndan snra cekilcem .d.d

Emirin cokk resmi varda bakıorm da ıkımızın çekilmiş cokkk azzzz fotosu var sayıyla on tane yoktr. Sezeryn derken ameliyat derken e bide durmayan çocuk olunca çok foto cekilemedikk ama bndan snra cekilcem .d.d

oflum inanki benimde birlikte yok hele babasıyla üçümüzün çok çok az sadece paşamın var hiç aklıma birlikte gelmiyo benimde ilk doğduğunda çatalda var işte

Canim sabah slamvedim bidaha bakamadim oyku durnadi
So rada ev temizliği yaptik esimle gun boyu iki kere yarı m saater uyudu dipa gunruz hic uyumamaya baskadi cok yituyobizi napcam bu çıkış yolu gostrrin kislar

Canim sabah slamvedim bidaha bakamadim oyku durnadi
So rada ev temizliği yaptik esimle gun boyu iki kere yarı m saater uyudu dipa gunruz hic uyumamaya baskadi cok yituyobizi napcam bu çıkış yolu gostrrin kislar

anladım melisam malesef öykü hanım istemedikça ne yapsan boş ali bile hala yarım saat uyuyo 2 saatte bir yarım saat sanki 10 saat uyumuşta uyanmış gibi sıpa

anladım melisam malesef öykü hanım istemedikça ne yapsan boş ali bile hala yarım saat uyuyo 2 saatte bir yarım saat sanki 10 saat uyumuşta uyanmış gibi sıpa

Bi alemler ya demek seninkide yarim saatuyuyo ama daha fazla)
Ya oncden bi kere uyurdu ana 3 saat garabti uyurdu yok simdi iyice kotuye gidiyo gazinada care bulamadım saburun yarı n biolu bi ikac varmis yw oaoatyqnib dedigi onu alcam
Wlifim bugun cok fena vurdu gazuya mahvetti kendinide bizude artik bi damla sigan suyu verdim karsi ciksamda yaptım Bakalorya m ne olcek
Senin o probkemin tamamen bitti demi canim m surupla alis cikbrahat çıkarıyor mu gazini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…