Bi alemler ya demek seninkide yarim saatuyuyo ama daha fazla)
Ya oncden bi kere uyurdu ana 3 saat garabti uyurdu yok simdi iyice kotuye gidiyo gazinada care bulamadım saburun yarı n biolu bi ikac varmis yw oaoatyqnib dedigi onu alcam
Wlifim bugun cok fena vurdu gazuya mahvetti kendinide bizude artik bi damla sigan suyu verdim karsi ciksamda yaptım Bakalorya m ne olcek
Senin o probkemin tamamen bitti demi canim m surupla alis cikbrahat çıkarıyor mu gazini
Cqnim yarin n sabah glcebmi topige o zqman koyar m resimowri bncepten giruyorumsu an konmuyo burdan sabah uyursa oyku gelirim o zamqn koyarim emi glum
Bizim ucumuzun hiç yok ya hep ayrı ayrı dedm byramda gzl Bi foto cekerZ diye eşimn işi çıktı biz emirle çekildik o hc çekilmedi. Demstm ama vi turlu kısmet olmadı .doflum inanki benimde birlikte yok hele babasıyla üçümüzün çok çok az sadece paşamın var hiç aklıma birlikte gelmiyo benimde ilk doğduğunda çatalda var işte
Kislar ancak uyutabildim
Oflu selam hosgeldin kuxu emirin bi resminimo koysan alisiminde istiyorum
Ay cok sevindirdi m bitmesine gazını n
Oyku uyandı onls uğraşıyorum
Bizim ucumuzun hiç yok ya hep ayrı ayrı dedm byramda gzl Bi foto cekerZ diye eşimn işi çıktı biz emirle çekildik o hc çekilmedi. Demstm ama vi turlu kısmet olmadı .d
Canım nasılsınnnn bakalım koymaya çalışırm telden gırıyorm zor oluyo
bizimde doğum gününde bir poz var işte eşimin doğum gününde çekilmiştik bende bazen oturdukça sarılıp öekiyorum bazxende uyuyomuş gibi yapıp koynuana sokulup çekiyorum öyle işte ama kendisinin çok ama çok fazla işte pcde değil 1-2 ay öncesinin resmleri var son hali hiç yok dijinin hafıza kartı bozulddu teldede son hali fazla değil işte
Bi çeken olmayınca cekilemiyorz napalımm.. Ama emırın son donem fotoları guzell koyabilseydim koyacaktım dmın ama telden beceremedim.
oflum kusuruma bakma canım akşam oğluşu yatırdım geldim ağladı hemen yazamadan gittim yanına uyumadı emziriyim dedim emmedi nedense zar zor uyuttum eşim artık pcyi kapatmış haklısın çeken olmadığı için çekilenler ya yalnız yada sadece kafalar oluyo
günaydın kılzarr öyle uykusuzum öyle yorgunumki bu eşşek oğlum dünden beri emmiyo emmeye kalksada çekmek yerine çiğneme pozisyonunda emip uykuya geçiyo dün akşam cici bebeyle mama yaptım yedirdim 7de yedi birdaha gece 3kadar emmedi alıyorum itiyo gecede uyandı yine mama yaptım hadi kaşıkla içir derken 1 saati geçkin oyalandık uyudu saat başı kalktı uyusa bileyatağın içinde bir o tarafa bir bu tarafa dönp durdu deli oldum taki yarum saat öncesine kadar emmedi eşşek zaten sütümde az bir kaç gündür melisam kusuruma bakma gülüm gece beklettim vallaha oğlum durmadı eşim pcyi kapattı burdayım ben gelirsen hemen koyarım resimleri ama yeni hali değil kuzum onları birara pcye koyunca eklerim olurmu balım
kızlar 2 gündür hafif hafif lekelenmlerim oluyo sancımda var belim kopuyo acep hamilelk belirtisimi DERMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMadet olucam artık 6 ayın üzerinee biryandan seviniyorum iryandan üzülüyorum adet döneminde süt azalırmış zati az benimde ama olursamda artık içim de temizlenir biraz
Gunaydnn cnnmm sorn defl ya bnde emiri uyutunca yatmıştım yoruluyorum valla. Bn bebe buskuvisini kestm kabiz oluyodu cocugm vermıorm artık .... Adet konusuna gelince bnı sut korumadı baya baya adet oluyorum....
allah allahh neden ole yapıyokı elifim ben baslarda sut için humananın süt artırıcı ürününü kullanmıstım onu kullansana belki cogalır emer. benım sıpa bile emmeye niyeti yoksa ole diliylee oynuyo bişiler yapıyogünaydın kılzarr öyle uykusuzum öyle yorgunumki bu eşşek oğlum dünden beri emmiyo emmeye kalksada çekmek yerine çiğneme pozisyonunda emip uykuya geçiyo dün akşam cici bebeyle mama yaptım yedirdim 7de yedi birdaha gece 3kadar emmedi alıyorum itiyo gecede uyandı yine mama yaptım hadi kaşıkla içir derken 1 saati geçkin oyalandık uyudu saat başı kalktı uyusa bileyatağın içinde bir o tarafa bir bu tarafa dönp durdu deli oldum taki yarum saat öncesine kadar emmedi eşşek zaten sütümde az bir kaç gündür melisam kusuruma bakma gülüm gece beklettim vallaha oğlum durmadı eşim pcyi kapattı burdayım ben gelirsen hemen koyarım resimleri ama yeni hali değil kuzum onları birara pcye koyunca eklerim olurmu balım
ya bakalım benım ne zaman olcek zati dogru düzgünde kanamam olmadı dün yıne leke gelmıs anlamadım gitti.elifim simdi sen korunuyomusun kuzum doktor eger sen korunmak istiyosan bi hap var bebege zararı olmayan dediydi almadım alsammı acep. odumde kopuyo yine hamıle kalırsam diyekızlar 2 gündür hafif hafif lekelenmlerim oluyo sancımda var belim kopuyo acep hamilelk belirtisimi DERMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMadet olucam artık 6 ayın üzerinee biryandan seviniyorum iryandan üzülüyorum adet döneminde süt azalırmış zati az benimde ama olursamda artık içim de temizlenir biraz
allah allahh neden ole yapıyokı elifim ben baslarda sut için humananın süt artırıcı ürününü kullanmıstım onu kullansana belki cogalır emer. benım sıpa bile emmeye niyeti yoksa ole diliylee oynuyo bişiler yapıyo
agzındakı pamukcuk bikac gğündür yıne bvar ilacı ishal yaptıgı için vermıyorum bagırsak sancısıda yapıyo mahvediyo benım kızı zati gaz sancısı var.
bende dut surubu kullanıyorum iyi geliyomus diye ya gecmedi daha
sabah agzını karbonatla temıslerken genzine kactı alnını cekmem yetmedi kıpkırmızı oldu korkudan altıma yapcaktım ya cok korktum
büyük ihtimallediş yüzünden melisam kabardıki damakları elşşek onun huysuzluğunu ediyo yarında aşısı var bakalım ne halt edicez yaaa sütüm stres yüzünden yok bacım az olay yaşamadım vallaha eve geldik bir tek dün eşimle biraz iyi oldum ne olucak kafaya taka taka sütmü kalır minnoşum yaaa nasıl sıkıntı çekiyo vallaha anlatıyosun yaaa ali geliyo göxzümün önüne rabbim inş geçirsin gazlarını fısıtğımın aman melisam dikkat et çok tehlikeli oluyo bende çok korkuyorum özellikle tokaatta şurubunu içirirken çok oldu aliye nasıl nefessiz kaldı boğazı şiş yaa içemediğindne tıkandı korkumdan şimdi su bile vermeiyorum vallaha
ya bakalım benım ne zaman olcek zati dogru düzgünde kanamam olmadı dün yıne leke gelmıs anlamadım gitti.elifim simdi sen korunuyomusun kuzum doktor eger sen korunmak istiyosan bi hap var bebege zararı olmayan dediydi almadım alsammı acep. odumde kopuyo yine hamıle kalırsam diye
istemeyince hemen olurmus ya:26::26:
melisam vallaha bizde 2 aydır tık yok ramazandan 2-3 hafta önce oldu sonrada birtürlü olmadı ramazan girdi gittik geldik şimdide hastalık başladı garibim eşim beklemede korunma için sadece yani olduğu zamanlar prezle olurduhaklısın korkunca istemeyince hamile kalan çok isteyincede biz gibi aylarca süründük işte ben ilaç kullanmadım hiç bilmemki nasıl olur melisam
gunaydınnn kızlar bn geldm özledimmm sizleri cadı kızımla oturuyoruz tv izliyoruzz sız neler yapıyonuz bakalım nasılsınızzzzz
Aynen aama bnm ıcın her donemi zordu hep kucakta gezdik hala daha kucağa gelmek istiyor deli oluorm bazennn bagrıorm kendi kendime.d.d bnmdw sancım gala devam edıoosorma bende çok yoruluyorum canım vallaha çok hareketli yere koyduğum an dönüyo yerinde durmuyo kıpır kıpur ya oturucak ya gezicek birde gezmkde öyle kucakda değil kendi tutyorum böyle mutfağa jkadar gidiyoruz damacananın pompasının ağızlığını çıkarıyo hopp geri dön vallaha en rahat dönmei 3 aylıkmış ama o zamanda gaz sıkıntımız rahat bırakmadı beni korudu ben 40dan sonra birkere oldum daha olmadım işte oflum ama nasıl sancı veriyo yaaa normal doğum işe yaramadı arkidiş doktor evlenişnce olamdı doğumdan sonra sancın olmaz dmeişti ama oluyo daha beter
Günaydın melisam ıyıym emirle ugrasıom Sn nasılsıngunaydın oflum
nasılsın güloo
gunaydınnn kızlar bn geldm özledimmm sizleri cadı kızımla oturuyoruz tv izliyoruzz sız neler yapıyonuz bakalım nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?