Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inan bana v-canım bizden daha çok çekiyolar düşünsene bşr gazımız geldiğinde nasıl rahatsız ediyo ya onar ne yapsuın bizimki çok şükür ilacı kestik çoktandır kullanmıyoruz rahat sıkınıtımız geçti melisam vallaha dilerim seninki o kadar sürmezde rahatlar kuzum

oflum inanki benimde birlikte yok hele babasıyla üçümüzün çok çok az sadece paşamın var hiç aklıma birlikte gelmiyo benimde ilk doğduğunda çatalda var işte
Bizim ucumuzun hiç yok ya hep ayrı ayrı dedm byramda gzl Bi foto cekerZ diye eşimn işi çıktı biz emirle çekildik o hc çekilmedi. Demstm ama vi turlu kısmet olmadı .d
Kislar ancak uyutabildim
Oflu selam hosgeldin kuxu emirin bi resminimo koysan alisiminde istiyorum

Canım nasılsınnnn bakalım koymaya çalışırm telden gırıyorm zor oluyo

Ay cok sevindirdi m bitmesine gazını n
Oyku uyandı onls uğraşıyorum

çok şükür bitt, bitmesinde şimdide emme sıkıntısı başşladı meme istiyo ama emmiyor güçlü çekmiyo sadece ağzında tutuyo ee aç ama yok şimdide öyle bak memede ama emmiyo eşşek günlük huyları değişiyo birde uykudan çok feci ağlayarak uyanıyo ağlıyo susturamıyoruz taki gözlerini açana kadar ama o gözleride açması öyle kolay değil ne oluyosa rüyamı görüyo ne yapıyo vallaha yedi ömrümü yedi

bizimde doğum gününde bir poz var işte eşimin doğum gününde çekilmiştik bende bazen oturdukça sarılıp öekiyorum bazxende uyuyomuş gibi yapıp koynuana sokulup çekiyorum öyle işte ama kendisinin çok ama çok fazla işte pcde değil 1-2 ay öncesinin resmleri var son hali hiç yok dijinin hafıza kartı bozulddu teldede son hali fazla değil işte

Bi çeken olmayınca cekilemiyorz napalımm.. Ama emırın son donem fotoları guzell koyabilseydim koyacaktım dmın ama telden beceremedim.

Bi çeken olmayınca cekilemiyorz napalımm.. Ama emırın son donem fotoları guzell koyabilseydim koyacaktım dmın ama telden beceremedim.

oflum kusuruma bakma canım akşam oğluşu yatırdım geldim ağladı hemen yazamadan gittim yanına uyumadı emziriyim dedim emmedi nedense zar zor uyuttum eşim artık pcyi kapatmış haklısın çeken olmadığı için çekilenler ya yalnız yada sadece kafalar oluyo

günaydın kılzarr öyle uykusuzum öyle yorgunumki bu eşşek oğlum dünden beri emmiyo emmeye kalksada çekmek yerine çiğneme pozisyonunda emip uykuya geçiyo dün akşam cici bebeyle mama yaptım yedirdim 7de yedi birdaha gece 3kadar emmedi alıyorum itiyo gecede uyandı yine mama yaptım hadi kaşıkla içir derken 1 saati geçkin oyalandık uyudu saat başı kalktı uyusa bileyatağın içinde bir o tarafa bir bu tarafa dönp durdu deli oldum taki yarum saat öncesine kadar emmedi eşşek zaten sütümde az bir kaç gündür melisam kusuruma bakma gülüm gece beklettim vallaha oğlum durmadı eşim pcyi kapattı burdayım ben gelirsen hemen koyarım resimleri ama yeni hali değil kuzum onları birara pcye koyunca eklerim olurmu balım

kızlar 2 gündür hafif hafif lekelenmlerim oluyo sancımda var belim kopuyo acep hamilelk belirtisimi DERMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMadet olucam artık 6 ayın üzerinee biryandan seviniyorum iryandan üzülüyorum adet döneminde süt azalırmış zati az benimde ama olursamda artık içim de temizlenir biraz

Gunaydnn cnnmm sorn defl ya bnde emiri uyutunca yatmıştım yoruluyorum valla. Bn bebe buskuvisini kestm kabiz oluyodu cocugm vermıorm artık .... Adet konusuna gelince bnı sut korumadı baya baya adet oluyorum....

Gunaydnn cnnmm sorn defl ya bnde emiri uyutunca yatmıştım yoruluyorum valla. Bn bebe buskuvisini kestm kabiz oluyodu cocugm vermıorm artık .... Adet konusuna gelince bnı sut korumadı baya baya adet oluyorum....

sorma bende çok yoruluyorum canım vallaha çok hareketli yere koyduğum an dönüyo yerinde durmuyo kıpır kıpur ya oturucak ya gezicek birde gezmkde öyle kucakda değil kendi tutyorum böyle mutfağa jkadar gidiyoruz damacananın pompasının ağızlığını çıkarıyo hopp geri dön vallaha en rahat dönmei 3 aylıkmış ama o zamanda gaz sıkıntımız rahat bırakmadı beni korudu ben 40dan sonra birkere oldum daha olmadım işte oflum ama nasıl sancı veriyo yaaa normal doğum işe yaramadı arkidiş doktor evlenişnce olamdı doğumdan sonra sancın olmaz dmeişti ama oluyo daha beter

allah allahh neden ole yapıyokı elifim ben baslarda sut için humananın süt artırıcı ürününü kullanmıstım onu kullansana belki cogalır emer. benım sıpa bile emmeye niyeti yoksa ole diliylee oynuyo bişiler yapıyo
agzındakı pamukcuk bikac gğündür yıne bvar ilacı ishal yaptıgı için vermıyorum bagırsak sancısıda yapıyo mahvediyo benım kızı zati gaz sancısı var.
bende dut surubu kullanıyorum iyi geliyomus diye ya gecmedi daha
sabah agzını karbonatla temıslerken genzine kactı alnını cekmem yetmedi kıpkırmızı oldu korkudan altıma yapcaktım ya cok korktum
ya bakalım benım ne zaman olcek zati dogru düzgünde kanamam olmadı dün yıne leke gelmıs anlamadım gitti.elifim simdi sen korunuyomusun kuzum doktor eger sen korunmak istiyosan bi hap var bebege zararı olmayan dediydi almadım alsammı acep. odumde kopuyo yine hamıle kalırsam diye
istemeyince hemen olurmus ya:26::26:

gunaydınnn kızlar bn geldm özledimmm sizleri cadı kızımla oturuyoruz tv izliyoruzz sız neler yapıyonuz bakalım nasılsınızzzzz

melisam vallaha bizde 2 aydır tık yok ramazandan 2-3 hafta önce oldu sonrada birtürlü olmadı ramazan girdi gittik geldik şimdide hastalık başladı garibim eşim beklemede korunma için sadece yani olduğu zamanlar prezle olurduhaklısın korkunca istemeyince hamile kalan çok isteyincede biz gibi aylarca süründük işte ben ilaç kullanmadım hiç bilmemki nasıl olur melisam

melisam 1. cevabım sorunun içinde olmuş kız haberin olsun ali yüzünden nasıl yazdıysam poffff

Aynen aama bnm ıcın her donemi zordu hep kucakta gezdik hala daha kucağa gelmek istiyor deli oluorm bazennn bagrıorm kendi kendime.d.d bnmdw sancım gala devam edıoo
gunaydın oflum
nasılsın güloo
Günaydın melisam ıyıym emirle ugrasıom Sn nasılsın
gunaydınnn kızlar bn geldm özledimmm sizleri cadı kızımla oturuyoruz tv izliyoruzz sız neler yapıyonuz bakalım nasılsınızzzzz

Gunaydn Kevserm iyiyizne olsnn aynı devmm maşallah sizeee izleyn bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…