gel bacım nedemek ayıp ettn tarhana çorbası,mercimek yemeği.lahana sarması,bide irmik tatlısı yaptımoh ne yemek yaptın kevserşm bende gelem acıktımdabende aliyi banyo yaptırdım uyuyo şuan ama uyanır baya oldu
gel bacım nedemek ayıp ettn tarhana çorbası,mercimek yemeği.lahana sarması,bide irmik tatlısı yaptım
ohh maaşallah sana kevserim vallaha süper keşke gelebilsem :26::26::26:size afiyet bal şker olsun canım benim
oy kıyamam sana canım benim o kadaruğraştınçocukla kolaymı sanki arkadaşlarına ne diyim ben emi kalsın yarına kevserim sendebirazyersin yarına da yemek derdin olmaz kuzumbenim sıkma canını:26::26:off ya elifim okadar yemek hazırladım eşimle yazdı cnm iş arkadaşlarımla beraber yicez bizim buaray geldiler uzak yoldan geldiler yaıp lur yemezsek bnde dedim sabahtan beri niye söylemiyorsun bnde yemek yapmazdım dedim son anda belli oldu dedi
sinirlerim bozuldum sabah erken kalk sarma yap talı yap onun için o arkadaşlarıyla yesin telefonum bozuk annemlerle dde konuşamıyorum sabahtan beri patlıyorum ya
Kızlar bi sorum daha var bulantılar ne zaman başladı sizlerde? Ben bu pazartesi 5. Haftayı bitiriyorum bugün ilk defa biraz bulantım oldu ama fazla ciddi degil kusmadim yani acaba hep boyle mı gider merak ediyorum haftaya tatile gidicem de:)
Kıkislar geknek cok iatedim ama benim sia yeni uyufu tam uyuma dibile kiprasip duruyo yoj ansm anasonda kar etmedi ne inat bebeymis yaa
İns :) öyle olursa zor
öyle yapıcam elifim ama cnm çok sıkınn aklıma geldkçe ağlıyorumoy kıyamam sana canım benim o kadaruğraştınçocukla kolaymı sanki arkadaşlarına ne diyim ben emi kalsın yarına kevserim sendebirazyersin yarına da yemek derdin olmaz kuzumbenim sıkma canını:26::26:
canım herinsanda değişiyo benim 3 ayı geçimişti ama tam olarak ne zaman başladı hatırlamıyorum canım inş hafif bulantıyla kalırsın içim dışıma çıkmıştı vallaha zoriş başım yastıktan kalkmazdı bulantı halsizlik olduğpum yerde uyur kalırdım
inşolmaz canım olursada yapack birşey yok zafere giden yol mibahtırrİns :) öyle olursa zor
öyle yapıcam elifim ama cnm çok sıkınn aklıma geldkçe ağlıyorum
söylerim cnm baya bi kızıcam zaten elimden çekeceği var zaten bi ki gü soğuk davranıyım ne oldu cnm yapma böyle falan gönlümü alana kadar baya uğraşıyor bakalım geldiğinde görüşücezinşolmaz canım olursada yapack birşey yok zafere giden yol mibahtırr
anlıyorum kevserim ama sıkma o güzel canını kuzum benim kızdım eşine gleince söle elif sana çok kızdı dee
söylerim cnm baya bi kızıcam zaten elimden çekeceği var zaten bi ki gü soğuk davranıyım ne oldu cnm yapma böyle falan gönlümü alana kadar baya uğraşıyor bakalım geldiğinde görüşücezelimden çekeceği var valla
yok yok elifim sorun yok çok şükür de arada sorunlar oluyor herkesin evliliğinde olduğu gibi beni kızdırdığı zaman soğuk davranıyorum kafayı yiyor normale dönüyor bu da benm hoşuma gidiyor en azından beni bi süre gıcık etmiyorneden soğuk davranıyosun kevserim sıkıntı yok dimi yoksa herzamanki gıcıklıkları yüzündenmi
yok yok elifim sorun yok çok şükür de arada sorunlar oluyor herkesin evliliğinde olduğu gibi beni kızdırdığı zaman soğuk davranıyorum kafayı yiyor normale dönüyor bu da benm hoşuma gidiyor en azından beni bi süre gıcık etmiyor
Melisanin dotunde motor ole cado kiziylq uğraşıyor gin boyu pispusliyo uyudigu toplam bi saat deli etti beni deli oturdum sinirden ağladımkimseler gelmemiş melisam nerdesin uleynnnnnnn oflumdanda hala ses yok
Anaaww onlari ben yesem oyku oldurur beni sinirdngel bacım nedemek ayıp ettn tarhana çorbası,mercimek yemeği.lahana sarması,bide irmik tatlısı yaptım
Kis yazrm entera badyim uyandi ta bu jafar olurmu diye tirdum aglafim sinirdenhoşgeldin melisam snein bebenin dötünü yiyimde kurtulak bu gazdanresim varmı resim
ah melisam ahh o ağlamalar bende artık çok sıklaştı en yakınıda bu gece delirtti beni ali uyumadı aslında uyuyo ama uyanıyo ağlıyoki nasıl böyle ne yapsam faydassız bağırdım delirdim eşim de bağırma bak ne anlasın çocuk bak gece komşular bilmem ne onada bir güzel bağırdım ağzıma ne geldiyse saydım sonra aliye mama yaptım kaşıkla bak işkenceye bak içirdim bitrmedide fitil verdim altını değiştirdim yattı eşim beşikde salladı uyuttu bende içime dert oldu sonra onu izleye izleye uyumuşum 6 falndı 8 geçiyodu uyandı böyle çift görüyorum etrafı kaldırıp salona geitridm şimdi uyudu eşşek çok zorlanıyorum bu çocuk ne zaman düzene girecek hiç bilmiyorum açıkcası umudumda yok artıkMelisanin dotunde motor ole cado kiziylq uğraşıyor gin boyu pispusliyo uyudigu toplam bi saat deli etti beni deli oturdum sinirden ağladım
Bn hayatimdq bole bi uyuz bebe gormdim diue
Kiziyirum yarim saat pispislamaya on dakkafs uyandi diye siritoyo bide sesler cikariyo pis şey
Anaaww onlari ben yesem oyku oldurur beni sinirdn
Hirisoma bombasi gibi patlar mazwllah
Kis yazrm entera badyim uyandi ta bu jafar olurmu diye tirdum aglafim sinirden
Ne uyur ne gaxo biter dehset bi bebek yaa
Bi saat babası gelene jadwr aldim snwkucagina koydum hic ilgilenmedm suratina hic gulmedim
Yemek yaptim yanimdq sizdi az bisi
Banyo yaptirdik esimle giydurirken nadil agluyo ahw drdim ters bi hareketle kolmu cikti ne ama badil ağlama zor tuttim krndimo slip tsvana firlaracqktim
Zirdim sustu doyunca mrneden cekti kenrini gulerek vaba bakiyo jic gulme bn sqna cok kisginm ddom guluyo sesler cikaryiyo olk dfa bu jadwr cok es çıkardı essek siiqsi ta cok tayli teyzeleri
Huysuz ve tatli)
canlar gunaydınnnnn dıcem ya siz gelince gunaydın olsun. 7 de uyandı benım sıpacık sımdıde fosur fosur uyuyo ya yarım saat oldu uyanır simcik o arada kahvaltımı yaptım bende.
nasılsınız bakıyım sabah bır kaka yaptı oyku off nasıl ytasmıs ya prima kullanıyorum ısghal seklinde attırınca ta dızına kadar cıkıyo kızlar ya.
üç kıyafet yıkadım boklu boklu ustunu degistirmiştim yıkayıp gelesiye bide cıkarmıs yenı gıydırdıgım kıyafete fıttırdım ole gorunce tam dayaklık bu kıs yaaaaaaaaaaaa
günaydın herkese bol dinlenmeli huzurlu hafta sonu diliyorum yani inş
Ay ne dinlenmesi kis onn anlami neydi
Esim gelsin oglen yiyekim dogru kuafore atacam kendimi iki saat bevesiz bitek bana ait olcek inşallah
Kislar beyaz tebliyim sqcimi boyatcam sebelerdir rofle kullandim sikldim artık ama iki renk var aklimda karamel ve sgqnkabugu sizce hanhisi daha iyi olurEki Görüntüle 796655
Insallah gözükür bu renk nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?