Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam artık abhaları alıyorum yaaa yanıma koyuyorum yastığa bende böylee biraz daha yukarda yan yatıyorum seviyorum uaynmışmı benim oğluşum kuzum diye böyle kafayı insan utanırda gömer yaa gömüyo göğsümee sonra kaldırıyo kafasını bakıyo bana yine seviyorum gülyoyo hoşş gömülüyo koynumaa bana resmen naz yapıyo nasıl hoşuma gidiyo eşşek herif yaaa :16::16::16:

Kafayi görüyor heben onu yerim yerim yaa utangac bebem benimmm:9:

Off ogleni yedim de aksama yemek yok yorgunum gosmde buyuyo yemek yapmak
Oflum uyudumu emir cqnim
Ya ben adet sqncisi gibi agrilar basladi normale bunlar artik

Off ogleni yedim de aksama yemek yok yorgunum gosmde buyuyo yemek yapmak
Oflum uyudumu emir cqnim
Ya ben adet sqncisi gibi agrilar basladi normale bunlar artik

ayy sorma bendede aynı menemen yapıcam artık bugünde ne yapayım birde bulgur çorbası yapıcam hem bulgur süt yapıyo hemde sulu işte yeter aman normaldir melisama rtık son zamnalrdasın başlıycak bu arada farkındamısınız kaç gün girmedim ama görüdüm kadarıyla papatyam yok hiç gelmedi acaba birşeymi oldu aadada olsa girer yazardı merak ediyorum bakk

selam bacılarım ben geldim.
emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
kuvvetli bi göz damlası verdi.
günde en az 300 defa masaj önerdi.
parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum

parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum

hoşgedin bacım iyi yaptın kuzum bak ne güzel doktorda iyi çıktı inş şifa olur kuzuma ilaç da rahatlar artık bende netten okumuştum masajı ama çok zor yaptırmıyorlar malesef yormazmı hiç oflum ben evdetaşırken canım çıkıyo sen dıları çıkardın arabasıylamı gittin kucağındamı

melisam sen ağız mendili aldınmı bence çok çok al hiç dayanmıyo kuzum çok lazım oluyo tırnak maksı şampuanı falan tamammı prensesimin herşeyi

hoşgedin bacım iyi yaptın kuzum bak ne güzel doktorda iyi çıktı inş şifa olur kuzuma ilaç da rahatlar artık bende netten okumuştum masajı ama çok zor yaptırmıyorlar malesef yormazmı hiç oflum ben evdetaşırken canım çıkıyo sen dıları çıkardın arabasıylamı gittin kucağındamı

inşallah canım yok arabayla gitmedim minibüs yakında zaten minibüste hastanenın onunden geçiyo hastanede durmadı sıpa.
ALLAHTAn hemen aldı sağolsunlar sıralarını verdiler.

kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum
geçmiş olsun oflum acil sifalar dılıyorum duzenli yap masajını kremını kullankı bebecik cabuk iyileşşin canım ya.:nazar::nazar:
melisam sen ağız mendili aldınmı bence çok çok al hiç dayanmıyo kuzum çok lazım oluyo tırnak maksı şampuanı falan tamammı prensesimin herşeyi
canım annem almıs bı 10 tane falan bendede bi 6 7 tane vardı yeter herhalde yetmezmı kı cokmu salyalanıyolar.
tırnak makası banyo sanpuanı falan alınmadı daha canım. banyoyla ilgili hiçbisi almadım daha.ç
ne marka sampuan aldınız bi sampuan yetiyomu sabunda almak gerekiyomu neler gerekli banyo ve ondan sonra bi deyimde eksik hanesini cogaltayım kıslar:1::1:
canlar gobegimi onden yandan cekmıstım besigi ve dolabıda cektim ya ressimmi buyuk ne anlamadım habire yuklerken hata olustu deyip durdu olmadı aksam esime kuculttururum o na koydururum kuzular avatara koyyum dedim onuda kabul etmedi.:26::26:

melisam gebişim napiyorsun

elifim nasılsınız aliş nasıl bakalım çok takma bu emzirme işine bir şekilde sütünü alıyor ya tatlım önemli olan sütü alması

eskiden tek gögsünü alıyordu onuda mı bıraktı anlamadım senin işini ben. silikon meme ucu kullanıca alıyormu

inşallah canım yok arabayla gitmedim minibüs yakında zaten minibüste hastanenın onunden geçiyo hastanede durmadı sıpa.
ALLAHTAn hemen aldı sağolsunlar sıralarını verdiler.
sğolsunlar bak vermiler bazen dengesizler çok oluyo geçenlerdede bizde oldu sağlık ocağındaa am inan değilleri işte çok kızıyorum ylelerine
allah allah resim cerktim pcye yukledimde siteye koyamadım kızlar ya hata olustu deyip dutuyo sınır oldum
melisam boyutu büyüktür küçülkte sonra ekle göbünü çok merak ettim :17::17::17:
geçmiş olsun oflum acil sifalar dılıyorum duzenli yap masajını kremını kullankı bebecik cabuk iyileşşin canım ya.:nazar::nazar:

canım annem almıs bı 10 tane falan bendede bi 6 7 tane vardı yeter herhalde yetmezmı kı cokmu salyalanıyolar.
tırnak makası banyo sanpuanı falan alınmadı daha canım. banyoyla ilgili hiçbisi almadım daha.ç
ne marka sampuan aldınız bi sampuan yetiyomu sabunda almak gerekiyomu neler gerekli banyo ve ondan sonra bi deyimde eksik hanesini cogaltayım kıslar:1::1:
canlar gobegimi onden yandan cekmıstım besigi ve dolabıda cektim ya ressimmi buyuk ne anlamadım habire yuklerken hata olustu deyip durdu olmadı aksam esime kuculttururum o na koydururum kuzular avatara koyyum dedim onuda kabul etmedi.:26::26:
kuzum bede 30 tane var ama cıks hala eşime al edim yere düüyo birşey olyuo çok sık değştiriyorum kullanda ihtiyaç duyarsan alırsın o kolay iş ben sabunda laldımm ama kullanmıyorum dalinin aldım melisam küvetini havlusunu tırnak makası :44::44::44:aklıma gelmiyo bak daha ne kaldı:26:

elifim nasılsınız aliş nasıl bakalım çok takma bu emzirme işine bir şekilde sütünü alıyor ya tatlım önemli olan sütü alması

eskiden tek gögsünü alıyordu onuda mı bıraktı anlamadım senin işini ben. silikon meme ucu kullanıca alıyormu

moonum sağıda almıyo aa sütümü alıyo sıkıntım emmekle sağmak bir değil zamanla sütümde giderse birde emdiği zamanla emmeidği zaman çok farklı sakinleşiyo ama emediğind euykuyada geçmiyo malesef:50:

sğolsunlar bak vermiler bazen dengesizler çok oluyo geçenlerdede bizde oldu sağlık ocağındaa am inan değilleri işte çok kızıyorum ylelerine

kuzum bede 30 tane var ama cıks hala eşime al edim yere düüyo birşey olyuo çok sık değştiriyorum kullanda ihtiyaç duyarsan alırsın o kolay iş ben sabunda laldımm ama kullanmıyorum dalinin aldım melisam küvetini havlusunu tırnak makası :44::44::44:aklıma gelmiyo bak daha ne kaldı:26:

moonum sağıda almıyo aa sütümü alıyo sıkıntım emmekle sağmak bir değil zamanla sütümde giderse birde emdiği zamanla emmeidği zaman çok farklı sakinleşiyo ama emediğind euykuyada geçmiyo malesef:50:

benimki sıpada bir gün öyle almak istemedi memeyi öyle ediyom yok böyle ediyorum yok sonra yatarken vermeye başlayınca almaya başladı tekrardan şimdi hayatta kucağımda meme almaz illa yatıcaz:))))) hatta kaynanam diyormuş hep yatarak emziriyor diye:)) keyfimden yatarak emziriyorum sanki asla almaz memeyi hala kucakta

canım iyiyim nasıl oluyum agırlastım biraz sanırsam yoruluyorum hemen az bi haftam kaldı gelcek benımde melegim insallah:16::16::16:
sen nasılsın neler yapıyosun:38::38:

30 tanemıııııııııııııııııııııııııııııııııııı yuhhhhhhhhhhhhh agzına kullanmıyonmu kıs bitek sırtına falandamı koyyon terlemesin diye. penyeömı senınkıler bı bakıyım salyalı bişi olursa alırım daha. vucudu için ne gerekki. havluları tamam alındı. sampuan tırnak makası alırımla lifleri var sungerde alırım lıflenmek için. kulak copu kullanılıyomu basta.
moonum sağıda almıyo aa sütümü alıyo sıkıntım emmekle sağmak bir değil zamandalının samouanını vucuduna damı suruyosun kuzu. sakinleşiyo ama emediğind euykuyada geçmiyo malesef:50:

sütümde giderse birde emdiği zamanla emmeidği zaman çok farklı

nerden nasıl kucultcem canım anlatta yaoyım hemen kuzucuk yemek işine girismeden

Back
X