- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 413
bu konuda sana kesinlikle katılmıyorum ayısıgım ama neyse sanada saygı duyarım ama o atmleri arabaları kım yakti bı yoube a bakarak emın ol derim evet etraftaa provakatorler cok var ama onların coguda sivil polis ve ak partılı yobaz kesimdir
taksimden polis ayrıldıktan sonra neden besiktasta beklenıp olay cıkarttılar olay cıkartılınca taksimden insanlar indi yanı. hem bi saat sesten uyumaya verelim hiç bişi olmaz bebelerimız uyansın ne olöcak bu halk ilk defa uzun zamandır bişilere topyekun ses cıkartmaya basladılar agac degil sorun canım sorun iktidarın ttumu insanlar ytıldı artık ne capulcumuz kaldı ne bi seyimiz allahın ytobaz cıngenesi geldi on yıldır bizi temsil ediyo insanlar kapalı insanlar bile isyandalar artık yeter diytolar.
melisam işte sadece ağaç değil yani diyorum yaaa bu aşikar ama işte keşke olaylar bu şekilde olmasaydı canada malada yazık bir taraf kesinlikle haklı bir taraf değil bu şekilde olmasaydı tek diyeb,leceğim bu ama baştaki geri adım atmadıkça bu iş bitmiycek gör bak ve daha kötü olaylar olucak yazık yani keşke müdahaler bu kadar olmasa ve bazı faydalananlarda abartmasa bak belirli kesim ayrı üstüne basa basa diyorum 18 lik liselik gençler içerekşişelerl gelmişler bunkarın derdi olaylara olay katmak öyl olmasa adam gibi çıkarlardı haklarını aramaya haksızmıyım melisam atatürkün resmini almışlar ellerine şişelerle sıkışıncada resmi yere atıp kaçmışlar iişte savunmaları