- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 413
ah canım kıyamam ben sana.çok zor ya...dün benimkide gece yarısı 2 saat ağladı,uyumuyo.uyusada tavşan uykusunda mübarek.gözlerim kapandı ölüyorum uykudaan emzirmeye gücüm kalmamıştı mama verdim 1 saat savaştı uyudu.eşimde bana kızıyo gündüz sende onla uyu gece dayanamıyosun die.seni okuyunca aklıma geldi,sende uyumuyomusun Elif gündüz onla.ben ev işi çamaşır bulaşık uğraşmaya çalışıyorum haliyle.sonra geberiyorum gece.yetebildiğin kadar yap zorlamasan uyusan olmazmı canım.bide ayağında uyuyo mahvediyo tabi seni.kaç aylık oldu ali Elif?
yok anacım yok gündüz uykusu diye birşey yok salalrken kafam geriye gidip düşüp uyuyorum bazen sorna ağrılarla uyanıyorum papatyam bend egündüz işeirmi yapayım diyorum yapabildiğim kadar ama yetişmiyo yemeğimi koyuyorum birtek zorla beni isitiyo papatyam beni görsün yüzüne bakayım gülüyo yetiyo yoksa yok durmaz böyle yanına yatayım poposuna vurayım yanağına eğilip öpüp şarkılar sköyliyim yüzüyle oynıyım bayılıyo sonra sıkılıyo gezşyouz sonra uykusu geliyo uyuyorz tüm gin bu şekilde geçiyo papatyam nasipse 3 de tam 5 olucaz 6 dönücez teyzesi