Hamilelik ?

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Kizlar merhaba
Bir arkadasimin sikintisi icin yaziyoruz . Lutfen yardimci olun .
2 hafta kadar once nişanlisiyla surtunme yoluyla birlikte olmuslar . Bosaldiginda asla alt tarafina gelmedigini soyluyor . hemen o saniyede silmisler arkadasim sonra da sabunlu suyla yikamis .
Normalde 14 15i gibi adet olmasi gerekiyor . Ama dunden beri altini sildiginde pembe bir akintisi var . Sadece sildiginde peceteye geliyor camasirinda leke yok . Tipki adet olacakmis gibi goguslerinin sisliginden , karin agrisindan , bel agrisindan bahsediyor . Sizce hamile olma ihtimali var midir ?
Bizi korkutan pembe akinti olmasi .

Yine mi sürtüşmüş bu gençler? Herşeyi öğrendiler de bir adam akıllı sevişmeyi öğrenemediler.

Arkadaşın kesin hamile , sürtüşenlerde kız bebek oluyor genelde

Söz konusu kisi 21 yasinda . insan o yaşta her hataya musait oluyor iste .
Ben bir ablasi olarak yonlendirmeye calisiyorum . Yapici , rahatlatici olarak :)

Bi insan neden nişanlısıyla sürtünme yoluyla birlikte olur? Bir şeyler yaşanacaksa sonuçları göze alınarak gerçekten yaşanmalı.

Dertleri kizlik zari falan degil gebelikten korkuyorlar . Ve malesef maddi olarak bu 1 yil icinde evlenmeleri soz konusu degil . imam nikahlari var cocuklarin

Dertleri kizlik zari falan degil gebelikten korkuyorlar . Ve malesef maddi olarak bu 1 yil icinde evlenmeleri soz konusu degil . imam nikahlari var cocuklarin

Prezervatif ve dogum kontrol hapi denilen seylere ulasmak cok basit. Bir prezervatif kutusu 15 lira, bir hap 30 lira. Secsin begensin.

Yerlesme kanamasi hamileligin genelde 3. Haftasinda olur.
Zevk suyundan da hanile kalinir ama alt kisma bir sey gelmediyse nasil hamile kaldığını düşünüyor?

Söz konusu kisi 21 yasinda . insan o yaşta her hataya musait oluyor iste .
Ben bir ablasi olarak yonlendirmeye calisiyorum . Yapici , rahatlatici olarak :)
bakin 21 yas kucuk bir yas degil. sevismeyi biliyorsa nasil gebe kalinir nasil kalinmaz bilmesi lazim. surtunme ile sevisince yani kizlik zari kalinca ne oluyor? daha mi namuslu oluyor yani? inanin anlamiyorum.
korkuyorsa gitsin test yaptirsin.
siz de bir ablasi olarak ona cinsel egitim verin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…