- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Yine mi sürtüşmüş bu gençler? Herşeyi öğrendiler de bir adam akıllı sevişmeyi öğrenemediler.
Arkadaşın kesin hamile , sürtüşenlerde kız bebek oluyor genelde
Bi insan neden nişanlısıyla sürtünme yoluyla birlikte olur? Bir şeyler yaşanacaksa sonuçları göze alınarak gerçekten yaşanmalı.
Asla alt tarafına gelmediyse nasıl hamile kalsın. ?
Dertleri kizlik zari falan degil gebelikten korkuyorlar . Ve malesef maddi olarak bu 1 yil icinde evlenmeleri soz konusu degil . imam nikahlari var cocuklarin
Dertleri kizlik zari falan degil gebelikten korkuyorlar . Ve malesef maddi olarak bu 1 yil icinde evlenmeleri soz konusu degil . imam nikahlari var cocuklarin
Dertleri kızlık zarı değilse korunmayı deneseler?
Prezervatif ve dogum kontrol hapi denilen seylere ulasmak cok basit. Bir prezervatif kutusu 15 lira, bir hap 30 lira. Secsin begensin.
bakin 21 yas kucuk bir yas degil. sevismeyi biliyorsa nasil gebe kalinir nasil kalinmaz bilmesi lazim. surtunme ile sevisince yani kizlik zari kalinca ne oluyor? daha mi namuslu oluyor yani? inanin anlamiyorum.Söz konusu kisi 21 yasinda . insan o yaşta her hataya musait oluyor iste .
Ben bir ablasi olarak yonlendirmeye calisiyorum . Yapici , rahatlatici olarak :)
Bildigim kadarıyla o suda da sperm var yani şüpheli olabilir bi kan testi yaptırsın.Hem zevk suyundan endiseleniyor hemde pembe akinti olmasi onu korkutuyor . gebelik belirtilerinde var cunku
Yerlesme kanamasi hamileligin genelde 3. Haftasinda olur.
Zevk suyundan da hanile kalinir ama alt kisma bir sey gelmediyse nasil hamile kaldığını düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?