Hamilelik ?

Sürtünmeyi bilip de Nasıl hamile kalınacağını Nasıl bilmiyor nişanlı bir bayan :) Evlenmeden eğitime tabi tutulsun bence.Korkmasın hiç

nişanlımla sürtünme yoluyla birlkte oldk arkamdayken zevk suyu geldi sildim hemen glba öne hiç glmedi gene de tereddütteyim . Hamile olma ihtimalim var mı :S.

Altı yıl önce aynı konuyu kendin için açmışsın. Sen hamile kalmış mıydın :)

Sürtünmeyi bilip de Nasıl hamile kalınacağını Nasıl bilmiyor nişanlı bir bayan :) Evlenmeden eğitime tabi tutulsun bence.Korkmasın hiç

Nasil hamile kalacagini biliyor pek tabii . Bende yeni evliyim bende biliyorum . Acikcasi beni de korkutan bu kizcagizin peceteye sildiginde gordugu pembe akinti .

o zamanlar nişanliydim simdi yeni evliyim . Genclikte herkes hatalar yapiyor . Benim gibi , bu kizcagiz gibi .
Ama neden hafiyelik yaptiniz gecenin bu saatinde anlamadim dogrusu :)

Hafiyelik ne alaka geçmiş konulara göz attım sadece. Siz bu konuda tecrübeliymişsiniz işte sürtünerek hamile kaldınız mı kalmadınız mı arkadaşınıza söyleyebilirsiniz:)

Hafiyelik ne alaka geçmiş konulara göz attım sadece. Siz bu konuda tecrübeliymişsiniz işte sürtünerek hamile kaldınız mı kalmadınız mı arkadaşınıza söyleyebilirsiniz:)

Gercekten çok komiksiniz . Eski konulara göz atıp bundan 6 sene once acilmis bir konuyu burada soyleyip birini mahcup etmek ne kadar yanlis . Burada kimse kimseyi tanimaz 3 gun sonra unutulur gider . ama benden size bir tavsiye siz baskasinin ayibini bulmaya eşelemeye calismayin ki Allah katinda da sizin ayibiniz ortulsun

Dikkatimi çeken bugün aynı konuyu bir de hamile miyim diye açmış.Elinden mi kaçtı ki

Hay maşallah size . Gecenin bu saatinde hiç işiniz gucunuz yok galiba . Bilgisayar asil muhattabin elindeydi . Konuyu o acti . Ben diliyle anlatmak istemedigi icin devamini bu sekilde yazdik .
Ben size neden aciklama yapiyorum ki ?

Ayıpsa en başta sen kendin burada gelip konu açıp ayıbını ifşa etmeyecektin. Sanki hesabını hackleyip gizli bilgilerini çıkardım ha. İsteyen herkes rahatlıkla eski konu ve mesajlarınızı görebilir zaten.

Gidin test yapın - yani arkadaşınız yapsın
Hiç kimse peçetenize gelen pembe akıntıdan hamile olup olmadığınızı anlayamaz...

isteyen herkes pek tabii buna bakabilir ama ustunden 6 sene gecmis bir hikayeyi cikarip burada ifşa etmek dupeduz ... . neyse . siz sanirim ne demek istedigimi anladiniz .
Gecenin bu saatinde bir insani mahcup etmek gibi tuhaf bir zevkiniz oyle bir boslugunuz var demek ki . Ne acı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…