- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
bakin 21 yas kucuk bir yas degil. sevismeyi biliyorsa nasil gebe kalinir nasil kalinmaz bilmesi lazim. surtunme ile sevisince yani kizlik zari kalinca ne oluyor? daha mi namuslu oluyor yani? inanin anlamiyorum.
korkuyorsa gitsin test yaptirsin.
siz de bir ablasi olarak ona cinsel egitim verin lutfen.
Arkadasina söyle hamile kalmak okadar kolay degil. Hamilelik belirtileride taaa 7 haftalik felan olunca basliyo. Psikolojiktir.
Adetten bikac gün önce gelebiliyor
Korkunun ecele faydasi yok tabi.
Eczaneden kaset test alip yapsin.
Ole sagina soluna bosalinca hamile kalinmadigini bilmeyecek yasta mi
Sürtünerek üreyen bir nesil geliyor...
Nerede yasadigi ne fark eder bir erkekle sevisecek kadar bilen birisi kendi vucudu ile ilgili birikimide edinmeli.:) 21 yaşinda . Metropolde yaşayan bir insan icin buyuk , taşrada yasayip metropole gelen bir insan icin kucuk bir yaş .
Camasirindaki pembe akintiya odaklandigi icin korkuyor
Nerede yasadigi ne fark eder bir erkekle sevisecek kadar bilen birisi kendi vucudu ile ilgili birikimide edinmeli.
Mevsimseldir.
Cokta takildiysa eczaneden test almak 5 dakikalik is
Gecikmedende alabilirsiniz.benim adetime gunler varken testim pozitif cikmisti.Keşke . Bizler de genc olduk benzeri hatalar
yaptik , yetiskin olduk gene hatalar yapiyoruz . Su an burada olup bu kizcagizin kivranisini gorseydiniz sizde cozum bulmak icin cirpinirdiniz eminim .
Adeti gecikmis olsaydi ilk isimiz oydu ama gecikmeden alamiyoruz testi .
En azindan o gune kadar biraz rahatlasin diye yaziyorum buraya
Bunu bilmiyordum . Yarin aldirayim oyleyse . Pembe akintinin mevsimsel oldugunu soyluyorsunuz degil mi ? Yerlesme kanı diye dusundum ben de acikcasiGecikmedende alabilirsiniz.benim adetime gunler varken testim pozitif cikmisti.
Erken gebelik testinden alınKeşke . Bizler de genc olduk benzeri hatalar
yaptik , yetiskin olduk gene hatalar yapiyoruz . Su an burada olup bu kizcagizin kivranisini gorseydiniz sizde cozum bulmak icin cirpinirdiniz eminim .
Adeti gecikmis olsaydi ilk isimiz oydu ama gecikmeden alamiyoruz testi .
En azindan o gune kadar biraz rahatlasin diye yaziyorum buraya
Erken gebelik testinden alın
Adetten önce sonuc alirsin.Allah en uygun zamanda ve isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?