Evet ben regl olduğum ay hamileymisim bilmiyordum bir iki gün kanamam oldu bir sonraki adet günümde adet olmadım hastaneye gidip kan verdiğimde 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendimKızlar merhaba regl görüp ardından hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Yaa benim bu ay belirtilerim biraz farklıydı ben hamileyim diye düşünmüştüm ama regl oldum hatta diğer aylara nazaran kanamam falan daha azdı 3 gün sürdü kanamam kesildi cok azar azar akinti görüyorum su an 5. Gün bugün sol tarafimda ağrı hissediyorum ara ara acaba mı diye düşündüm belki de kendi kuruntumdur merak ettim böyle bir şey birinin başına gelmiş mi diyeEvet ben regl olduğum ay hamileymisim bilmiyordum bir iki gün kanamam oldu bir sonraki adet günümde adet olmadım hastaneye gidip kan verdiğimde 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim
Ben hamile kaldığımı bilmiyordum bir hafta kadar adet gibi kanama gördüm. Mide bulantısı yaşayınca emin olamadım test yapmıştım poziitif çıkmıştı. Ama doktor bana düşük tehlikesi atlattığımı söylemiştiKızlar merhaba regl görüp ardından hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Kanama gördüğün zaman regl zamanın miydi pekiBen hamile kaldığımı bilmiyordum bir hafta kadar adet gibi kanama gördüm. Mide bulantısı yaşayınca emin olamadım test yapmıştım poziitif çıkmıştı. Ama doktor bana düşük tehlikesi atlattığımı söylemişti
Regl kanaması mi ?Kizlar benimde kanamam var ama kesemez gözüktü ve kanda 50,68 çıktı doktor olabilir erken gebelik olabilir dedi
Evet canm hafif kanamam geliyor ama sonucum 50,68 kesede gözüktü doktor erken gebelikte üstüne görme olabilir dediRegl kanaması mi ?
Bu siteden bildiğim bir şey varsa bu değerle kese görünmez, inşallah kimyasal gebelik geçirmiyorsunuzdur. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Evet canm hafif kanamam geliyor ama sonucum 50,68 kesede gözüktü doktor erken gebelikte üstüne görme olabilir dedi
Regl zamanından bı hafta geçmişti sonra kanamam oldu normal regl şeklinde oldum yani bende adetim gecikti sanmistim. Ama benim hamilelik sürecinde ara ara lekelenmelerimde oldu. Riskli bı hamilelik yaşadımKanama gördüğün zaman regl zamanın miydi peki
Evet 1000 üzeri kese görünür dedi doktorum bana da 175 ti değerim bu değerde göremeyiz dediBu siteden bildiğim bir şey varsa bu değerle kese görünmez, inşallah kimyasal gebelik geçirmiyorsunuzdur. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
İnşaallah hakkınızda hayırlısı olurEvet canm hafif kanamam geliyor ama sonucum 50,68 kesede gözüktü doktor erken gebelikte üstüne görme olabilir dedi
Ben tam regl zamaninda oldum ama ondan önce düzenli ilişkim olmuştu gebelik bekliyodum belirtileri dr gebeliğe yordum her zamankinden farklıydı çünkü ama regl olunca yine değilmişim dedim bu ay kanamam diğer aylara nazaran daha az 3 gün sürdü ve ilk gün 1 saat ağrım oldu onun dışında hiç regl degilmisim gibi hissettim bugün 5. Günüm çok az leke görüyorum ama sabahtan beri sol kasığımda ara ara ağrı oluyo şiddetli değil acaba mi dedim ama psikolojikte olabilirRegl zamanından bı hafta geçmişti sonra kanamam oldu normal regl şeklinde oldum yani bende adetim gecikti sanmistim. Ama benim hamilelik sürecinde ara ara lekelenmelerimde oldu. Riskli bı hamilelik yaşadım
Ah bak bende iki gün normal kanama oldu sonra kesik kesik geldi çok silik renkteydi. Kaşık ağrısı alt karın ağrısı oluyordu. Stresli bı donemden gectigim için geciktiğini ve o yüzden öyle düzensiz olduğunu dusunmustum ama bı hafta kadar sürdü kanama. Tahlil ya da test falan yaptınız mi bilgi verdiyseniz diğer yazıları okuyamadım kusura bakmayınBen tam regl zamaninda oldum ama ondan önce düzenli ilişkim olmuştu gebelik bekliyodum belirtileri dr gebeliğe yordum her zamankinden farklıydı çünkü ama regl olunca yine değilmişim dedim bu ay kanamam diğer aylara nazaran daha az 3 gün sürdü ve ilk gün 1 saat ağrım oldu onun dışında hiç regl degilmisim gibi hissettim bugün 5. Günüm çok az leke görüyorum ama sabahtan beri sol kasığımda ara ara ağrı oluyo şiddetli değil acaba mi dedim ama psikolojikte olabilir
Evet bugün regl oldum ama kanımda 50,68 çıktı bide kese gözüktü erken gebelikte oluyorKızlar merhaba regl görüp ardından hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Ben de psikolojik mi diye düşünüyorum teste falan gerek duymadim o yüzden ama test yapsam iyi olucakAh bak bende iki gün normal kanama oldu sonra kesik kesik geldi çok silik renkteydi. Kaşık ağrısı alt karın ağrısı oluyordu. Stresli bı donemden gectigim için geciktiğini ve o yüzden öyle düzensiz olduğunu dusunmustum ama bı hafta kadar sürdü kanama. Tahlil ya da test falan yaptınız mi bilgi verdiyseniz diğer yazıları okuyamadım kusura bakmayın
Kanamaniz normal regl gibi mi kese görünüyor mu ki hemenEvet bugün regl oldum ama kanımda 50,68 çıktı bide kese gözüktü erken gebelikte oluyor
Bende o hataya düştüm birebir aynı değil belki ama bı hafta kadar gecikince hamile miyim acaba dedim test alacağım gün kanamam oldu geciktiğini düşündüm. Bı haftada öyle gitti. Mide bulantısı yaşayınca hiç ihtimal vermesemde test yapayim bı dedim. Pozitif çıkınca duygudan duyguya geçtim acaba düşük mü yaptım diye aklıma bı sürü şey geldi.. hiç riske atma için rahat etsinBen de psikolojik mi diye düşünüyorum teste falan gerek duymadim o yüzden ama test yapsam iyi olucak
Bende o hataya düştüm birebir aynı değil belki ama bı hafta kadar gecikince hamile miyim acaba dedim test alacağım gün kanamam oldu geciktiğini düşündüm. Bı haftada öyle gitti. Mide bulantısı yaşayınca hiç ihtimal vermesemde test yapayim bı dedim. Pozitif çıkınca duygudan duyguya geçtim acaba düşük mü yaptım diye aklıma bı sürü şey geldi.. hiç riske atma için rahat etsin
Haklısın gerçekten hiç belli olmuyor yarin en iyisi bir test alıp yapiyim cok teşekkür ederim bu aradaBende o hataya düştüm birebir aynı değil belki ama bı hafta kadar gecikince hamile miyim acaba dedim test alacağım gün kanamam oldu geciktiğini düşündüm. Bı haftada öyle gitti. Mide bulantısı yaşayınca hiç ihtimal vermesemde test yapayim bı dedim. Pozitif çıkınca duygudan duyguya geçtim acaba düşük mü yaptım diye aklıma bı sürü şey geldi.. hiç riske atma için rahat etsin
Rica ederim. Benim ilk gebeliğimdi tecrübe olmayınca bilemiyor insan ben hep ikilemde kaldım o da ayrı bi stres yaptı bende. İnşallah hayırlı haberler alırsın Allah gönlündekini en güzel şekilde nasip etsinHaklısın gerçekten hiç belli olmuyor yarin en iyisi bir test alıp yapiyim cok teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?