HAMİLELİK...

homuruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
11
4
1
29
merhaba hanımlaar ;
Bu ay yine hüsranla sonuçlandı.
2,5 senedir evliyim evlendikten bi süre sonra vajinismus tedavisi gördüm. doktorum yumurtalıklarımda bi problem olmadığını tedavi bittikten 3 4 ay çocuk düşünmememi söyledi bende alışma sürecinden sonra tamam ben yapabiliyorum dediğim zaman çocuk yapmaya başladım.
6 ay oldu korunmasız ilişkiye gireli ama henüz bi sonuç alamadım.
bilmiyorum bunları düşünmek için daha çok mu erken ama artık psikolojim bozulmaya başladı...

merhaba hanımlaar ;
Bu ay yine hüsranla sonuçlandı.
2,5 senedir evliyim evlendikten bi süre sonra vajinismus tedavisi gördüm. doktorum yumurtalıklarımda bi problem olmadığını tedavi bittikten 3 4 ay çocuk düşünmememi söyledi bende alışma sürecinden sonra tamam ben yapabiliyorum dediğim zaman çocuk yapmaya başladım.
6 ay oldu korunmasız ilişkiye gireli ama henüz bi sonuç alamadım.
bilmiyorum bunları düşünmek için daha çok mu erken ama artık psikolojim bozulmaya başladı...
Bende 3 senedir evliyim 2 senem vajinismusla geçti en son tek seansla yendim 8 ay sonra geçen ay hamile olduğumu öğrendim ve hiçbir problem yoktu bende de eşimde de 4 ay denedik olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedigim için tedaviye başladım 4. Ayı hamileyim çok şükür herşeyin vakti var sıkıntı yapmayın psikojikmen çok zor süreç ama Rabbim mükâfatını veriyor dilerseniz tedaviye başlayın yani olmuyorsa yada beklemek isterseniz zamana bırakın biraz daha sorun yoksa olur inşallah 🤲🏻🌸

Back