• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

esmer biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
2
0
1
28
Arkadaşlar iyi akşamlar biraz zor oldu buraya girip konu açmak bı turlu bulamadim umarım doğrudur. Ben şunu sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim ve gebeliğin başından beri çok sağlıksız besleniyorum piskolojik olarak asla iyi değilim sürekli intihar düşünüyorum çeşit çeşit intihr fikirleri aklımdan asla cikmiyor kendimi sigaraya vurdum bazen günde iki bazen üç paket içiyorum su bile kolay kolay icemiyorum bu düşüncelerle yaşamış olan depresyon yaşayan yada sigaradan zarar gören varmı bana akıl verin

Arkadaşlar iyi akşamlar biraz zor oldu buraya girip konu açmak bı turlu bulamadim umarım doğrudur. Ben şunu sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim ve gebeliğin başından beri çok sağlıksız besleniyorum piskolojik olarak asla iyi değilim sürekli intihar düşünüyorum çeşit çeşit intihr fikirleri aklımdan asla cikmiyor kendimi sigaraya vurdum bazen günde iki bazen üç paket içiyorum su bile kolay kolay icemiyorum bu düşüncelerle yaşamış olan depresyon yaşayan yada sigaradan zarar gören varmı bana akıl verin
Şuan neyin bunalımındasınız bilmiyorum bende gebelikte sigara kullanıyorum ne yazık ki ancak 2-3 paket nedir ? Normalde içilmez 2-3 paket? Yani çocuğu mu istemiyorsunuz anlamadım ki ? Sigaradan tabiki zarar göreceksiniz. Bu kadar çok sigara içmek zaten size yararlı değil ve bu bebeğide çok ciddi etkileyecek. Günlük 40-60 adet sigara nedir? Sigarayı sigarayla mı yakıyosunuz ya siz

Sanırım plansız bir gebelik. İstemiyorsanız keşke aldırsaydınız. Eğer isteyip de sonradan bu duruma geldiyseniz acilen destek almanız gerek. yani bırakın gebeliği, her insana müthiş zarar verir bu kadar sigara. Ben de gebelikte dönem dönem bi kaç tane sigara içtim ama söylediğiniz sayılar çok fazla. Sigarayı geçtim intihar düşünceleri vs hem size hem bebeğe yazık. Umarım terapi almayı düşünürsünüz.

1 tane içmek de zarar verir, 10 karton içmek de zarar verir.

belli ki iyi değilsiniz. bir destek alın. karnınızdaki bebeğe merhametiniz yoksa kendinize olsun.

bir şey mi yasadınız yoksa sadece gebelik mi sizi bu hale getirdi bilemiyorum. ama sebep ne olursa olsun tek çare tedavi olmanız

Çok şey yaşadım daha öncede destek aldım piskiyatriden bı işe yaramadı beynim hiç bı şekilde susmuyo yani relax olup hayatı akışına bırakamıyorum ne yapicam hiç bilmiyorum sürekli durduk yere ağlıyorum kendimi eve kapattım dışarı cikmayi birakın kapı önüne bile çıkmak istemiyorum

Back
X