İnşallah allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yakın bi arkadaşım 5 yıldır bekliyor olumlu sonuç alırsam bunu ona Nasıl söyleyeceğim hiç bilmiyorumBende 7+1 oldum cok sukur kizlar insallah hep guzel haberler alir saglikla kkucagimza
Aldigimiz gunleride gorruz
Teşekkür ederim daha kesin sonuç alamadım diye ailemden hiç kimseye de bişey söyleyemedim kendi kendime panik yapıyorum
Bende öğrendiğimde 3. Hafta oluyor daha gecikme olmadığı için tedirginim fazla okumakta iyi değil sanırım kimyasal gebelik riski falan olursa diye tedirginim pazartesi güzel haberler veririm inşallah sizeBenim ilk ogrendigim degerim 7.99 du Ertesi sabah 15 olmustu ve doktorum bile dedigi sey ilk defa bir hastamin bu kadar erken ogrendigini goruyorum dedi bebek daha 1 gunluk rahime tutunmustu ve 3 haftalikti. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin ve hayirlisi ile Rabbimin izniyle insallah kucagimiza almayi nasip etsin
Kızlar bende 6+2 de kese ve bebeği gorduk kalp atışını haftaya dedi Dr um.7+2 de olucak yanı.transvaginal bakılıyor bana.acaba çok mu geç.normal mi.çok korkuyorum bir sorun olur ve goremem diye.bu benim 5.denemem ve 13 yıl dır ilkkez yaşıyorum bu gebeliği.allahım lütfen yardım et hepimize.bu konuda bilgisi olan varmi.
Çok tesekkurler inşallah canım insallahHayırlı , uğurlu gelsin meleğiniz :)
Tebrik ederim .
Ben bebeğimin kalp atışını 9. haftada duydum , hiç acele etmeyin ve stres yapmayın lütfen .
Sağlıkla gelecekler inşallah mucizeler .
Yaaa cok zor bi durum ben galiba hem arkadasm üzülmesin diye hemde nazara gelmemek icin soylemezdimİnşallah allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yakın bi arkadaşım 5 yıldır bekliyor olumlu sonuç alırsam bunu ona Nasıl söyleyeceğim hiç bilmiyorum
Bende şimdilik öle düşünüyorum pazartesi olumlu sonuç bile aksam bebeğin kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemicemYaaa cok zor bi durum ben galiba hem arkadasm üzülmesin diye hemde nazara gelmemek icin soylemezdim
bende korkuyorum kimyasal gebelikten. kan testi de yaptıramadım hastaydım. pztsiyi bekliyorum umarım yolundadır hersey.. şuan hesaplamama göre 5+2 haftalık.. pztsi 5+4 olacak .Bende öğrendiğimde 3. Hafta oluyor daha gecikme olmadığı için tedirginim fazla okumakta iyi değil sanırım kimyasal gebelik riski falan olursa diye tedirginim pazartesi güzel haberler veririm inşallah size
ne mutlu size. inşallah kalp atışını da duyarsınız.. bende pztsiyi bekliyorum umarım keseyi görürüm erken mi 5+4ken ?Kızlar bende 6+2 de kese ve bebeği gorduk kalp atışını haftaya dedi Dr um.7+2 de olucak yanı.transvaginal bakılıyor bana.acaba çok mu geç.normal mi.çok korkuyorum bir sorun olur ve goremem diye.bu benim 5.denemem ve 13 yıl dır ilkkez yaşıyorum bu gebeliği.allahım lütfen yardım et hepimize.bu konuda bilgisi olan varmi.
Yok canım görürsün .ben ilk keseyi 4+5 de gordum.sen kesin gorursunne mutlu size. inşallah kalp atışını da duyarsınız.. bende pztsiyi bekliyorum umarım keseyi görürüm erken mi 5+4ken ?
ay hadi inşallah ya.. rabbim yardım eder inşallah ..Yok canım görürsün .ben ilk keseyi 4+5 de gordum.sen kesin gorursun
Bende pazartesi yi bekleyenlerdenim şimdilik 2 gün gecikme oldu bakalım hayırlısı rabbim güzel haberler almayı nasip eder inşallah ay hadi inşallah ya.. rabbim yardım eder inşallah ..
Kızlar merhaba , 30 haftalık hamileyim ,oglumu bekliyorum hayirlisiyla ,sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırm:)hayırlı gebelikler:)
Çok sağ ol canimHayirlisiyla kucagina alirsin insallah cnm.Hic lekelenme , kahverengi akinti yasadin mi ??
Çok sağ ol canimbi kanamam oldu süpürge yapmıştım ağır gelmiş bana kanamam olmuştu bu gece hastanede yattım serum aldım sonra progestan kullandım çok sukur bi daha olmadı ama hep dikkat ettim ağır kaldirmamaya
İlk haftalar nedense olabiliyor ,sen dinlen bol bol aklına da kötü bir şey getirme Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, tüm gebelerin:)Ohh masallah darisi basimiza insallah. Bende 7+2 yim dun biraz kahverengi lekelenmem oldu sabah doktora gittim igne vuruldum ve progestan basladi. Sukurler olsun Rahim icinde kanama veya bebekte sorun yok dedi. Lekelenme de ped kirletecek kadar bile degildi. Ama insan yine de panikliyor ister istemez. Lekelenme durdu sukurler olsun
Canım hayırlı olsun masallahhh.kalp atımını kaçıncı haftada duymustun canım.ben 6+2 de kese ve bebisi gordum.bu hafta çarşamba da 7+2 de de kalp atimina gidicem. Sence gecmi .duyarmiyim..çok mu geç olmusssİlk haftalar nedense olabiliyor ,sen dinlen bol bol aklına da kötü bir şey getirme Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, tüm gebelerin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?