Hamilelik

Kizlar benimde bugun cok hafif kahverengimsi bir lekelenmem oldu 5+3 haftalik tahminimce. Cok korktum. Biraz ortaligi supureyim demistim. Yarin doktora gidecektim.zaten umarim hersey yolundadir. Suan iyiyim hafif bir agri var belimde sadece.

Merhabaaaa.benim minigimde 25günlük oldu bugün:) yarin hcg tekrarlanacak.merakla bekliyorum.

Kizlar benimde bugun cok hafif kahverengimsi bir lekelenmem oldu 5+3 haftalik tahminimce. Cok korktum. Biraz ortaligi supureyim demistim. Yarin doktora gidecektim.zaten umarim hersey yolundadir. Suan iyiyim hafif bir agri var belimde sadece.

Normal canıM aynısı bende oldu regl oluyorum zanetim içini rahat tut iyi düşün iyi olsun ☺

Canım hayırlı olsun masallahhh.kalp atımını kaçıncı haftada duymustun canım.ben 6+2 de kese ve bebisi gordum.bu hafta çarşamba da 7+2 de de kalp atimina gidicem. Sence gecmi .duyarmiyim..çok mu geç olmusss
Çok sağ ol canim:) 7_8. Hafta da duymuştum ,sende duyarsin canım allahın izniyle, :)

Canim geçmiş olsun öncelikle, sana tavsiyem iş yapma,, yanı supurgedir basittir diye, benim de 9.hafta da oldu kanamam gündüz süpürge yapmıştım bi de çarşıya gitmiştir ağır geldi sanırım bi gece hastanede yattım bebekte sıkıntı olmadı ama kan görmek yine de endisendiriyor biz anneleri, 30 haftalık hamileyim hala bile yapmıyorum süpürge demekki bebeğe ağır geliyor sende yapma riske atma derim

Nida sesin çıkmiyor artık eskisi gibi
Canım hem gribim hem de biraz endiseliyim bugün de hafif kanama var dunde vardı korkuyorum. Dua ediyorum. Bugün 4 bucukta randevu var. İnşallah iyi haberler alırım bide ishal oldum biraz. Hepsi üst uste

Bugün doktor randevu var inşallah güzel haberler alırım ve keseyi gorurum

Tesekkur ederim evet basit iş deyip yormamak lazim..

Canım hem gribim hem de biraz endiseliyim bugün de hafif kanama var dunde vardı korkuyorum. Dua ediyorum. Bugün 4 bucukta randevu var. İnşallah iyi haberler alırım bide ishal oldum biraz. Hepsi üst uste

Ya üzülme sadece senin için sanssizlik olmuş hersey üstüste.haberlerini bekliyoruz

Tuvalete gittiğimde koyu renk birsey geldi yogun anlamadim ne oldugunu. Korkuyorum kizlar bebegime zarar gelsin istemiyorum dua ediyorum boyle bir durym yaşadınız mi yada ne olabilir ? Gec kalmış yerlesme kanamasi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…