Slm bayanlar bende sizdenim.ama henüz kalp atışını duyamadik haftaya gidicem inşallah onun da duyarız ve icimiz biraz daha rahat eder.ben su anda 6+4 hafta hamileyimmm.
Kizlar benimde bugun cok hafif kahverengimsi bir lekelenmem oldu 5+3 haftalik tahminimce. Cok korktum. Biraz ortaligi supureyim demistim. Yarin doktora gidecektim.zaten umarim hersey yolundadir. Suan iyiyim hafif bir agri var belimde sadece.
İnşallah allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yakın bi arkadaşım 5 yıldır bekliyor olumlu sonuç alırsam bunu ona Nasıl söyleyeceğim hiç bilmiyorum
ay hadi inşallah ya.. rabbim yardım eder inşallah ..
Can'ım 17036 çıktı
Yuh ne kadarlık sat tarihin ne
Sat 10 şubat pek konuşamadım doktorla kalabalıktı banada yüksek geldi baya kese 9mm dedi haftaya kontrole gel dedi sadece
Çok sağ ol canim:) 7_8. Hafta da duymuştum ,sende duyarsin canım allahın izniyle, :)Canım hayırlı olsun masallahhh.kalp atımını kaçıncı haftada duymustun canım.ben 6+2 de kese ve bebisi gordum.bu hafta çarşamba da 7+2 de de kalp atimina gidicem. Sence gecmi .duyarmiyim..çok mu geç olmusss
Canim geçmiş olsun öncelikle, sana tavsiyem iş yapma,, yanı supurgedir basittir diye, benim de 9.hafta da oldu kanamam gündüz süpürge yapmıştım bi de çarşıya gitmiştir ağır geldi sanırım bi gece hastanede yattım bebekte sıkıntı olmadı ama kan görmek yine de endisendiriyor biz anneleri, 30 haftalık hamileyim hala bile yapmıyorum süpürge demekki bebeğe ağır geliyor sende yapma riske atma derimKizlar benimde bugun cok hafif kahverengimsi bir lekelenmem oldu 5+3 haftalik tahminimce. Cok korktum. Biraz ortaligi supureyim demistim. Yarin doktora gidecektim.zaten umarim hersey yolundadir. Suan iyiyim hafif bir agri var belimde sadece.
Bacim senin karnın burnuna gelmiş hayırlı olsun ☺Çok sağ ol canim:) 7_8. Hafta da duymuştum ,sende duyarsin canım allahın izniyle, :)
Canım hem gribim hem de biraz endiseliyim bugün de hafif kanama var dunde vardı korkuyorum. Dua ediyorum. Bugün 4 bucukta randevu var. İnşallah iyi haberler alırım bide ishal oldum biraz. Hepsi üst usteNida sesin çıkmiyor artık eskisi gibi
Bugün doktor randevu var inşallah güzel haberler alırım ve keseyi gorurumCanim geçmiş olsun öncelikle, sana tavsiyem iş yapma,, yanı supurgedir basittir diye, benim de 9.hafta da oldu kanamam gündüz süpürge yapmıştım bi de çarşıya gitmiştir ağır geldi sanırım bi gece hastanede yattım bebekte sıkıntı olmadı ama kan görmek yine de endisendiriyor biz anneleri, 30 haftalık hamileyim hala bile yapmıyorum süpürge demekki bebeğe ağır geliyor sende yapma riske atma derim
Tesekkur ederim evet basit iş deyip yormamak lazim..Canim geçmiş olsun öncelikle, sana tavsiyem iş yapma,, yanı supurgedir basittir diye, benim de 9.hafta da oldu kanamam gündüz süpürge yapmıştım bi de çarşıya gitmiştir ağır geldi sanırım bi gece hastanede yattım bebekte sıkıntı olmadı ama kan görmek yine de endisendiriyor biz anneleri, 30 haftalık hamileyim hala bile yapmıyorum süpürge demekki bebeğe ağır geliyor sende yapma riske atma derim
Canım hem gribim hem de biraz endiseliyim bugün de hafif kanama var dunde vardı korkuyorum. Dua ediyorum. Bugün 4 bucukta randevu var. İnşallah iyi haberler alırım bide ishal oldum biraz. Hepsi üst uste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?