hamilelik

en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah. Allahım senınde yüzünü güldürsün.kaç yasındasın ilk gebeliğin mi olucak
29 yaşındayım canım uzun zaman çocuk düşünmedim son 2 yıldır istiyorum oda olmadı yani denk gelmedi diyelim çünkü doktor sorun yok dedi ama Allahın taktiri bekliyorum buarada bat 2

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana. sende istiyosan Allah seninde yüzünü güldürsün bi an önce canm
amin canım sağolasın
ben de istiyorum evet
rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin
sana da hayırlı bir hamilelik dönemi ve hayırlı doğumlar nasip etsin

29 yaşındayım canım uzun zaman çocuk düşünmedim son 2 yıldır istiyorum oda olmadı yani denk gelmedi diyelim çünkü doktor sorun yok dedi ama Allahın taktiri bekliyorum buarada bat 2
benim de 4 gün var bata
bakalım nasip kısmet
hayırlısı olsun tüm bekleyenler için

negatifi görmekten o kadar çok yoruldum ki
o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki şu 1,5 senede
o yüzden adetim geçmeden umutlanmak istemiyorum
Ayyy aynı canım ya valla bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım son 2 gün gerçi yine olmamıştır herzamanki gibi ama yine umut işte

anladım canımm olcak olcak umudunu kaybetme. belirtilerin var mı
sulu bir akıntım var 2 gündür, beyaz renkte
normalde adetten birkaç gün önce solkasığım ağrırdı, bu aysa hem sol kasıkta ağrı, hem de sağ kasıkta bellli bir yerde sürekli batma var
göğüslerimde hem dolgunluk hem de yanlarında ağrı var
gece yatağa yatar yatmaz bulantı başlıyor, uyutmuyor
adetten birkaç gün önce lekelenmelerim başlardı, daha gelen giden yok
3 gündür bel ve sırt ağrım var ( özellikle ayakta durunca ya da bir yere gttiğimde çoğalıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…