çok çok çok tuhafım elim ayağım titriyo eşim işte ya geç gelirse off çok tuhafımEwt cnm hamilelik belirtisi bunlar :)
bi de akıntım var beyazEwt cnm hamilelik belirtisi bunlar :)
Ağlamak yok,üzülmek yok sakıııınnnçok teşekkür ederim çok yardımcı oldun yarın hemen gidicem. şu an ağlamaya korkuyorum bişey olcak diye
en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah. Allahım senınde yüzünü güldürsün.kaç yasındasın ilk gebeliğin mi olucakAğlamak yok,üzülmek yok sakıııınnnyarın doktordan sonra yaz buraya ben merak ederim darısı başıma buarada
evet normalyani iyi mi değerim sat 3 mart zaten daha çook yeni düşük çıkması normal mi
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana. sende istiyosan Allah seninde yüzünü güldürsün bi an önce canmevet normal
29 yaşındayım canım uzun zaman çocuk düşünmedim son 2 yıldır istiyorum oda olmadı yani denk gelmedi diyelim çünkü doktor sorun yok dedi ama Allahın taktiri bekliyorum buarada bat 2en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah. Allahım senınde yüzünü güldürsün.kaç yasındasın ilk gebeliğin mi olucak
amin canım sağolasınçok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana. sende istiyosan Allah seninde yüzünü güldürsün bi an önce canm
amin canım. kaç yaşındasın kaç aydır deniyosun ilk mi ?amin canım sağolasın
ben de istiyorum evet
rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin
sana da hayırlı bir hamilelik dönemi ve hayırlı doğumlar nasip etsin
benim de 4 gün var bata29 yaşındayım canım uzun zaman çocuk düşünmedim son 2 yıldır istiyorum oda olmadı yani denk gelmedi diyelim çünkü doktor sorun yok dedi ama Allahın taktiri bekliyorum buarada bat 2
30 yaşındayımamin canım. kaç yaşındasın kaç aydır deniyosun ilk mi ?
yaptırsana testtt çıkarr29 yaşındayım canım uzun zaman çocuk düşünmedim son 2 yıldır istiyorum oda olmadı yani denk gelmedi diyelim çünkü doktor sorun yok dedi ama Allahın taktiri bekliyorum buarada bat 2
sende baktırsana kanda çıkarr. neyi beklıyosunuzz30 yaşındayım
1,5 senedir korunmuyorum ama olmadı daha
doktor sorununuz yok dedi ama ne bilim
sebebsiz infertilite imiş
Bana çok benziyosun30 yaşındayım
1,5 senedir korunmuyorum ama olmadı daha
doktor sorununuz yok dedi ama ne bilim
sebebsiz infertilite imiş
negatifi görmekten o kadar çok yoruldum kisende baktırsana kanda çıkarr. neyi beklıyosunuzz
anladım canımm olcak olcak umudunu kaybetme. belirtilerin var mınegatifi görmekten o kadar çok yoruldum ki
o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki şu 1,5 senede
o yüzden adetim geçmeden umutlanmak istemiyorum
Negatif görmekten korktuğum için gecikme olmadan düşünmüyorum canım hüsran olsun istemiyorum işteyaptırsana testtt çıkarr
Ayyy aynı canım ya valla bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım son 2 gün gerçi yine olmamıştır herzamanki gibi ama yine umut iştenegatifi görmekten o kadar çok yoruldum ki
o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki şu 1,5 senede
o yüzden adetim geçmeden umutlanmak istemiyorum
olmuşturrrrrAyyy aynı canım ya valla bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım son 2 gün gerçi yine olmamıştır herzamanki gibi ama yine umut işte
sulu bir akıntım var 2 gündür, beyaz renkteanladım canımm olcak olcak umudunu kaybetme. belirtilerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?