resssmen beni tarif ettin !!sulu bir akıntım var 2 gündür, beyaz renkte
normalde adetten birkaç gün önce solkasığım ağrırdı, bu aysa hem sol kasıkta ağrı, hem de sağ kasıkta bellli bir yerde sürekli batma var
göğüslerimde hem dolgunluk hem de yanlarında ağrı var
gece yatağa yatar yatmaz bulantı başlıyor, uyutmuyor
adetten birkaç gün önce lekelenmelerim başlardı, daha gelen giden yok
3 gündür bel ve sırt ağrım var ( özellikle ayakta durunca ya da bir yere gttiğimde çoğalıyor)
en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah. Allahım senınde yüzünü güldürsün.kaç yasındasın ilk gebeliğin mi olucak
İnşallah canımolmuşturrrrr
herkeste belirti olmuyomusİnşallah canımama belirti yok bende , sadece dünden beri ara ara adet olacak gibi agrı olup geçiyo heran oladabilirim
lekelenmem yok canımresssmen beni tarif ettin !!bitek lekelenmem yok seninki yerleşmiş tutunmus ondan lekelenme olmuştur bence hemenn kanda test yaptır bekleme
sağol canım rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin..Hiç korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al gözünaydın bize de dua et Rabb'im nasip etsin ve bu süreçte sakın canını sıkma hiçbir şeye moralini hep yüksek tut...
bence test yaptırmalısın belirtilerin benle aynılekelenmem yok canım
normalde adetten birkaç gün önce lekelerim gelirdi, bu ay gelen giden leke de yok
yani adete dair belirtilerim yok bu ay
diyorum ya bıktım artık önce umutlanıp sonra negatifi görmektenbence test yaptırmalısın belirtilerin benle aynı
normalde 28 günde bir adet oluyordum, geçen ay 24. günde adet oldumbence test yaptırmalısın belirtilerin benle aynı
Oda bi gerçek ama uzun zaman olmayınca işte hiç olmayacak gibi sanıyosun ama umut etmekten de geri kalmıyosun mesela şuan acayip tırsıyorum kırmızılar gelicek diyeherkeste belirti olmuyomus
kıyamam yaa bu sefer pozitif olucak allahın izniylediyorum ya bıktım artık önce umutlanıp sonra negatifi görmekten
benim 5 aydır olmuıyodu ben bile olmıcak sanıyodum çok haklısın. inşallah vardırOda bi gerçek ama uzun zaman olmayınca işte hiç olmayacak gibi sanıyosun ama umut etmekten de geri kalmıyosun mesela şuan acayip tırsıyorum kırmızılar gelicek diye
amin canım inşallahkıyamam yaa bu sefer pozitif olucak allahın izniyle
İnşallah canım hayırlısı olsunbenim 5 aydır olmuıyodu ben bile olmıcak sanıyodum çok haklısın. inşallah vardır
tamamdır canımtakipte kalalım arkadaşlar
birbirimizi haberdar edelim
senin önceki aylarda belirtin var mıydı hiç?tamamdır canım
vardı ama kasıklarımda batma yoktu hiç. her ay mide şikayetlerim baş dönmelerim ağrılarım oluyodusenin önceki aylarda belirtin var mıydı hiç?
benim de ilk defa bu ay batmam oldu, solda ağrım olurdu ama sağda asla olmazdıvardı ama kasıklarımda batma yoktu hiç. her ay mide şikayetlerim baş dönmelerim ağrılarım oluyodu
kaldı 3 gün :)vardı ama kasıklarımda batma yoktu hiç. her ay mide şikayetlerim baş dönmelerim ağrılarım oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?