hamilelik

resssmen beni tarif ettin !! bitek lekelenmem yok seninki yerleşmiş tutunmus ondan lekelenme olmuştur bence hemenn kanda test yaptır bekleme

en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah. Allahım senınde yüzünü güldürsün.kaç yasındasın ilk gebeliğin mi olucak

Hiç korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al gözünaydın bize de dua et Rabb'im nasip etsin ve bu süreçte sakın canını sıkma hiçbir şeye moralini hep yüksek tut...

resssmen beni tarif ettin !! bitek lekelenmem yok seninki yerleşmiş tutunmus ondan lekelenme olmuştur bence hemenn kanda test yaptır bekleme
lekelenmem yok canım
normalde adetten birkaç gün önce lekelerim gelirdi, bu ay gelen giden leke de yok
yani adete dair belirtilerim yok bu ay

Hiç korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al gözünaydın bize de dua et Rabb'im nasip etsin ve bu süreçte sakın canını sıkma hiçbir şeye moralini hep yüksek tut...
sağol canım rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin..

bence test yaptırmalısın belirtilerin benle aynı
normalde 28 günde bir adet oluyordum, geçen ay 24. günde adet oldum
şu anda 24. gündeyim ama gelen giden yok
28. gün cuma
cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum

Oda bi gerçek ama uzun zaman olmayınca işte hiç olmayacak gibi sanıyosun ama umut etmekten de geri kalmıyosun mesela şuan acayip tırsıyorum kırmızılar gelicek diye
benim 5 aydır olmuıyodu ben bile olmıcak sanıyodum çok haklısın. inşallah vardır

vardı ama kasıklarımda batma yoktu hiç. her ay mide şikayetlerim baş dönmelerim ağrılarım oluyodu
benim de ilk defa bu ay batmam oldu, solda ağrım olurdu ama sağda asla olmazdı
yumurtlamamın ertesi gününden beri sağ kasığımda ve sağ göğsümde batma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…