hamilelikde yüze maske yaparsak bebekde iz kalır mı.?

Bir maske karakteri gibi beben oluyormuş :27: tövbe tövbe ciğer ve nar lekesi oluyor nardan kesin eminimde abimde var ciğeri bilmiyorum kesin olarak

Eve maske oldugu gibi kalir cocukta
Avokadolu olur artik :D

saka bir yana da ben bir deney yaptim
elmayi karnima surttum iki yere
ve simdi orda et beni var iki yerde
feci soktayim :)

Eve maske oldugu gibi kalir cocukta
Avokadolu olur artik :KK70:

saka bir yana da ben bir deney yaptim
elmayi karnima surttum iki yere
ve simdi orda et beni var iki yerde
feci soktayim :)

Abimin ensesinde nar lekesi var saçlara doğru annem bilerek nar suyunu abime hamileyken kendi ensesine saçının içine doğru değdirmiş minik bir kırmızı leke var nar zamanı daha kırmızı oluyor ne ilginç dimi o_O ama avokadodan yeşil bebek biraz abartı gibi yani :KK53:

Abimin ensesinde nar lekesi var saçlara doğru annem bilerek nar suyunu abime hamileyken kendi ensesine saçının içine doğru değdirmiş minik bir kırmızı leke var nar zamanı daha kırmızı oluyor ne ilginç dimi o_O ama avokadodan yeşil bebek biraz abartı gibi yani :KK53:
Gerrcekten ilginc....
Elmadan oldugundan eminim cunku elmayi karnimin her iki tarafina degdirdim ve simdi lekenin biri boynunda digeri kalcasinda :)
Hatta elmayi degdirirken bir tarafima drfalarca iyice iyice bastim ve kalcada ki leke daha buyuk...

Gerrcekten ilginc....
Elmadan oldugundan eminim cunku elmayi karnimin her iki tarafina degdirdim ve simdi lekenin biri boynunda digeri kalcasinda :)
Hatta elmayi degdirirken bir tarafima drfalarca iyice iyice bastim ve kalcada ki leke daha buyuk...
Benim bildiğim kendi göbeğine değilde mesela parmağının uçuyla alıp vucudunun biyerine değdirirsen bebekte öyle çıkıyor :KK48: hiç mantıklı ve bilimsel açıklaması yok ama bende abimde görmesem belkide inanmazdım o_O

Eyvaahh

Dün saçıma zeytinyağı sürdüm kız zeytin saçlı mı olacak şimdi o_O

Benim bildiğim kendi göbeğine değilde mesela parmağının uçuyla alıp vucudunun biyerine değdirirsen bebekte öyle çıkıyor :KK48: hiç mantıklı ve bilimsel açıklaması yok ama bende abimde görmesem belkide inanmazdım o_O
ben de kendimde gördüğüm için şaşırıyorum bu durumlara.annem ciğer aşermiş,kendisi de almış yapmış.yaparken de karnı kaşınmış o ellerle karnını kaşımış..anneannem demiş kzıım leke olur bebekte yapma diye,annem de öğretmn ,anne demiş inanmam öyle hurafelere..ben doğunca bakmışlar,meme üstünde siyah bir leke.meme büyüdükçe o da büyüdü tabi,omzuma yakın kısmında siyah bir ben mi desem leke mide desem kimsede görmediğim bir iz var :):)içinde minik benlerden oluşan büyük bir ben gibi:KK48:
bence çok sexy ama Allahtan yüzüme falan gelmemiş annemin kaşındığı yer :cool::cool:

Back
X