Merhabalar, bende myomlu gebelerdenim. Sizin ki gibi 6 cmde değil üstelik, 8 cm.lik kocaman bi myom benimki. tavsiyem internetten felaket senaryolarını okumamanız, bundan önce myomun cinsini öğrenmenizdir. benimki şükür ki subseroz myom, dışa doğru büyüyen ve bebeğe zararı olmayan. Önceleri internetten düşük, kanama vs... risklerini bende okuyup tedirgin olmuştum, tavsiye üstüne Prof Alkan Yıldırıma gittim. Saolsun oda bu tarz miyomların önemsenecek bir tarafı olmadığını, bebekle birlikte büyüse bile (aynı boyuta çıkanı varmış) birşey olmayacağını söylemiş, sadece anneye ağrılı bir gebelik yaşatır demişti. Bana ikiz gebelik yaşadığını düşün, onlar ne yapsın demişti. İnşallah sizinki de sorunsuz bir miyomdur, korkmayın. Şuan benim miyomumda herhangi bir büyüme vs.. gözlenmedi 3 aylıkken ki ölçüsüyle aynı, hala 8 cm. Unutmadan miyomun gebeliğime en önemli etkisi sezeryan olmak zorunda olmam, doğum kanalını kapattığı için. Ama elbette bunu çok dert etmiyor insan. Sezeryan sırasında kimi miyomlar temizleniyormuş ama bendeki miyom bunun için uygun değil. Allahtan şifa diliyorum. Umuyorum sorunsuz sıhhatli bir gebelik yaşarsınız.