- Konu Sahibi zeytin2007
ben hamileliğimin basında ağda yaptırmıştım, bir sıkıntı yaşamadım sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama eger ağdada cok tedirgin oluyorsanız falan baska bir yontem dusunebilirsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar yardım edin bana.ben hamilelikten önce lazer epilasyona başlamıştım 3 seans gittim % 30 azalma oldu.hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama doğumdan sonra devam edicem ve güzellik merkezi bana bu süreç içinde kesinlikle jiletten başka şey kullanmamam gerektiğini aksi takdirde tekrar başa döneceğimizi söyledi.peki doğumda ne yapıcam ben?
Ben de hep ağda yapardım ama şimdi korkudan jilete döndüm çok asılmak çekiştirmek istemiyorum. Bir de eskisinden çok daha hassas kıl köklerim (hormonlardan sanırım) bacaklarımı bile zor alıyorum valla orayı düşünemiyorum...
Canım doğumda zaten tertemiz olsan bile bi parti ustura/jilet geçiyomuş hemşireler dert etme
ben krem kullnaıyourm valla tahriş ediyor acıtıyor vs ama.. jilet hiç kullanmadım bi tarafımı kesmekten korkuyorum zaten göbekten birşey göremiyourmkaydirigubbakcemile3Ben de hep ağda yapardım ama şimdi korkudan jilete döndüm çok asılmak çekiştirmek istemiyorum. Bir de eskisinden çok daha hassas kıl köklerim (hormonlardan sanırım) bacaklarımı bile zor alıyorum valla orayı düşünemiyorum...
ben krem kullnaıyourm valla tahriş ediyor acıtıyor vs ama.. jilet hiç kullanmadım bi tarafımı kesmekten korkuyorum zaten göbekten birşey göremiyourmkaydirigubbakcemile3
Canım doğumda zaten tertemiz olsan bile bi parti ustura/jilet geçiyomuş hemşireler dert etme
aynayla denesen? kremin zararı olmaz mı? ne bileyim kimyasal bişey sonuçta...
Temiz gidilince hemsirelerin jiletle almaya calistiklarini falan sanmiyorum, cunku doktorlar bile dogum tarihine yakin zamanda jiletle tuylerinizi almayin, enfeksiyon kapma riskine karsi diye uyariyorlar, temiz yeri niye daha ellesinler ki.