- Konu Sahibi zeytin2007
-
temız olmanın neresı ayıp neresıne guluyorlar anlamadım... yurt dısında cogu yabancı öyle pis dolasıyor ama bızım dınımızde de temızlık basta gelıyor... bızler yabancız deılız,yabancı ulkede de...
herneyse... kımı abartıyor desın kımı o an onu dusunemıces desın,benım ıcım rahat etmez öyle pis pis... akıntı oluor bırsey oluyor wc gıdıyorsun yıkasanda orası temız olmayınca bakterıler barınabılıyor orada,buda bebek ıcın saglıklı deıl ayrıca bızımde enfeksıyon kapmamıza kapı acıyor... terlıyorsun daha cok koku yapar ve akıntıda...en guzelı zamanı gelınce tertemız yapmak... dogumda da tertemız olmak...
arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim ve emla kremi kullanıyorum doktorum zararlı olmadığını kullanabileceğimi söyledi canım hiç acımıyor sadece sürdükten sonra
ağda yapabilmek için 1 saat beklemeliyiz sadece hamileliğin son dönemlerinde ağda zor oluyor...
hayatımda bi kere ağda yaptım oda malum evlenirken kan ter içinde kalıp kaskatı kesildim şimdi doğum öncesi yaparsam kesin erken doğururum 1 hafta sonra kontrolüm var dr tüy dökücü kremleri sorucam çünkü artık temizik çok çok zor
sen de bendensin desene canım
bende ağdaya asla dayanamıyorum hele şimdi hiç yapamam ablam doğuma bir hafta kala kuaförde yaptır diyor ama ya erken doğuma sebep olursa:))
valla ben bitek jiletle alabiliyorum özel bölgemi
hayatımda bi kere ağda yaptım oda malum evlenirken kan ter içinde kalıp kaskatı kesildim şimdi doğum öncesi yaparsam kesin erken doğururum 1 hafta sonra kontrolüm var dr tüy dökücü kremleri sorucam çünkü artık temizik çok çok zor
EMLA KREMİ BENDE KULLANIYORDUM AMA ŞUAN DAHA YENİ hamileyim kullanmaya korkuyorum sen kaç haftadan itiberen emla kullandın?
arkadaşlar normalde ben ağda yapardım ama hamilelikte gerçekten zor oluyor. dün en son kuaförüm kanıma girdi ve ağdayı yaptırdım. ve kadın utanmamam için bana yardımcı oldu. eve gidene kadar kendime resmen eziyet çektirmişim dedim. temiz bir yer bulursanız bence muhakkak gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?