hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

Seeraaa790

Prensesimm geliyor :)
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
50
14
3
31
Merhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen

Ben hamileliğim boyunca toplam 5 kilo aldım, 3.700'ü oğlumla gitti zaten.
Siz nasıl besleniyorsunuz, ne kadar yiyorsunuz? Şu an emziriyorum kalanı da veriyorum emzirirken süt yapar diye tatlıya yemeğe abanmazsanız tam tersi verirsiniz.

Tatlıyla pek aram yok aslında çok yemiyorum aman aman olsunda yiyim demiyorum . Düzensiz bi hayatım var birde sigara içiyordum onu bıraktıkdan sonra almaya başladım herkez verirsin diyo ama korkuyorum :/

Ben şuan 6 kilo aldım, doğuma hayırlısı.
Ancak kendime koyduğum limit 15i geçmemek.
Ama çevremde duyduğum, gördüğüm kadarıyla 25 kilo alan da var, 40 kilo alan da ya da 5 kilo ile olayı bitiren de var.
Hepsinin ortak özelliği şuan maksimum 38 beden olmaları.
Hiç canınızı sıkmayın, elbet verirsiniz.
Bir can dünyaya getireceksiniz, bunun cefası kilolar ise olsun varsın.

İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım

Uykusuz geceler..Ev işleri artı bebek bakımı,Yedi yirmi dört hüp hüp süt içen bir bebiş ohoo verirsin annecik öylede bir verirsin ki

Verirsin merak etme ben 20 kilo aldım . bir ay once doğum yaptim. troid hastası olmama rağmen on gün sonra on kilo gitmişti. Sonra beş kilo daha gitti emzirme döneminde. şimdi beş kilo fazlalık var.Kosturmaca ve meme vermek epey kilo verdiriyor ama yine de bundan sonrası için almamaya calis.Ne bileyim beyaz ekmek yiyorsan kes, sebze ağırlıklı beslen. Zaten şimdi fazlaca ödemin de vardır. son ay ben de çok olmuştu

Nasıl olduğunu anlamadım diye birşey yok be canım yedin ki aldın birseyler değişmiş beslenmende, son ayda alırsın bi 3 5 kilo en çok son ay alınıyor çünkü,30 kilo almış olarak doğuma gireceksin, 10 kg doğumda gitse hadi 5 kg da ödem şu bu olsa kalan 15 kg sporsuz verilmez sıkılaştırıcı krem de lazım sana

İlk hamileliğimde 12 kilo aildım ve doğumdan sonra aynı kiloma geri döndüm. bundada 7 8 kilo aldım sürekli zayıfladım çünkü. Verirsin merak etme uykusuz geceler en iyi diyet zaten

Bebek gelissin diye yediyseniz hata etmissiniz. Ben istahsiz biriyim. Zaten dusuk kiloyla hamile kaldim ilk aylarda asermeden oturu daha da verdim. Doktor ayda iki kg alamazsan bebegin gelismez dedi. Ayda iki kg alamadim cunku baskalarinin bir ogunde yedigini ben gun boyunca zor yiyorum. Ama hamurisi tatli vs. gibi kilo aldiran seyler yerine sirf sulu yemek, sebze, kuruyemis yedim. Suan bebegimin kilosu onde gidiyor. Aklinizda bulunsun yemegi kesmekle bebek zarar gormez. O alacagini aliyor zaten. Simdiden saglikli bir beslenme bicimine baslayip kilo verebilirsiniz bence. Emzirme donemini de beklemeyin. Kilo kadar sagliksiz birsey yok cunku.

Hayirlisiyla bebegini kucagina al :)
Dogumdan sonra sut yapar diyenlere inanip bolca yeme.
Verirsin insallah :)

Doğum sonrası gider.Süt yapsın diye yemek yerine
bol su icersin hem kilo verir,hem de zayiflarsin.Salla kiloları hamileliğin tadını cikar bir daha gelmez.bu günler.

Artık olan olmuş, buna üzülmek yerine, doğumdan sonra veririm düşüncesine odaklanın. İradenin, azmin üstesinden gelemeyeceği şey yok. Ben de 4 ay önce doğum yaptım. 20 kilo almıştım, şuan hepsini verdim. Arada abur cuburun ucunu kaçırıyorum ama genelde düzenli besleniyorum. Diyet yapmıyorum. Her gün evde spor yapıyorum ya da 1-2 saat yürüyüşe çıkıyorum bebek arabasıyla. Bol su içiyorum, bol bol emziriyorum. Yani ahlanıp vahlanmaya, moralinizi bozmaya değmez. Motivasyonunuz eksikse, kilo veren insanların başarı hikayelerini okuyun. İlham verici oluyorlar.
Hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuşun miniğinize inşallah.

Tatlıyla pek aram yok aslında çok yemiyorum aman aman olsunda yiyim demiyorum . Düzensiz bi hayatım var birde sigara içiyordum onu bıraktıkdan sonra almaya başladım herkez verirsin diyo ama korkuyorum :/
Bende 58 le hamile kaldim nerdeyse 30 kilo aldim. Cokda asiri yemedim ama sigarayi biraktim tabi o boslugu gene yemekle doldurdum sanirim su an cocugum 15 aylik ve hala kilolarim var en bastan daha dikkatli olman gerekirdi aynisi benim icinde gecerli. Neyse benim kilolar daha yeni yeni gitmeye basladi dogumda cok az verdim

Dogumdan sonra dikkatli olursun. Sütüm olsun diye tatlilar yemene gerek yok zaten su icsen sütün olur senin düzenli bir sekilde yemek yemen önemli sabah kahvalti öglen yemegi felan günde bir kac defa kücük ögünler yersin saglikli yiyecekler ye. Su ic bol bol o zaten tok tutar. Ve düzenli yemek yemen önemli kilo vermen icin. Ben bir sene boyunca bir gram vermedim cocugum nezaman bir yasina girdi ozaman basladi kilolar gitmeye. Tabi her bünye farkli bazi kadinlar cok daha cabuk veriyor kilolari. Birde ac kalarak zayiflayamassin aksine daha fazla kilo alirsin sakin öyle birsey yapma emzirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…