- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 36
- Konu Sahibi Seeraaa790
-
İnşallah hayatım inşallah :)Uykusuz geceler..Ev işleri artı bebek bakımı,Yedi yirmi dört hüp hüp süt içen bir bebiş ohoo verirsin annecik öylede bir verirsin ki
Emzirme dönemindeki cevre baskısından kotkuyorumm baskı yapmasalar bende rahat veririm ama pskolojik olarak çökertiyolar insanıama doğumdan sonra bol yuruyus yaptim ve yediklerime cok dikkat ettim kendiliginden gitmedi
Sabah kahvaltısı yapıyorum akşam 7 den sonra meyve falan yiyorum ayran içiyorum aslında çok yaglı tuzlu da yemiyorumVerirsin merak etme ben 20 kilo aldım . bir ay once doğum yaptim. troid hastası olmama rağmen on gün sonra on kilo gitmişti. Sonra beş kilo daha gitti emzirme döneminde. şimdi beş kilo fazlalık var.Kosturmaca ve meme vermek epey kilo verdiriyor ama yine de bundan sonrası için almamaya calis.Ne bileyim beyaz ekmek yiyorsan kes, sebze ağırlıklı beslen. Zaten şimdi fazlaca ödemin de vardır. son ay ben de çok olmuştu
Kocamm kilolu sevmiyo :) dalga geçiyolar işteBencede olan olmus artik üzülme ve abartma son aylarda cok milo alınıyor kac kilo alirsan al once dogumu atlat bebegini bir kucagina al sonra hersey olur diyetisyene gidersin spora gidersin bebegini arabaya koyar yuruyuslere çıkarsın ikinizde saglikli olunda gerisi hallolur dert etme
3 ay da 20 kilo mu aldiniz? Bu sigaradan olmasa gerek. Doktorunuz bisey demedi mi?İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
Hiiiiiiiicccc korkmayın ben 95i gördüm acayip canım skliyodu ama.çoğu ödem zaten kilo değil benim oyleymis yani çok hızlı gitti suan 56 kiloyum boyum 170 düşünün gören doğum yaptigima inanmıyor emzirirken de çok gidiyo kilolar bünyeye göre değişir mi bilmem ama.bnm öyle olduMerhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
Sen ve bebeğin iyi olunda gerisi hallolurİnannın bana morall oldunuz teşekkür ederimm herkeZe :)
Canim face hesabin varsa anneyim formdayim diye bi sayfa var, o sayfayi takip et. Eminim çok isine yarayacak. Ben 69la hamile kaldim 82yle doğuma girdim. Doğumda 4 kilo gitmis. 78dim sonra sut olsun diye yedim yedim bi baktim 83 olmuşumMerhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
boyunuz kaç? hamile kalmadan önce de zayıf değilmişsiniz anladığım kadarıyla kilo almaya müsait bi yapınız var..Merhaba hanımlar ..
172 boy var 65 kiloydum evet kilo almaya çok müsait bi yapım var malesef :)boyunuz kaç? hamile kalmadan önce de zayıf değilmişsiniz anladığım kadarıyla kilo almaya müsait bi yapınız var..
Emzirme döneminde almasam ilk zamanlarda gerisini hallederim sütten kesildikten sonra veririm diye düşünüyorım :)Canim face hesabin varsa anneyim formdayim diye bi sayfa var, o sayfayi takip et. Eminim çok isine yarayacak. Ben 69la hamile kaldim 82yle doğuma girdim. Doğumda 4 kilo gitmis. 78dim sonra sut olsun diye yedim yedim bi baktim 83 olmuşumşuan 2 aydir diyet yapiyorum diyetteyim dediyseM ekmegi bazen yiyorum o da 1 dilim. Tatliyi kestim. Gece yatarken de soda, yoğurt, limon kürü yapiyorum. 2 ayda 9 kilo verdim. Şuan 74 kiloyum.
Sende bebegin 6 aylik olduktan sonra diyet yapabilirsin. O kadar üzme kendini. Hayirli doğumlar dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?