hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

Bencede olan olmus artik üzülme ve abartma son aylarda cok milo alınıyor kac kilo alirsan al once dogumu atlat bebegini bir kucagina al sonra hersey olur diyetisyene gidersin spora gidersin bebegini arabaya koyar yuruyuslere çıkarsın ikinizde saglikli olunda gerisi hallolur dert etme

ben her hanikeligimde 15 yada 16 kilo aldim kizimda da 16 kilo almistim simdi 4 kg fazlaligim kaldi istesem onu da cok rahat veririm hic dert etmeyin bebeginizi dusunun

ama doğumdan sonra bol yuruyus yaptim ve yediklerime cok dikkat ettim kendiliginden gitmedi

Sabah kahvaltısı yapıyorum akşam 7 den sonra meyve falan yiyorum ayran içiyorum aslında çok yaglı tuzlu da yemiyorum

Kocamm kilolu sevmiyo :) dalga geçiyolar işte

Tatli ,hamur isi, tuz un yemeyin verirsiniz
Ne sekilde beslendiniz? Doktorunuz liste vermemis miydi?

Sigarayı braktığın için bu kadar oldu emin ol. Arkadaşım da hamile kalınca bırakmıştı ve otomatikman kendini yemeğe verdi 9 ayda 30 a yakın kilo aldı. Bir de sezeryan oldu kilolarından dolayı. Doğumdan sonra 2 ay içinde 25 kilosunu geri verdi hem de hiçbi şey yapmadann bebiş öyle emdikçe hareketlendikçe kilolalar gitti bir de çalışıyordu zatenn. Hiiiç takmayın hepsi gider

Doğum kiloları en kolay verilen kilodur
Çünkü sanıldığı gibi hepsi yağ değil çoğunluğu şişlik vücudun su tutması
Abartılı ve geç saatlerde yemediğiniz ve çok hareketsiz kalmadığınız sürece korkmayın kilonuzdan
Doğumdan sonra çok hızlıca gidiyor kilolar

Hiiiiiiiicccc korkmayın ben 95i gördüm acayip canım skliyodu ama.çoğu ödem zaten kilo değil benim oyleymis yani çok hızlı gitti suan 56 kiloyum boyum 170 düşünün gören doğum yaptigima inanmıyor emzirirken de çok gidiyo kilolar bünyeye göre değişir mi bilmem ama.bnm öyle oldu

Canim face hesabin varsa anneyim formdayim diye bi sayfa var, o sayfayi takip et. Eminim çok isine yarayacak. Ben 69la hamile kaldim 82yle doğuma girdim. Doğumda 4 kilo gitmis. 78dim sonra sut olsun diye yedim yedim bi baktim 83 olmuşum şuan 2 aydir diyet yapiyorum diyetteyim dediyseM ekmegi bazen yiyorum o da 1 dilim. Tatliyi kestim. Gece yatarken de soda, yoğurt, limon kürü yapiyorum. 2 ayda 9 kilo verdim. Şuan 74 kiloyum.
Sende bebegin 6 aylik olduktan sonra diyet yapabilirsin. O kadar üzme kendini. Hayirli doğumlar dilerim. :)

boyunuz kaç? hamile kalmadan önce de zayıf değilmişsiniz anladığım kadarıyla kilo almaya müsait bi yapınız var..

Emzirme döneminde almasam ilk zamanlarda gerisini hallederim sütten kesildikten sonra veririm diye düşünüyorım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…