hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

Canım ben de emzirme döneminin bitmesini bekliyorum.ilk 5 ayda 1 kilo vermiştim hamileyken sonra 15 kilo aldım. Bebeğim 4 aylıkken farkettim zayıfladığımı. Vücudum kendine gelmeye başladı. Gerçekten de su tutuyor vücut ve şişkinlik anca geçiyor. Benim sütüm azdı. Kim ne derse desin sütüm yedikçe geldi. Bebeğim 6 aylık olunca rejime başlayacağom. Bizde genetik annemin de sütü yokmuş. Ben zorlaya zorlaya 5 aydır emziriyorum çok şükür. Kilo verilir bence önemli olan çocuğun huzurlu olması.

Siz nasıl beslendiniz acaba zahmet olmazsa örnek menu yazabilir misiniz

Ve dikkat ettiginiz seyleri şimdiden çok teşekkürler

İki hamileliğimde de aldığım kiloları altı ay içerisinde verdim hiç bir diyet yapmadan.Sadece tatlı yemedim ve bol su içtim.Zaten emzirirken çok susanıyor ve bol su içiyorsunuz.Biraz da uykusuzluk ve yorgunluk oluyor tabi ki.Bebeğiniz sağsalim doğsun kilolar işin en kolay yeri.Boşu boşuna üzmeyin kendinizi.

Kahvaltı:
1 büyük dilim tam tahıl ekmeğini ikiye bölerek arasına ince iki dilim beyaz peynir, domates dilimleri, yeşil biber, marul koyarak bir sandviç, yanına 1 şeftali kıvamında yumurta yerdim.

Ara:
Bir küçük avuç çiğ badem yerdim, tuzsuz ve kavrulmamış olanlar satılıyor.

Öğlen:
1 dilim ızgara et/tavuk ve tuzsuz az zeytinyağlı salata yerdim.

İkindi:
1 dilim ızgara et/tavuk ve 2 kaşık yoğurt, bir meyve.
Bunların dışında bir şey yemezdim ve her sabah yürüyüşe çıkardım, akşamları da koşuya.

Beyaz ekmek, şeker, fazla unlu yiyecekler, salam sucuk sosis, hamur işleri, abur cubur, fast food, şerbetli tatlı, yağlı yemekler vs hepsinden kaçındım. Çocuk için gerekli besinleri aldım ve canım çok yemek istese de kendimi tuttum. Hamilelik bol bol yemek için bahane değil bence.

Son düzenleme:
bende 72 ile hamile kaldım 20.haftada 59 a dustum 34 te dogum yaptım 63 kiloyla:)dogumdan snra da 61 dim

Normalde de zaten ben su içmeyi çok seviyorum günde en az 3 lt içmesem rahat edemiyorum eskiden beri böyle tatlı yemem canım tatlı istediginde bal pekmez va yiyororum selbetli tatlı çok tüketmiyorum ama bakalım inş :)

Kaç kilo doğdu bebeğiniz?

Ben de hamileyken kilo verip.dogu sonrasi aliyorum.ikinci hamileligimde 5 kilo vermistim.hic tartilmadim bidaha dogumdan once ama normal kazaklarimi tisortlerimi giyyordum karnimda fazla biyumedigi icin.
hic yemek yiyemiyodum bu cocuk nasil olcak derlerdi ama 3600 gr dogmustu

Ah bu kilo almayanlar nasıl bünyeniz var kıskanıyorum

Bir de içebildiğiniz kadar bol bol su, yazmayı unutmuşum haşlanmış sebze de tüketin, ama çiğ sebze de tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…