- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi Seeraaa790
-
boyun iyiymiş ama ya ozaman fazla değilmişsin doğumdan önce :)172 boy var 65 kiloydum evet kilo almaya çok müsait bi yapım var malesef :)
Ben hamileliğim boyunca toplam 5 kilo aldım, 3.700'ü oğlumla gitti zaten.
Siz nasıl besleniyorsunuz, ne kadar yiyorsunuz? Şu an emziriyorum kalanı da veriyorum emzirirken süt yapar diye tatlıya yemeğe abanmazsanız tam tersi verirsiniz.
Kahvaltı:Siz nasıl beslendiniz acaba zahmet olmazsa örnek menu yazabilir misiniz
Ve dikkat ettiginiz seyleri şimdiden çok teşekkürler
Normalde de zaten ben su içmeyi çok seviyorum günde en az 3 lt içmesem rahat edemiyorum eskiden beri böyle tatlı yemem canım tatlı istediginde bal pekmez va yiyororum selbetli tatlı çok tüketmiyorum ama bakalım inş :)İki hamileliğimde de aldığım kiloları altı ay içerisinde verdim hiç bir diyet yapmadan.Sadece tatlı yemedim ve bol su içtim.Zaten emzirirken çok susanıyor ve bol su içiyorsunuz.Biraz da uykusuzluk ve yorgunluk oluyor tabi ki.Bebeğiniz sağsalim doğsun kilolar işin en kolay yeri.Boşu boşuna üzmeyin kendinizi.
Hay maşallah herkez öyle olsa keşke :)bende 72 ile hamile kaldım 20.haftada 59 a dustum 34 te dogum yaptım 63 kiloyla:)dogumdan snra da 61 dim
Aynen canım hamilelikten bana miras sadece saçlarım kalsın istiyorum :)boyun iyiymiş ama ya ozaman fazla değilmişsin doğumdan önce :)
Kaç kilo doğdu bebeğiniz?Kahvaltı:
1 büyük dilim tam tahıl ekmeğini ikiye bölerek arasına ince iki dilim beyaz peynir, domates dilimleri, yeşil biber, marul koyarak bir sandviç, yanına 1 şeftali kıvamında yumurta yerdim.
Ara:
Bir küçük avuç çiğ badem yerdim, tuzsuz ve kavrulmamış olanlar satılıyor.
Öğlen:
1 dilim ızgara et/tavuk ve tuzsuz az zeytinyağlı salata yerdim.
İkindi:
1 dilim ızgara et/tavuk ve 2 kaşık yoğurt, bir meyve.
Bunların dışında bir şey yemezdim ve her sabah yürüyüşe çıkardım, akşamları da koşuya.
Beyaz ekmek, şeker, fazla unlu yiyecekler, salam sucuk sosis, hamur işleri, abur cubur, fast food, şerbetli tatlı, yağlı yemekler vs hepsinden kaçındım. Çocuk için gerekli besinleri aldım ve canım çok yemek istese de kendimi tuttum. Hamilelik bol bol yemek için bahane değil bence.
hiç aldirma he de geçEmzirme dönemindeki cevre baskısından kotkuyorumm baskı yapmasalar bende rahat veririm ama pskolojik olarak çökertiyolar insanı
Ben erken doğum yaptım, o yüzden 2800'e yakın doğdu. Bebeğim sağlıklı.Kaç kilo doğdu bebeğiniz?
Annemle kaynanam karışmasa gerisi önemli degilhiç aldirma he de geç
Ah bu kilo almayanlar nasıl bünyeniz var kıskanıyorumBen de hamileyken kilo verip.dogu sonrasi aliyorum.ikinci hamileligimde 5 kilo vermistim.hic tartilmadim bidaha dogumdan once ama normal kazaklarimi tisortlerimi giyyordum karnimda fazla biyumedigi icin.
hic yemek yiyemiyodum bu cocuk nasil olcak derlerdi ama 3600 gr dogmustu
Bir de içebildiğiniz kadar bol bol su, yazmayı unutmuşum haşlanmış sebze de tüketin, ama çiğ sebze de tüketin.Siz nasıl beslendiniz acaba zahmet olmazsa örnek menu yazabilir misiniz
Ve dikkat ettiginiz seyleri şimdiden çok teşekkürler
onlarin yaninda bol bol yesillik ye rezene kaynat iç tatmin olsunlarAnnemle kaynanam karışmasa gerisi önemli degil
Bakalım 1 ay kaldı doğuma sonra gelişmeleri yazacagim buraya :). Ayy iyiki üye olmuşum :)onlarin yaninda bol bol yesillik ye rezene kaynat iç tatmin olsunlar
Keske hep oyle olsam.hamilelikte alamadigim kiloyu dogum sonra 10 kilo 20 kilo olarak almisligim var.Ah bu kilo almayanlar nasıl bünyeniz var kıskanıyorum
Emzirirken mi canımKeske hep oyle olsam.hamilelikte alamadigim kiloyu dogum sonra 10 kilo 20 kilo olarak almisligim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?