• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Böyle bir kepazelikle karşılaşıp, erken doğum yapmadığınıza sevinmek lazım. Bir de böyle bir zattan kurtulacağınıza.
Çok zor. Üstteki yazdıklarım bile teselli sayılmaz ve verecek teselli yok.

Kimse sorsanız onaylar: Zaman her şeyin ilacı, zamanla geçecek, zamanla bitecek.

İnkar etti kötü niyetim yoktu dedi ama hergün yeni bi detay öğreniyorum bi çok şeyi bilmiyodum hamile olduğum için 2 teyzem ve ablam biliyo herşeyi gizlemeye çalıştılar benden bugün patladım en sonunda çünkü afedersiniz aynı yatağa girince bile duyduklarım gözümde canlanıyo konuşalım artık dedim akşam konusuruz dedi bildiklerimi yüzüne vurup demedim hiç bunu bunu yapmışsın diye ilk gün sadece sinir krizi geçirdim görümcem teyzemle telefonda konusurken öyle duymuştum bi kısmını

iyide neden sana ne olduğunu tam olarak anlatmıyorlarda bu adamla evli kalmaya devam etmene müsade ediyorlar..
hemen boşan hiç bekleme bu adama hiçbir hakim çocuk emanet etmez..

Allah belasını versin !!

Neredeyse hergün onlarda dehşet verici haber okuyoruz. Ama şu çocuk istismarcıları yok mu ! Duydukça üstümü başımı parçalamak istiyorum. Bunlar toplum içinde yaşamamalı. Kimse üstünü örtmemeli, susmamalı !!
Evet çok tatmin edici, caydırıcı cezalar verilmiyor olabilir ama ben bu insanları herkesin bilmesini, ifşa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ki önlem alalım, çocuklarımizi uzak tutalım bunlardan.

canım çok üzüldüm bütün ayrıntıları okumadım ama çok kötü bir durum var ortada belliki, elde değil biliyorum ama kendini çok üzmemeye çalış bebişe zarar sonuç ne olursa olsun Allah yardımcın olsun

Bir sapıkla evli olduğunuzun farkında mısınız ??Sizin gibiler yüzünden bu ülkede tacizli tecavüzcüler elini kolunu sallayarak geziyor.Çocuğunuz böyle bir sapığa mı baba diyecek yapmayın lütfen bugün yeğenine yapan yarın kim bilir ....
Ört pas etmeye çalışacağınıza gidin dava açın ayrıca şikayetçi olsunlar .. Siz değil o pislik utansın yaptığından Nolursunuz şikayetçi olun dava açın kendinizi ve toplumu bu sapıktan kurtarın...

Allah yardimciniz olsun. Ve o pisligin belasini versin. Neden bu olayi ört baz etmeye calisiyorsunuz bunu anlamadim? Kuzeninize yazik degilmi herkes bilsin bu pisligi ve mahkeme ye de ciksin ki cocugunu almasin ve baska cocuklara ayni seyi yasatmasin ve millet bilsin esinin ne mal oldugunu

Ben olay çıkmasından köyü şeyler olmasından korkuyorum kuzenimin bi babası 23 yaşında bi abisi var ve diğer akrabalarım dayılarım kuzenlerim ben kendimi suçlu hissediyorum teyzelerimin yüzüne bakamıyorum yiğenimle hala yüzyüze gelemedim o günden beri ayrıca belki kötü niyeti yoktur diyen arkadaşım şöyle söyliyim bana gelip böcek kaçmış git bak dedi ben baltım bişey yoktu daha sonra tekrar yukarı çıkıp odada kuzenimi sıkıştırıp göğsünü öpmüş yiğenim korkup kendini kapatıp yere oturmuş odadan çıkmaya çalışırkende ben sizin abinizim annene bişey söylemeyin demiş yanlış anlaşılma yok yani ailemde benim parça parça herşeyi bişekilde öğrendiğimi duyunca herşeyi anlattılar zaten ablam anlattı daha doğrusu

Ben olay çıkmasından köyü şeyler olmasından korkuyorum kuzenimin bi babası 23 yaşında bi abisi var ve diğer akrabalarım dayılarım kuzenlerim ben kendimi suçlu hissediyorum teyzelerimin yüzüne bakamıyorum yiğenimle hala yüzyüze gelemedim o günden beri ayrıca belki kötü niyeti yoktur diyen arkadaşım şöyle söyliyim bana gelip böcek kaçmış git bak dedi ben baltım bişey yoktu daha sonra tekrar yukarı çıkıp odada kuzenimi sıkıştırıp göğsünü öpmüş yiğenim korkup kendini kapatıp yere oturmuş odadan çıkmaya çalışırkende ben sizin abinizim annene bişey söylemeyin demiş yanlış anlaşılma yok yani ailemde benim parça parça herşeyi bişekilde öğrendiğimi duyunca herşeyi anlattılar zaten ablam anlattı daha doğrusu

Vallahi bu durumda nedenir inanın hiç bilmiyorum lütfen sakin olun lütfen peki bunun dışında başka birsey var mı yani size anlatılan ? Rabbim yar ve yardımcınız olsun , dediğiniz gibi iğrenç bir olay :(

Kesinlikle kimseye boşan demem ama size diyorum.
Bence vakit kaybetmeden boşanın.
boşanma davasına bu konuyu da ekleyin ki çocuğunuzu hafta sonları dahil hiç görüşme vermesin hakim.ne malum kendi çocuğuna tacizde bulunmayacağı.

Anlattığım gibi herşey zaten normalde de insanlara olan bakışından cinsel zaafından hep şikayetçiydim biliyodum bigün bişey olucağını resmen bana o gün git bi zeynebe bak böcek kaçmış burasına dediği an içime bişey düştü ne alaka dedim hep bi şüpheyle yaklaşıyodum

Umarım bebeğinin cinsiyeti kız değildir... Eşin gibi adamlardan her şey beklenir. Olayı polise taşımalı bu adamı toplumdan uzaklaştırmalısın. Dünya kötülükleri görüp hiçbir şey yapmayan insanlarla dolu olduğu için kötü bir yer. Sizin bu adamı hapse attırmanız gelecekte taciz edeceği her kızın (belki de öz kızının) hayatını kurtaracak.

yarın ilerde çocuğunu rahatsız edebilir ; yarın çocuğunun arkadaşını rahatsız edebilir ; yarın parkta bir çocuğu rahatsız edebilir .hemen boşan ve rica et onlarda şahitlik yapsınlar . konuşmamakla olmaz , onların bir suçu yok sonuçta birlikte atlatacaksınız o kız için kolay mı ? bide bu adamı bırak boşayıp çocuğunu yanına vermeyi hakim soy ismini aldırtmamsı lazım . hem şöyle bir şey var çocuğun anne sütüne ihtiyacı var kesin sende

Back
X