• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

bu konuyu okumamış kabul ediyorum ve sayfadan şu an çıkıyorum. böyle yapan bi kadının varlığı rahatsız etti beni. evet böyle bişey yapmış olamaz konu sahibi olaydan sonra olamaz yani. ben yanlış anlamışımdır. evet. iyi günler bayanlar
 
Canım çok kötü bir durum ama o an olayı senden saklamaları çok mantıklı olmuş, senin cocuğununda vebalıni almak istememişler,

Bu durumda görüyorum ki olayı bilen aile üyelerin senin yanında duruyor ve seni suçlamıyorlar.

Adamdan boşanınca utanılacak birşeyin kalmayacak üzme kendini, teyzenlerle boşandıktan sonra yüzleşirsin kendi adına özrünü dilesin, eminim yanında olacaklardır.

Tüm aile bilmesin ama mahmekeyi gizli duruşma yapma şansınız var sanırım. onu bir mahkmeye sorun siz ve avukatlarınız tek girebilir. ya da sizin istediğiniz kişiler sadece.

Allah kolaylık versin zor bir durum. Kesinlikle kendini suçlama, alkol malasefki mantıklı düşünme yetisini elimizden alıyor.
Hele de adam zaten cinselliğe düşkünmüş, içtiği şey şarapsa eğer çok daha fazla artırıyor.
İnşallah eşindeyaptığından pişmandır ve kolay bir boşanma dvası olur.

Maddi olarak da çocuğun için üzülme allah rızkını verir.
 
safım gercekten :KK43:
Ben de öyleydim biraz, ama etrafımda gördüklerim, yaşadıklarım, ne yazık ki bendeki o herkesi potansiyel iyi biri gibi görmeyi, o saflığı aldı götürdü. Zaten olmayalım öyle, evlatlarımız varsa gözümüzü dört değil sekiz açmalıyız, anne olmak biraz da kafamızda olası kötü senaryoları yazmak ve önlemini almaktır. Çocuklarımızı eve yatılı erkek misafir geldiğinde kapılarını kilitliyorum ben, amcası bile gelse. Kimseye güvenim yok, çocukken beni evimize gelen boyacı taciz etmişti. Annemin saflığından işte hep, hala kızıyorum anneme.
 
Ben de öyleydim biraz, ama etrafımda gördüklerim, yaşadıklarım, ne yazık ki bendeki o herkesi potansiyel iyi biri gibi görmeyi, o saflığı aldı götürdü. Zaten olmayalım öyle, evlatlarımız varsa gözümüzü dört değil sekiz açmalıyız, anne olmak biraz da kafamızda olası kötü senaryoları yazmak ve önlemini almaktır. Çocuklarımızı eve yatılı erkek misafir geldiğinde kapılarını kilitliyorum ben, amcası bile gelse. Kimseye güvenim yok, çocukken beni evimize gelen boyacı taciz etmişti. Annemin saflığından işte hep, hala kızıyorum anneme.
anladım haklısınız tab ki de
 
rabbim yardımcınız olsun ama bence çok beklemişsiniz hani öğrendiniz şoku yaşadınız ne kadar sürer bilemem buradaki arkadaşlara katılıyorum şikayet edin ediceğinizi de bildirmişsiniz inş olurda
 
Teyzenin kızı sizin eşiniz tarafından cinsel istismara uğruyor ama teyze bunu "Hamile olduğunuz" için sizden sakladı öyle mi? Kızının uğradığı cinsel istismar, sizin hamileliğiniz kadar önemli değil yani ? Sizin psikolojiniz önemli ama cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki kızının psikoloji önemli değil öyle mi?!
Oldu olacak sizin yuvanız (!) bozulmasın diye bir de bu çirkin olayı örtbas etseymiş!
Kızı cinsel istismara uğruyor kadındaki sakinliğe bak ! Teyzeniz de normal değil, o kız çocuğu teyzenin elinden alınmalı!
Siz de bütün bunlara rağmen boşanmayıp boşansam mı diye düşünüyorsunuz?!
 
Nasıl bir aileniz var Allah aşkına? Böyle bir şey sizden saklanır mı? Böyle bir şey örtbas edilir mi? Bu adamın yarın öbürgün taciz ettiği bütün çocukların vebali üzerinizde. Hem sizin, hem ablanızın hem teyzenizin. Umarım sahte konudur. Umarım sahte bir insansınızdır. Nasıl bir anne çocuğunun tacizini örtbas etmeye çalışır. O kızcağızın kafası ne kadar karışmıştır. Ona bir şey yapılıyor ama kendi annesi bile örtbas etmeye çalışıyor. Siz de anne olacaksınız. Aklınız alıyor mu bir akrabanızın kızınızı taciz etmesi?


Bu kıza bunları yaşatmaya kimin hakkı var.

Hepinizi Allah'a havale ediyorum.

Sahtesiniz demedim. Umarım sahtesinizdir dedim. Malesef gerçek olduğunuzu kabullenmek istemesem de büyük ihtimalle gerçeksiniz. Çocuğunuz olunca belki anlarsınız bütün dünya bir yana o bir yana. 3 ay sonra mı şikayet etmeyi planlıyor insanlar. Olay olur olmaz neden şikayet edilmedi demezler mi? Nedir bu soğukkanlılık. Bir de aynı yatağa giriyorsunuz bu adamla. Nasıl alıyor mideniz. Küçücük bir kızım memesini öpecek adamın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Dediğim gibi bu adamın bundan sonra taciz ettiği her çocuğun vebali üzerinizde.

Aynen katılıyorum.
Ailedeki soğukkanlı duruşa pes ettim resmen!
Çocuğun yaşadığı travma değil de konu sahibinin psikolojisi düşünülüyor resmen, pes !
Konu sahibi bir de olay olmaması için aldattı diyerek boşanma davası açacakmış, yeğenime taciz etti demeyecekmiş.
Bu çocuk büyüdüğünde annesine demeyecek mi uğradığım tacizi size anlattım ama siz olayı örtbas ettiniz diye, bana taciz eden adam ihbar edilmedi, olay olmasın diye örtbas edildi demeyecek mi?
 
Örtün üstünü tabi, aman kimse duymasın kızın adı çıkmasın, dayılar amcalar katil olmasın ! Bi 10 sene sonra da bu ş.refsizin haberini izleriz. Bi 'Irmak' daha kurur. Bunları ele vermeyelim içimizde besleyip büyütelim (!)

Senin yerinde olsam, ister kocam olsun ister babam! Çarşaf çarşaf reklam ederdim bu pisliği.. Sağır sultan bile duyardı.
 
o teyz
Eniştemin bişeyden haberi yok kahvaltıyı hazırlayanda o teyzem değil bilmeden anlamadan yargılamayı ne kadar öok seviyosunuz aniden o an bi şokla böyle bişeyi öğrenip bebeğimi kaybetmemden korktukları için susmak zorunda hissetmişler kendilerini
Teyzenin durumuda zor insan ne yapacağını bilemez.Karnı burnunda bir yeğen sapık damat tacize uğramış korkmuş evlat.Büyük şok.İnsan ne yapacağını bilemez panikle.Hamilelik olmasa konu daha farklı gelişirdi zaten.Olay çıkardı.
 
Olmaz olsun senin gibi abla,kuzen,anne herneyse konu sahibi. İlk defa böyle bir yorum yazıyorum. Nalet olsun hakkaten.
Bi de durmuş,benim psikolojim diyor. Acaba tacizinden bir ay geçmiş kızın paikolojisi nasıl hiç düşünme gereği hissettin mi? Bu kadar ölesiye nasıl kendi konforuna düşkün olabiliyorsunuz,inanamıyorum
 
Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
Lutfen sadece bosanmakla kalma lutfen. Yoksa bi gun bi cocugun cani yanacak ve o cocugun kani senin de ellerine bulasir. Sende sebep olmus olursun. Boyle insanlar ifşa edilmeli. Cezalarini cekmeli. Toplumdan dislanmali. Herkes ne mal oldugunu bilmeli ki yavrularin cani yanmasin. Lanet olsun ya sagimiz solumuz pedofili.
 
Umarım bebeğinin cinsiyeti kız değildir... Eşin gibi adamlardan her şey beklenir. Olayı polise taşımalı bu adamı toplumdan uzaklaştırmalısın. Dünya kötülükleri görüp hiçbir şey yapmayan insanlarla dolu olduğu için kötü bir yer. Sizin bu adamı hapse attırmanız gelecekte taciz edeceği her kızın (belki de öz kızının) hayatını kurtaracak.
Sizce bebege cocuga kendi cocuguna hallenecek kadar sapik biri erkek kiz ayirir mi?
Erkek cocuklariniza da kiz cocuklariniz kadar dikkat edin.
 
Teyzeniz görümcenizle konuşurken duyduğunuzu yazmışsınız, önce size içine böcek kaçmış dedikten sonra tekrar kendisi nasıl gidip bakıyor bu nasıl olay. inanamıyorum. Bir dk daha o adamla aynı evde kalırsanız sizin kendinize saygınız yok demektir.
Size üzülemedim. Karı koca hayatı yaşamadık diyorsunuz o adamla aynı yatağa yatmanız aynı evde yaşamanız ona yemek yapıp belki gömleğini ütülediniz. Bence bu bile yeterince iğrenç. Siz bu kadar insan olabiliyorsanız size üzülemem. Basit bir tartışmada bile annesinin evine gider insanlar midesi kaldırmaz tartıştığı adamla aynı evde kalmayı. Zaten sizi tehdit eden bi adamla nasıl evlenirsiniz anlayamıyorum.
 
1 aydir yegeninin tacizcisiyle yaşayıp yatip kalkan ben miyim?
Nasil miden aldi?
Aklina gelmedi mi o elleriyle kucucuk yegeninin goguslerine elledigi, o agziyla optugu?
1 aydir susan, yegenini taciz etmis bu adamin yatagina giren sen degil misin? Dugun gecsin diyen sen degil misin?
Sikayet etmeyecegim aldatildigimi soyleyecegim diyen sen degil misin?
1 aydir pedofili kocanla mutlu mesut yasadin da 1 ay sonra mi aklin basina geldi?
Hafif konusmusum bak hakettigin cok daha agiri cunku.
Istedigin kadar hakaret et simdi, beynim almiyormus, benim beynimin aldiklari, senin midenin aldiklari yaninda hicbir sey...
+1
Bir sey yazasim gelmiyor
Ne yazsam yazacaklarimin hepsi hafif kalacak
 
Teyzeniz görümcenizle konuşurken duyduğunuzu yazmışsınız, önce size içine böcek kaçmış dedikten sonra tekrar kendisi nasıl gidip bakıyor bu nasıl olay. inanamıyorum. Bir dk daha o adamla aynı evde kalırsanız sizin kendinize saygınız yok demektir.
Size üzülemedim. Karı koca hayatı yaşamadık diyorsunuz o adamla aynı yatağa yatmanız aynı evde yaşamanız ona yemek yapıp belki gömleğini ütülediniz. Bence bu bile yeterince iğrenç. Siz bu kadar insan olabiliyorsanız size üzülemem. Basit bir tartışmada bile annesinin evine gider insanlar midesi kaldırmaz tartıştığı adamla aynı evde kalmayı. Zaten sizi tehdit eden bi adamla nasıl evlenirsiniz anlayamıyorum.
Ben de burada o kızcağızdan başka üzülecek birini görmedim
 
Nasıl ya? Doğru mu okudum bu sayfaya kadar? ?
1.5 ay önce kuzeniniz kocanız tarafından tacize uğruyor ve aile boyu 1.5 aydır hiç birşey yapmadınız mi bu adama?
Anne, teyze, siz?? Kafayı yiycem.. kanım dondu.
Nasıl geniş ve sakin bir insanlar mışsınız? Bu olaya nasıl sessiz kaldınız 1.5 aydır?
Tacize uğrayan kız ne yapıyor ne durumda su an?
Ne geliyorsa hep sizin gibilerin yüzünden geliyor gencecik kızların başına.
Allah kahretsin sizin zihniyeti.
 
Hayatimda gordugum en sacma olay. Kocasiyla hala ayni yataga girebilen sen(gozumun onune geliyor demissin sozde), olayi kizinin babasina anlatmayan anne ve sapik kocan hepinizden tiksindim.

Birakin tacizi gecenin bi vakti beni defalarca arandim. Ben uyuyordum 5.sinifim o zaman duymamisim annem acmis. Kim dersiniz? Cocukluk arkadasimin babasi. Bide mesaj atmis beyinsiz. annem kapisina dayanip, tum sokagi disari döktü. Kizinin adi cikmadi ama kucucuk cocugu telefonla rahatsiz eden babanin adi "sapiga" cikti. Halada o adami goren yolunu değiştirir.
 
siz bu olayi yeni mi ogrendiniz?
konu da tacizin bayram zamani gerceklestigini soyluyorsunuz yani bu eylul ayina denk geliyor ama ekim ayinin basinda esinizle yakinlasma sonrasi kasik agrisi sorununuz olmus..kafamda deli sorular:bicak:
 
Back
X