- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi burcuburak1907
Aman yarabbim
küçük kıza kim ne yaptıysa Allah ıslah etsin göz yumanları da tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuraya kadar yazmak aklımda yoktu; ama açıkçası senin tek derdin velayet o yüzden kocanı şikayet edeceksin, kuzenini falan düşündüğün yok. Yazıklar olsun senin gibi bi insana, sen o yazılanlardan daha fazlasını hak ediyorken bi de senin ahının tutacağını mı düşünüyorsun, eh bi de hamileymişsin madem bu kadar ah a inan birisin, hiç aklına gelmiyor mu o 14 yaşındaki kızın ahının senin evladından çıkabileceği?Beynin gerçekten algılamıyomuş ben 1 aydır karı koca gibi yaşamadığımızı normal bi evlilik hayatımızın olmadığını söyledim benim neyi hakedip haketmedime sen karar veremezsn kimsin ki sen şimdi defol burdan ahımı alma dünya hali bu senin başına ne geleceğini bilemezsin
Teyzeniz o mahlukatla evli kalmaya devam mı etti yani.Dun okudum ama yazamadım, siniden ancak şimdi yazabiliyorum.
Bu adamla hala evli ve karıkoca ilişkiside devam eden konu sahibine yazacak söz kalmadı
Ben kızın annesinin neden sesizce beklediğini anlamıyorum neden polise gidip şikayet etmiyor?
Böyle birşey olmamış gibi davranarak ileride olabilecek çoook daha kötü şeylere zemin hazırlıyor.
Ben 14 yaşındayken 10 yaşındaki kuzenimle teyzeme gitmiştik yaz tatilinde kalmaya birkaç gün sonra kuzenimin çok durgunlaştığını Durup dururken ağladığını gördüm ne oldu diye sorduğumuzda cevap vermedi sonra o evine döndü
(Beraber dönücekken erkenden döndü) anne babasını özledi herhalde diye düşündüm. Döndükten birkaç hafta sonra o kuzenim intihara kalkıştı çok şükür kurtuldu. Teyzemin kocası taciz etmiş onu o da teyzeme söylemiş ama sen yanlış anlamışsındır o öyle seyler yapmaz vs diyip konuyu kapatmış, ve evine yollamış . Evde kimseye söylemeyip iyice kendini suçlu garip vs hissettiği için intihara kalkışmış. Bu olay duyulduktan sonra o teyzemle görüşmeyi kesti bütün aile , kuzenimin babası şikayet etti mahkeme oldu ama (okişide polis olduğu için mi bilmiyorum) ceza almadı.
Ben de bir daha kimseye yatıya gitmedim o olaydan sonra.
Yani konu sahibi boşanmayacaksan bari Artık ailenle görüşme, düğüne falanda gitme ne yüzle geldin derler sonra
Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
Teyzeniz o mahlukatla evli kalmaya devam mı etti yani.
Allahım sen aklimi koru. Manyak oldum,psikolojim bozuldu, kafayi yiyecegim.
Konu sahibi sen iyi misin yahu? Ne dugunu ne doğumu? Hemen kaldir ortaligi ayaga. En agir cezayi alsin allahin cezası. Sustugunuz icin pedofiliye ortaksiniz.
Aklim almıyor.
Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
O evde durduğu sürece ilişkileri devam edecek ne kadar siz ne biliyorsunuz desede yalanİnanmıyorum yeğeniniz tacize uğruyor ve siz 2 hafta önce hamilelikte cinsel ilişki Üzerine konuşuyorsunuz pardon mideniz Nasıl aldı ? .çok yazık dikkat edin pedofili olan bi insan kendi çocuğunada yapar yazık Cidde'n yazık !